tula 30.05.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jacki, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.05.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Obiecywałeś że będziesz odwiedzał, czekało, czekało ..........i się nie doczekało. No, ale ja chciałem... dzwoniłem, dzwoniłem i się nie dodzwoniłem... (może dlatego, że zawsze w sobotę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
null 30.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam, czy ktoś coś słyszał o firmie od kominków - "Aga" Wojciecha Fabjańskiego? Ma u mnie robić a nic o nim nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 majki, Aleksandrowska 70. Dziękuję bardzo pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 30.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Polećcie mi kogoś od CO i gazu, please... I jeszcze jedno, sorry, że się powtarzam, ale czy ktoś miał coś wspólnego z firmą TUNNSAM z Rokicińskiej 266 ? Firma zajmuje się oczyszczalniami i szambami. Mam ich z polecenia Kierbuda ale może ktoś z nimi już współpracował i ma jakieś doświadczenia. Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 31.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ya, ja korzystałam ( i jeszcze będę ) z usług firmy pana Jana Witaszewskiego.Jest polecany na naszej tablicy. Też polecam. Gaz też robią. Aby Ci ułatwić , podaję telefon 606901096.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 01.06.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Heejoo, Robią mi odgromówkę. Czy bednarkę (25x3 mm - nie za cienka?) zakopali mi razem z kablami zasilającymi inst. elektr. A na pewnym odcinku jest ułożona na rurze kanalizacyjnej. Czy to zgodne ze sztuką i normami? Kto wie, proszę o szybką odpowiedź Pozdrowionka. Dużo słonka dla wszystkich dzieciaczków, małych, dużych..., naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.06.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A nam bank przysłał informację, że filie banku będą czynne tylko "do końca maja 2009". Kontakty z bankiem tylko koresp., telef. lub przez internet. Kto wie czy bank w ogóle nie wyniesie się, sprzeda.... Od 1 kwietnia nie udziela kredytów hipotecznych, zmianie uległ adres siedziby banku. W tym samym piśmie (z 21 maja) podkreślają, "że wszystkie warunki, na jakich bank udzielił kredytów pozostają niezmienione i że bank nadal jest stroną zawartych umów." Wszelkie zapewnienia zawsze budziły moje wątpliwości i obawy, że coś jest nie tak. Pożyjemy, zobaczymy. Może jednak powinniśmy dokładnie się rozeznać w sytuacji. Czy ktoś z was może orientuje się w takich gierkach? Czyzby to byl Santander? Uciekaja z Polski... http://media.wp.pl/kat,26876,wid,11142082,wiadomosc.html?ticaid=18211 Po Deutsche nie spodziewalem sie tego typu zagran - ostatnio na rynku mial dobra opinie - moze z tego wzgledu, ze w odroznieniu od innych bankow przyznaje kredyty hipoteczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 01.06.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 trechę nie z gruszki nie z pietruszki ale trawa mi rośnie , niby nic , takie normalne a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ...ta stratowana przez konie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 trechę nie z gruszki nie z pietruszki ale trawa mi rośnie , niby nic , takie normalne a cieszy Gratuluje, bo to nie takie proste... nasza posiana ponad miesiac temu i wiecej lysych plackow i chwastow niz trawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 01.06.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Mam pytanie, czy rurę w podłodze doprowadzającą powietrze z zewnątrz do kominka to kładziemy taką zwykłą z pcv czy też jakąś specjalną?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.06.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Mam pytanie, czy rurę w podłodze doprowadzającą powietrze z zewnątrz do kominka to kładziemy taką zwykłą z pcv czy też jakąś specjalną?. mam zwykłą, byle gruba była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.06.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ya, ja korzystałam ( i jeszcze będę ) z usług firmy pana Jana Witaszewskiego. Jest polecany na naszej tablicy. Też polecam. Gaz też robią. Aby Ci ułatwić , podaję telefon 606901096. Pozdrawiam. Tula dzięki, zadzwonię do niego A jak wychodzi cenowo, rozsądny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 01.06.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A propos rury do powietrza (do kominka): mamy zwykłą PVC ( pod chudziakiem)A czy rurka doprowadzająca wodę do domku, fi 25 mm, to dobrze, czy za mało?Mmmad, szkoda, że więcej info nie zapodałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.06.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Mam pytanie, czy rurę w podłodze doprowadzającą powietrze z zewnątrz do kominka to kładziemy taką zwykłą z pcv czy też jakąś specjalną?. Ale to sie kładzie przed chudziakiem ... Mam PCV pomarańczową fi160, ciągnie powietrze aż miło pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 01.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ya, mnie sie wydaje, że tak. Miałam trzech hydraulików na castingu. Pierwszy ( bardzo chwalony przez przyjaciół ) nie kwapił sie z kosztorysem, drugi podał kosztorys szczegółowy ( miałam sama liczyć metry rurek i wykopów ), pan Jan podał cenę za całość. Gdy byłam na etapie fundamentów rzuciło mi się na rozum, że trzeba robic kanalizę zewnętrzną. Pan Jan odpowiedział na hasło i w związku z tym robił resztę. Co do cen, nie umiem odpowiedzieć na pytanie, u mnie rozbudowa i wszystko jest skomplikowane i nie do pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 01.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Czy ktoś z was robił już instalację alarmową? Jeśli tak to ile was kosztowało? Potrzebuję wiedzieć rozdizelnie: ile za robociznę i ile za materiał . Mam jedną kalkulację i chciałabym porównać. Z góry dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 01.06.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Czy ktoś z was robił już instalację alarmową? Jeśli tak to ile was kosztowało? Potrzebuję wiedzieć rozdizelnie: ile za robociznę i ile za materiał . Mam jedną kalkulację i chciałabym porównać. Z góry dziękuję!! Materiał około 1500 zł., robocizna ok. 350 zł. Do tego dojdzie jeszcze ok. 150 zł. po zakończeniu prac przez ekipy (antynapad). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 01.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ProStaś tanio! Możesz dokładniej opisać ile masz czujek, ile tablic itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts