EZS 09.04.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ok, to ja mam veka. I co z tego, okna jak okna, nic się z nimi nie dzieje, wstawione, działają i tyle. Zaczynam coraz bardziej sądzić, że te rozważania to o kant... Ważny jest montaż, bo tu mogą dużo schrzanić. No i cena. Chyba, że ktoś chce jakieś wymyślne łuki czy olbrzymy niedzielone. To wtedy drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiodek 09.04.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 mmiodek - może to już "banał" - ale tablica ogłoszeń łódzka się chyba sprawdza Sam ostatnio obdzwoniłem wszystkich hydraulików polecanych tam ( z 5-ciu ich będzie ... ) i wybrałem najlepszego / najtańszego. Ekip do murów jest też trochę, obdzwoń, popytaj ... Choć pewnie masz świadomość, że w sumie jest sezon i może być kiepsko z "czasowością" pozdrawiam, majki To jeszcze poproszę o wskazanie mi tej tablicy ogłoszeń, bo hasło nic mi nie mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.04.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 mmiodek - może to już "banał" - ale tablica ogłoszeń łódzka się chyba sprawdza Sam ostatnio obdzwoniłem wszystkich hydraulików polecanych tam ( z 5-ciu ich będzie ... ) i wybrałem najlepszego / najtańszego. Ekip do murów jest też trochę, obdzwoń, popytaj ... Choć pewnie masz świadomość, że w sumie jest sezon i może być kiepsko z "czasowością" pozdrawiam, majki To jeszcze poproszę o wskazanie mi tej tablicy ogłoszeń, bo hasło nic mi nie mówi... Na pierwszej stronie "Grupy Budujące" ... http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka-polecane-uslugi-i-produkty,t104043.htm Dzwonić za Ciebie nie będę pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 09.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Szukam pilnie fachowców/ekip od przyłączy - gazowego, elektrycznego i wod-kan (woda ze studni i oczyszczalnia). Wyłącznie dobrych, fachowych i niedrogich Przejrzałem tablicę ogłoszeń ale niewiele znalazłem. Macie jakiś godnych polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 09.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ya nam będzie robić oczyszczalnię firma z Wandzina - producent oczyszczalni. Firma nazywa sie Marie Polyester (hehe.. chwytliwa nazwa, nie? Mąż tam był, nie ma zastrzeżeń co do jakości wyrobów... Koszt: na gotowo ok. 8 tys. zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caramba4u 10.04.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Najlepszych świąt, chwili oddechu od spraw związanych z budową, a także wspaniałego wypoczynku dla wszystkich forumowiczów gr. łódzkiej życzy ....... ../xXx\.. .|XxX|.. . .\ X /.. ....... caramba p.s jak radzą na forum jadę na mój ostatni wyjazd przed rozpoczęciem budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.04.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 p.s jak radzą na forum jadę na mój ostatni wyjazd przed rozpoczęciem budowy Nie, dlaczego ostatni ? Każdy kolejny jest po prostu ... na budowę również Wesołych Świąt majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 10.04.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 p.s jak radzą na forum jadę na mój ostatni wyjazd przed rozpoczęciem budowy Nie, dlaczego ostatni ? Każdy kolejny jest po prostu ... na budowę również Wesołych Świąt majki swięte słowa )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskul 10.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 eee nie jest tak źle leżąc z drinkiem z parasolką na słoneczku w Egipcie mozna zadzwonić do ekipy z pytaniem czy dodali do betonu środków na mróz bo czytasz na onecie ze w Polsce poniżej zera.. a po skończonej rozmowie siup do basenu także wesołych ... w nowych domach lub na budowach to bedzie moja 1 wielkanoc w nowym domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.04.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 eee nie jest tak źle leżąc z drinkiem z parasolką na słoneczku w Egipcie mozna zadzwonić do ekipy z pytaniem czy dodali do betonu środków na mróz bo czytasz na onecie ze w Polsce poniżej zera.. a po skończonej rozmowie siup do basenu ... do którego właśnie odsikał się jakiś Arab, mówiąc do swojego szefa : "jes maj boz, aj klin wery gud dy pul" pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 11.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Odkupię stemple budowlane (potrzebuję ok 100 szt). Przy okazji dla Wszystkich Wesołych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxym99 11.04.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Odkupię stemple budowlane (potrzebuję ok 100 szt). Przy okazji dla Wszystkich Wesołych Świąt!!! Wesołych, Wesołych ...mam jeszcze z 200szt. po mojej budowie w Bukowcu k/Andrespola, długość różna do wyboru. Daj znać na priva jeśli jesteś zainteresowany. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 11.04.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Wesołych, pogodnych i cieplutkich Świąt Wielkiej Nocy Oby wszystkie życzenia (nie tylko budowlane) się spełniały ! życzy Ya PS. Mam nieustającą prośbę o namiary na ludzi od przyłączy gaz, elektr., wod-kan. Jakby mógł ktoś się podzielić dobrym fachowcem...please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.04.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 PS. Mam nieustającą prośbę o namiary na ludzi od przyłączy gaz, elektr., wod-kan. Jakby mógł ktoś się podzielić dobrym fachowcem...please. Gazownicy polecani są na pewno na tablicy. Elektryk jedyny słuszny P. Marek Osendowski Wod-kan - u mnie wygrał casting i zrobił ostatnio przyłącze od studni do domu. P. Bednarski - też z tablicy. Wesołych Świąt ! majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 11.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Co za żywot święta, zaplanowany wjazd na Mazury, wyżerka i gó..... w przenośni i dosłownie ! Dopadła nas jelitówka - dzieciaki biedaki, my jakoś ze zrozumieniem podchodzimy do choróbska , ale synki się męczą . Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Wesołych świąt wszystkim , i przede wszystkim ZDROWYCH ( czego i swojej rodzice życzę !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Co za żywot święta, zaplanowany wjazd na Mazury, wyżerka i gó..... w przenośni i dosłownie ! Dopadła nas jelitówka - dzieciaki biedaki, my jakoś ze zrozumieniem podchodzimy do choróbska , ale synki się męczą . Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Wesołych świąt wszystkim , i przede wszystkim ZDROWYCH ( czego i swojej rodzice życzę !) Ooooo No to DUŻO zdrowia dla Was na te Święta pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 11.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam, również życzę Wszystkim Spokojnych, pogodnych i zdrowych Świąt Wielkanocnych, smacznego święconego a przede wszystkim wypoczynku po trudach lub przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Co za żywot święta, zaplanowany wjazd na Mazury, wyżerka i gó..... w przenośni i dosłownie ! Dopadła nas jelitówka - dzieciaki biedaki, my jakoś ze zrozumieniem podchodzimy do choróbska , ale synki się męczą . Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Wesołych świąt wszystkim , i przede wszystkim ZDROWYCH ( czego i swojej rodzice życzę !) jak bez temperatury to stoperan i naprzód Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.04.2009 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Tak się tu u was świątecznie zrobiło (choć z jelitówką w tle), więc i ja się dołączę, życząc jedynie:Spokojnych, rodzinnych i zdrowych Świąt Wielkiej Nocy,...bo są takie chwile, kiedy człowiek uświadamia sobie wyraźniej niż kiedy indziej, co tak na prawdę jest w życiu najważniejsze... te święta to dla mojej rodziny właśnie taki moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 14.04.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 zetknal sie ktos z forumowiczow z firma FORMAT z Belchatowa, maja w swej ofercie tynki perlitowe. moze z fachowcami z powyzszej firmy lub poleconych przez nia. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts