mmmad 05.05.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Czy Wam tez wyszly oczy, jak zobaczyliscie wyrownanie za energie elektryczna za ostatnie pol roku?U mnie zuzycie wzroslo o ponad 100% w stosunku do zimy 2008 i za nic nie jestem sobie tego w stanie wytlumaczyc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 05.05.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ma być jeszcze lepiej, za rok uwolnienie cen prądu dla gospodarstw domowych, elektrownie twierdzą że muszą mieć pieniądze na konto nowych eko-podatków i bez podwyżek padną, proponują cenę na poziomie europy ok 1zł/kWh to by oznaczało 200% podwyżki od 2007http://www.rp.pl/artykul/85354.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.05.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Mam pytanie - jakie drzwi wewnętrzne macie ? lub macie na oku ? Bo ja mam w Łodzi jeden punkt - tam gdzie robiłam drzwi zew. i chciałabym trochę porównać się cenowo - aha do Makra-2 raczej nie pójdę bo jak byliśmy tam ostatnio to Pani robiła nam łaskę i było dosyć niemiło Też zaczynamy się rozglądać za wewnętrznymi ... Ale kompletnie nie wiem co wybrać ... Podłączam się : zapodajcie dobre adresy z drzwiami pozdrawiam, majki najlepszy jest dobry stolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 05.05.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hurrrrrrra! Mam awatarek. A niedługo może i zdjęcia z budowy jakieś zamieszczę.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No no, czekamy w napięciu. Pozdrawiam Adam Hurrrrrrra! Mam awatarek. A niedługo może i zdjęcia z budowy jakieś zamieszczę. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Czy Wam tez wyszly oczy, jak zobaczyliscie wyrownanie za energie elektryczna za ostatnie pol roku? U mnie zuzycie wzroslo o ponad 100% w stosunku do zimy 2008 i za nic nie jestem sobie tego w stanie wytlumaczyc! dopłaciłem 900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.05.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ma być jeszcze lepiej, za rok uwolnienie cen prądu dla gospodarstw domowych, elektrownie twierdzą że muszą mieć pieniądze na konto nowych eko-podatków i bez podwyżek padną, proponują cenę na poziomie europy ok 1zł/kWh to by oznaczało 200% podwyżki od 2007 http://www.rp.pl/artykul/85354.html ogrzewający tanią en. el. WYSTĄP!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Mam pytanie - jakie drzwi wewnętrzne macie ? lub macie na oku ? Bo ja mam w Łodzi jeden punkt - tam gdzie robiłam drzwi zew. i chciałabym trochę porównać się cenowo - aha do Makra-2 raczej nie pójdę bo jak byliśmy tam ostatnio to Pani robiła nam łaskę i było dosyć niemiło Też zaczynamy się rozglądać za wewnętrznymi ... Ale kompletnie nie wiem co wybrać ... Podłączam się : zapodajcie dobre adresy z drzwiami pozdrawiam, majki najlepszy jest dobry stolarz BA !!! Ale skąd go wytrzasnąć ??? Hmmmm ... wydłubać pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Czy Wam tez wyszly oczy, jak zobaczyliscie wyrownanie za energie elektryczna za ostatnie pol roku? U mnie zuzycie wzroslo o ponad 100% w stosunku do zimy 2008 i za nic nie jestem sobie tego w stanie wytlumaczyc! dopłaciłem 900 U nas ksiażeczka przyszła miesiąc temu, pierwsza rata 70 a pozostałe 120-150. Mniej, niż poprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Mam pytanie - jakie drzwi wewnętrzne macie ? lub macie na oku ? Bo ja mam w Łodzi jeden punkt - tam gdzie robiłam drzwi zew. i chciałabym trochę porównać się cenowo - aha do Makra-2 raczej nie pójdę bo jak byliśmy tam ostatnio to Pani robiła nam łaskę i było dosyć niemiło Też zaczynamy się rozglądać za wewnętrznymi ... Ale kompletnie nie wiem co wybrać ... Podłączam się : zapodajcie dobre adresy z drzwiami pozdrawiam, majki najlepszy jest dobry stolarz BA !!! Ale skąd go wytrzasnąć ??? Hmmmm ... wydłubać pozdrawiam, majki jutro dam ci telefona ale najpierw gadaj ile masz tych drzwi bi późnij mni termin przeciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 jutro dam ci telefona ale najpierw gadaj ile masz tych drzwi bi późnij mni termin przeciągnie A to inna gadka ... Dawaj, dawaj Drzwi ... ? 12 ... Jak się uda dogadać, to się oddźwięczę pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam, a ja z innej bajki zacznę, poszukuje aktualnie więźby dachowej, wiecie moze gdzie mozna kupic najtaniej i w miare sprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 05.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 jutro dam ci telefona ale najpierw gadaj ile masz tych drzwi bi późnij mni termin przeciągnie A to inna gadka ... Dawaj, dawaj Drzwi ... ? 12 ... Jak się uda dogadać, to się oddźwięczę pozdrawiam, majki Ja tez , ja też dajcie i mnie pana stolarza - ja mam 11 sztuk i dzis załamałam się na "Porcie" ....suma kossssmos ! nie będę się wcinac w terminy , bo planuję się zabarykadować gdzieś w lipcu - sierpniu albo jeszcze później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam, a ja z innej bajki zacznę, poszukuje aktualnie więźby dachowej, wiecie moze gdzie mozna kupic najtaniej i w miare sprawnie? Ja "swój" tartak podałam na tablicy ogłoszeń. Nie jest drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 jutro dam ci telefona ale najpierw gadaj ile masz tych drzwi bi późnij mni termin przeciągnie A to inna gadka ... Dawaj, dawaj Drzwi ... ? 12 ... Jak się uda dogadać, to się oddźwięczę pozdrawiam, majki Ja tez , ja też dajcie i mnie pana stolarza - ja mam 11 sztuk i dzis załamałam się na "Porcie" ....suma kossssmos ! nie będę się wcinac w terminy , bo planuję się zabarykadować gdzieś w lipcu - sierpniu albo jeszcze później Ja się zatrzymałem nie powiem na czym i mi wyszło, że za tyle to sie stawia stan surowy bez dachu niewielkiego domku, co kosztują drzwi Ale jakby co - byłem pierwszy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 05.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 adamgrazia, sprawdź na pw. Chłopaki są ok. Zachwycą Cię solidnością i tempem.(Zaraz idę do Twojego Dziennika.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja się zatrzymałem nie powiem na czym i mi wyszło, że za tyle to sie stawia stan surowy bez dachu niewielkiego domku, co kosztują drzwi Ale jakby co - byłem pierwszy pozdrawiam, majki A bo masz przerost formy nad treścią. W markecie drzwi po 350/szt. I tak ceny nie nalepisz, żeby wszyscy widzieli, że masz po 1000 Szczególnie gdzieś na górze w prywatnej sypailni. Jak dobrze, że ja mam wszystkiego 3 pary dzwi Acha i czwate od łazienki ale się nie liczą, bo są łamane i robione na zamówienie. Moje najdroższe dzwi, 800 zł. Od razu dodam, nie wiem kto robił, przywiózł je facet od kuchni. Zlitował się, bo miałam firaneczkę i brak perespektyw na coś innego PS piję wiśniówkę, życie jest łatwiejsze od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 05.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja się zatrzymałem nie powiem na czym i mi wyszło, że za tyle to sie stawia stan surowy bez dachu niewielkiego domku, co kosztują drzwi Ale jakby co - byłem pierwszy pozdrawiam, majki A bo masz przerost formy nad treścią. W markecie drzwi po 350/szt. I tak ceny nie nalepisz, żeby wszyscy widzieli, że masz po 1000 Szczególnie gdzieś na górze w prywatnej sypailni. Jak dobrze, że ja mam wszystkiego 3 pary dzwi Acha i czwate od łazienki ale się nie liczą, bo są łamane i robione na zamówienie. Moje najdroższe dzwi, 800 zł. Od razu dodam, nie wiem kto robił, przywiózł je facet od kuchni. Zlitował się, bo miałam firaneczkę i brak perespektyw na coś innego PS piję wiśniówkę, życie jest łatwiejsze od razu Masz rację EZS. O ile drzwi sie nie rozwalą od kilku trzaśnięć i nie wypaczą to nie warto przepłacać. Zazdroszczę małej ilości drzwi - u nas będzie ich chyba 11 sztuk Majki, z targów przytachałem trochę folderów różnych firm dot drzwi jak chcesz - służę uprzejmie. Od razu mówię, że nie wiem czy dobrze i czy tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanulka 06.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam, mam do sprzedania ok 50 szt. cegły klinkierowej (dziurawka)- kolor grafit.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 06.05.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja się zatrzymałem nie powiem na czym i mi wyszło, że za tyle to sie stawia stan surowy bez dachu niewielkiego domku, co kosztują drzwi Ale jakby co - byłem pierwszy pozdrawiam, majki A bo masz przerost formy nad treścią. W markecie drzwi po 350/szt. I tak ceny nie nalepisz, żeby wszyscy widzieli, że masz po 1000 Szczególnie gdzieś na górze w prywatnej sypailni. Jak dobrze, że ja mam wszystkiego 3 pary dzwi Acha i czwate od łazienki ale się nie liczą, bo są łamane i robione na zamówienie. Moje najdroższe dzwi, 800 zł. Od razu dodam, nie wiem kto robił, przywiózł je facet od kuchni. Zlitował się, bo miałam firaneczkę i brak perespektyw na coś innego PS piję wiśniówkę, życie jest łatwiejsze od razu Ja planuję zakup drzwi również po cenach mniej więcej 350 zł/szt. Np. w ruck zuck są takie, wybór spory, niczego im nie brakuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts