Aneta Szawłowska 10.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Witam! Znajomi moich rodziców chcą sprzedać dwie działki, jedna w Sokolnikach przy drodze, woda i prąd w ulicy, 1500 mkw , druga w Rąbieniu przy trasie, 2400 mkw. Przy obu działkach znajdują się domy. Zainteresowanym podam namiary na piriva. Pozdrawiam, Aneta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 11.05.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Kochani, co myslicie.....ok 20tys za SSO z dachem ( dom 240m2) cena wydaje sie byc rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pto 11.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Kochani, co myslicie.....ok 20tys za SSO z dachem ( dom 240m2) Delikatnie mówiąc cena zaniżona... za taka powierzchnię spodziewałbym się ok. 3-krotnie wyzszej... Myślę, że gdzieś jest niedomówienie i z tego wynika rozbieżność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 11.05.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 jak na 2006 rok to cena normalna, może budowlańcom kryzys w oczy zajrzał i zeszli z obłoków na ziemię umowę dobrą podetknąć do podpisania, kierbuda zaufanego zgodzić żeby pilnował towarzystwo i budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 11.05.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 witammam pytanko do osob, ktore zakupily ziemie poprzez kontakt podany na forum od OLENIEK - jedna wywrotka za ok 350 zl to ile bylo ton czy tez m3 ??wiem, ze Jelonek72 i Majki korzystaliscie z tego namiaru - zadowoleni z zakupu, rosnie cos na tej ziemii ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 11.05.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Heejooo, Witajcie, u mnie nic nowego, co wcale nie znaczy, że nie śledzę, co na naszej Grupie. Widziałam dzisiaj ogłoszenie, może kogoś zainteresuje: "Sprzedam działkę o pow. 4.300 238x18 Tuszyn wszystkie media tel. 514840353 Tanio!!!" Więcej, co na mojej budowie, wkrótce. Pozdrawiam Was PS. Majki, jak u Ciebie sprawują się okna. Właśnie przymierzam się do Schucco. Czy ta folia drewnopodobna jest u Ciebie O.K?, nie rysuje się pod byle paznokciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Kochani, co myslicie.....ok 20tys za SSO z dachem ( dom 240m2) Delikatnie mówiąc cena zaniżona... za taka powierzchnię spodziewałbym się ok. 3-krotnie wyzszej... Myślę, że gdzieś jest niedomówienie i z tego wynika rozbieżność. Witam! Faktycznie cena jest bardzo niska, ale tak zaproponował majster od budowania po obejrzeniu projektu. W okolicy mają o nim dobre zdanie, a ludzie ktorym budował, są zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 11.05.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Kochani, co myslicie.....ok 20tys za SSO z dachem ( dom 240m2) Delikatnie mówiąc cena zaniżona... za taka powierzchnię spodziewałbym się ok. 3-krotnie wyzszej... Myślę, że gdzieś jest niedomówienie i z tego wynika rozbieżność. Witam! Faktycznie cena jest bardzo niska, ale tak zaproponował majster od budowania po obejrzeniu projektu. W okolicy mają o nim dobre zdanie, a ludzie ktorym budował, są zadowoleni. Faktycznie jakoś bardzo tanio. Ya płacę duuuuużo więcej, niestety . Sprawdź dokładnie cenę, czas budowania itp. No i napiszcie bardzo dokładną umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.05.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 witam mam pytanko do osob, ktore zakupily ziemie poprzez kontakt podany na forum od OLENIEK - jedna wywrotka za ok 350 zl to ile bylo ton czy tez m3 ?? wiem, ze Jelonek72 i Majki korzystaliscie z tego namiaru - zadowoleni z zakupu, rosnie cos na tej ziemii ?? Na razie nie, bo suchawo było i nie podlewałem posianej trawy Ale wygląda ok, zadowoleni jesteśmy. Już prawie wykorzystaliśmy całą wywrotkę ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.05.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 PS. Majki, jak u Ciebie sprawują się okna. Właśnie przymierzam się do Schucco. Czy ta folia drewnopodobna jest u Ciebie O.K?, nie rysuje się pod byle paznokciem? Jesteśmy bardzo zadowoleni Folia jak najbardziej ok, łatwo się nie rysuje pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 11.05.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 a ja właśnie nawiozłam ziemi do wyrównania terenu, znaczy się nie ja tylko pan A że było nierówno i w jednym miejscu podmokło to weszły 22 wywrotki Dodatkowo pan przejechał glebogryzarką i można siać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ezekiel 11.05.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 a ja właśnie nawiozłam ziemi do wyrównania terenu, znaczy się nie ja tylko pan A że było nierówno i w jednym miejscu podmokło to weszły 22 wywrotki Dodatkowo pan przejechał glebogryzarką i można siać Polanka, Ile płaciłaś za wywrotkę? Mogę prosić o jakiś namiar. Eze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 11.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dzięki Majki.Czekam na e-mailową ofertę. Jak będzie atrakcyjna, to bierzemy. Podoba nam się, że " prosto z piekarni", a nie z salonu pośrednika, no i te drzwi zastępcze to też fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 11.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 witam mam pytanko do osob, ktore zakupily ziemie poprzez kontakt podany na forum od OLENIEK - jedna wywrotka za ok 350 zl to ile bylo ton czy tez m3 ?? wiem, ze Jelonek72 i Majki korzystaliscie z tego namiaru - zadowoleni z zakupu, rosnie cos na tej ziemii ?? Na razie nie, bo suchawo było i nie podlewałem posianej trawy Ale wygląda ok, zadowoleni jesteśmy. Już prawie wykorzystaliśmy całą wywrotkę ... pozdrawiam, majki u mnie jeszcze nie rozłożone hałdy stoją , dopiero przeoraliśmy teren , teraz będziemy równac gdzie trzeba - na razie na skarpie rosną owszem ...chwaściki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 11.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Majki Jelonek72 dzieki za info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 12.05.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Hura, hura w niedziele byli Panowie studniarze i wyciągnęli niebieską rurę i o dziwo również pompę, wyszło na to, że ukradli tylko głowicę a reszta po odcięciu kabla wpadła im do studni. Nowa pompa podłączona, hydrofor też a Panowie od tynków działają. Gdyby ktoś potrzebował na budowę tanią pompę wraz z rurą i super kablem w oponie gumowej (idealnie przystosowany do wody) to chętnie odsprzedamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 12.05.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Hura, hura w niedziele byli Panowie studniarze i wyciągnęli niebieską rurę i o dziwo również pompę, wyszło na to, że ukradli tylko głowicę a reszta po odcięciu kabla wpadła im do studni. Nowa pompa podłączona, hydrofor też a Panowie od tynków działają. Super, gratulacje! Dobrze ze w koncu wszystko dziala.. ale ile nerwow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 12.05.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 mruva, cieszę się z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 12.05.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Mruva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.05.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Mam prośbę, czy ktoś ma dobrze sformułowaną umowę na SSO ? szukalam na forum i jest sporo, ale jakoś nie mogę sie zdecydować. Może wy będziecie mieli mniej skaplikowaną, ale dokladną?? Proszę na PW lub [email protected] Będe wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts