popcarol 28.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A są w miare gładkie czy trzeba kłaść gładz?Im drozej zaplacisz za piasek tym gladsze beda;) Na tanim piasku on pracowac nie chce poza tym;) Moim zdaniem sa gladkie, nie kladziemy gladzi. Zaprosilabym do siebie na budowe, mamy juz pomalowane sciany, ale sama nie wiem kiedy tam bede.. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 28.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ej mówię Wam , ja już powolutku tracę cierpliwość . Skończyły się dutki , robota stoi , kredyt mamy obiecany - że juz przyznany , i czekamy az pani dyrektor podpisze dokumenty - załatwianie trwa jyz 1,5 miesiąca, z czego już 2 tyg dokumenty lezą u pani dyrektor i dojrzewają do podpisu ! Tym bankom to się w d... poprzekręcało ! I co mamy teraz zrobić ? Najchętniej zabrałabym cały kredyt z tego banku i poszła do jakiegoś sprawniejszego - ale jak pomyślę o kupie papierków i innych duperelków to mi się odechciewa . Może ma ktoś jakiś sposób na bank? Pocieszające jest tylko to ,że we wtorek wchodzi kuchnia - meble już gotowe , ściany podszykowane - dobrze ,że przedpłaciliśmy tym razem , bo inaczej tez byśmy stanęli ,,,, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr banczyska cholerne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 28.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ej mówię Wam , ja już powolutku tracę cierpliwość . Skończyły się dutki , robota stoi , kredyt mamy obiecany - że juz przyznany , i czekamy az pani dyrektor podpisze dokumenty - załatwianie trwa jyz 1,5 miesiąca, z czego już 2 tyg dokumenty lezą u pani dyrektor i dojrzewają do podpisu ! Tym bankom to się w d... poprzekręcało ! I co mamy teraz zrobić ? Najchętniej zabrałabym cały kredyt z tego banku i poszła do jakiegoś sprawniejszego - ale jak pomyślę o kupie papierków i innych duperelków to mi się odechciewa . Może ma ktoś jakiś sposób na bank? Pocieszające jest tylko to ,że we wtorek wchodzi kuchnia - meble już gotowe , ściany podszykowane - dobrze ,że przedpłaciliśmy tym razem , bo inaczej tez byśmy stanęli ,,,, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr banczyska cholerne! Współczuje serdecznie. My załatwiliśmy kredyt przez 3 tygodnie z tym, że w samym banku ok. tygodnia. A decyzję podjęli w 3 dni. Czyli poszło szybko i bezboleśnie. Gdybyście chcieli namiary to niet problema. PS. Czekam na przejściówkę, jak ją dostanę pocztą (kupiłem na allegro) to natychmiast pożyczam przyczepę i jadę do Was po kibelek bo już nie mam cierpliwości do ekipy. Sorry że tak długo to trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 29.05.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ej mówię Wam , ja już powolutku tracę cierpliwość . Skończyły się dutki , robota stoi , kredyt mamy obiecany - że juz przyznany , i czekamy az pani dyrektor podpisze dokumenty - załatwianie trwa jyz 1,5 miesiąca, z czego już 2 tyg dokumenty lezą u pani dyrektor i dojrzewają do podpisu ! Tym bankom to się w d... poprzekręcało ! I co mamy teraz zrobić ? Najchętniej zabrałabym cały kredyt z tego banku i poszła do jakiegoś sprawniejszego - ale jak pomyślę o kupie papierków i innych duperelków to mi się odechciewa . Może ma ktoś jakiś sposób na bank? to chyba teraz tak długro trwa. Moi znajomi są na identycznym etapie. Decyzja kredytowa jest tylko miesiąc już czekają na podpisanie papierków. I też są wkurzeni na maksa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.05.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ej mówię Wam , ja już powolutku tracę cierpliwość . Skończyły się dutki , robota stoi , kredyt mamy obiecany - że juz przyznany , i czekamy az pani dyrektor podpisze dokumenty - załatwianie trwa jyz 1,5 miesiąca, z czego już 2 tyg dokumenty lezą u pani dyrektor i dojrzewają do podpisu ! Tym bankom to się w d... poprzekręcało ! I co mamy teraz zrobić ? Najchętniej zabrałabym cały kredyt z tego banku i poszła do jakiegoś sprawniejszego - ale jak pomyślę o kupie papierków i innych duperelków to mi się odechciewa . Może ma ktoś jakiś sposób na bank? to chyba teraz tak długro trwa. Moi znajomi są na identycznym etapie. Decyzja kredytowa jest tylko miesiąc już czekają na podpisanie papierków. I też są wkurzeni na maksa .... Jaki to bank? (banki) Moze napisanie nazwy wprost cos pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 29.05.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ej mówię Wam , ja już powolutku tracę cierpliwość . Skończyły się dutki , robota stoi , kredyt mamy obiecany - że juz przyznany , i czekamy az pani dyrektor podpisze dokumenty - załatwianie trwa jyz 1,5 miesiąca, z czego już 2 tyg dokumenty lezą u pani dyrektor i dojrzewają do podpisu ! Tym bankom to się w d... poprzekręcało ! I co mamy teraz zrobić ? Najchętniej zabrałabym cały kredyt z tego banku i poszła do jakiegoś sprawniejszego - ale jak pomyślę o kupie papierków i innych duperelków to mi się odechciewa . Może ma ktoś jakiś sposób na bank? to chyba teraz tak długro trwa. Moi znajomi są na identycznym etapie. Decyzja kredytowa jest tylko miesiąc już czekają na podpisanie papierków. I też są wkurzeni na maksa .... Jaki to bank? (banki) Moze napisanie nazwy wprost cos pomoze? a proszę bardzo.. deutsche bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 29.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Przejrzałam tablicę i nie znalazłam. A szukam godnego polecenia fachmana od instalacji odkurzacza centralnego. Ktokolwiek się z takim spotkał, proszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 29.05.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ej mówię Wam , ja już powolutku tracę cierpliwość . Skończyły się dutki , robota stoi , kredyt mamy obiecany - że juz przyznany , i czekamy az pani dyrektor podpisze dokumenty - załatwianie trwa jyz 1,5 miesiąca, z czego już 2 tyg dokumenty lezą u pani dyrektor i dojrzewają do podpisu ! Tym bankom to się w d... poprzekręcało ! I co mamy teraz zrobić ? Najchętniej zabrałabym cały kredyt z tego banku i poszła do jakiegoś sprawniejszego - ale jak pomyślę o kupie papierków i innych duperelków to mi się odechciewa . Może ma ktoś jakiś sposób na bank? to chyba teraz tak długro trwa. Moi znajomi są na identycznym etapie. Decyzja kredytowa jest tylko miesiąc już czekają na podpisanie papierków. I też są wkurzeni na maksa .... Jaki to bank? (banki) Moze napisanie nazwy wprost cos pomoze? a proszę bardzo.. deutsche bank upierdliwość pytanie czy Pani Dyr. jest z łodzi , jak tak wybierz się do niej jeślli nie jest z Łodzi to zadzwoń i porozmawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 29.05.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 jacekot a to nie ja się staram o kredyt tylko znajomi. Ja już mam od września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.05.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Przejrzałam tablicę i nie znalazłam. A szukam godnego polecenia fachmana od instalacji odkurzacza centralnego. Ktokolwiek się z takim spotkał, proszę o namiar Ja robiłem sam ... To nie jest takie skomplikowane ... Jest instrukcja na stronie Beam'a ... Popróbujcie, zawsze parę stów zostanie w kieszeni ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 29.05.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Nasz bank to Nordea - a upierdliwość no coż , ponieważ nie sposób się dodzwonić do naszej opiekunki , to ja mniej więcej co 3-4 dni jade do banku pogadac , i ponownie usłyszec to samo , mój małżonek niemal codziennie dulczy mailem , że pilne i ważne ... nawet raz powiedziałam ,że jak mnie udupią z tym kredytem obiecanym to przyjdę do nich do siedziby i na pięknych skórzanych sofach "zamieszkam" z dziećmi :) i nic ... nawet wspomnienie ,że zabiore od nich kredyt i pójde do innego banku nie skutkuje . Jak na razie nie wpadłam na genialny pomysł pogadania z panią dyrką - może dlatego ,że mam ostatnio "mięsorzucanie" i obawiam się ,że po mojej wizycie kredytu nie dostaniemy na bank:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 29.05.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Majki, dzięki za info. Robiliśmy sami prąd, do tej pory mam drgawki Ale poczytamy o instalowaniu. Jeśli jednak ktoś poleci fachowca, zorientuję się ile tych stówek ostanie " na fanaberie " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 29.05.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Nasz bank to Nordea - a upierdliwość no coż , ponieważ nie sposób się dodzwonić do naszej opiekunki , to ja mniej więcej co 3-4 dni jade do banku pogadac , i ponownie usłyszec to samo , mój małżonek niemal codziennie dulczy mailem , że pilne i ważne ... nawet raz powiedziałam ,że jak mnie udupią z tym kredytem obiecanym to przyjdę do nich do siedziby i na pięknych skórzanych sofach "zamieszkam" z dziećmi :) i nic ... nawet wspomnienie ,że zabiore od nich kredyt i pójde do innego banku nie skutkuje . Jak na razie nie wpadłam na genialny pomysł pogadania z panią dyrką - może dlatego ,że mam ostatnio "mięsorzucanie" i obawiam się ,że po mojej wizycie kredytu nie dostaniemy na bank:) Ya rozważałem Deutche, Noredę i WBK - wygrał ten ostatni ze względu na najniższą na rynku marżę, choć mają b. wysoką prowizję. No i faktycznie bardzo szybko przyznają kredyty. I nie trzeba było na nich krzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jJOANA 29.05.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A ciekawe jak u innych, którzy wtedy ode mnie kopali drzewka(?)... chyba zadzwonię w parę miejsc, bo mnie trochę zaniepokoiłaś... Jedno z moich drzewek uschło chyba z tęsknoty za Tobą Yeti. Obiecywałeś że będziesz odwiedzał, czekało, czekało ..........i się nie doczekało. W tym tygodniu ostatecznie panowie robiący trawnik orzekli że nic z tego nie bębzie i wykopali. Żyje ten mniejszy świerk (brałam 2 szt). Może nie jest okazem zdrowia ale dam mu szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jJOANA 29.05.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Zapoda ktoś jakieś fajne - dobre - miejsce gdzie kupić parkiet. Parkietusa, parkiety koło Casto na Wróblewskiego znam ... gdzieś jeszcze ... ? z góry dzięki, pozdrawiam, majki Jesienią kupwałam parkiet w dlh na Rokicińskiej. Merbau w dobrej cenie. Zamierzam u nich kupić też deski tarasowe ale chwilowo mnie nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 29.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Słuchajcie, w temacie kredytu, to mój bank (Deutche Bank) wystawił moją cierpliwość na granice wytrzymałości. Cała procedura trwała .... 4 miesiące!!! Już przez moment straciłem nadzieję, że wogóle dostanę ten kredyt. A doradca z banku (polecany przez znajomego) co trochę wynajdował kolejne powody przesuwania terminu rozpatrzenia, a później podpisania wniosku i umowy. Tłumaczył się m.in. tym, że DB ma teraz bardzo dobre warunki oraz udziela kredytów we CHF i są zawaleni wnioskami, przez to to tyle trwa...W sumie się doczekałem, dostałem niezłe (na dzisiaj) warunki i budowa trwa dalej. Życzę cierpliwości i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 29.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 majki, na Aleksandrowskiej, numeru nie pamiętam, ale zadzwonię jutro do właściciela sklepu, który jest godnym polecenia parkieciarzem i zapodam adres dokładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 29.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A nam bank przysłał informację, że filie banku będą czynne tylko "do końca maja 2009". Kontakty z bankiem tylko koresp., telef. lub przez internet. Kto wie czy bank w ogóle nie wyniesie się, sprzeda....Od 1 kwietnia nie udziela kredytów hipotecznych, zmianie uległ adres siedziby banku. W tym samym piśmie (z 21 maja) podkreślają, "że wszystkie warunki, na jakich bank udzielił kredytów pozostają niezmienione i że bank nadal jest stroną zawartych umów." Wszelkie zapewnienia zawsze budziły moje wątpliwości i obawy, że coś jest nie tak.Pożyjemy, zobaczymy.Może jednak powinniśmy dokładnie się rozeznać w sytuacji. Czy ktoś z was może orientuje się w takich gierkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 29.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Przejrzałam tablicę i nie znalazłam. A szukam godnego polecenia fachmana od instalacji odkurzacza centralnego. Ktokolwiek się z takim spotkał, proszę o namiar Mam tylko instalację, jednostka nie została jeszcze zakupiona Robili mi fachowcy z firmy : Djak, Łódź, ul.Syrokomli 16 - od Krakowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 30.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 majki, Aleksandrowska 70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts