mm3844 08.07.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Przepraszam wszystkich , że dopiero teraz odpowiedziałem na prywatne wiadomości ale miałem trudności z dostępem do sieci. A poza tym budujcie się na potęgę... co macie mieć lepiej niż ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 08.07.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam szukam jakiegoś używanego baraku/komórki/pakamery. może ktoś ma odsprzedać? Ja mam do odsprzedania szopkę z forumową historią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobczakjan 09.07.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witamy, szukamy ekipy budowlanej do budowy stanu zerowego. Czy ktos z Was moglby podac namiar na dobrych fachowcow? Niestety z tablicy wszyscy juz maja zajete terminy na ten sezon. Witam mogę wykonać zlecenie państwa ale od Sierpnia Zapraszam do wyceny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 09.07.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam Jak wszyscy coś potrzebują to ja też... Potrzebuję stemple i deski szalunkowe, jakby ktoś miał na zbyciu to ja chętnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 09.07.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witamy, szukamy ekipy budowlanej do budowy stanu zerowego. Czy ktos z Was moglby podac namiar na dobrych fachowcow? Niestety z tablicy wszyscy juz maja zajete terminy na ten sezon. Aga i Zbyszek, zajrzyjcie w mój dziennik, dużo tam piszę o Panu Marku (mój anioł ))), i o tym jak budował, moge go polecić, numer telefonu idzie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 09.07.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam Jak wszyscy coś potrzebują to ja też... Potrzebuję stemple i deski szalunkowe, jakby ktoś miał na zbyciu to ja chętnie Pozdrawiam Będę mogła Ci odsprzedać za jakieś 2 miesiące Teraz jesteśmy w trakcie szalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 09.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Czy kupujecie moze drewno kominkowe bezposrednio w nadlesnictwie w rejonie Lodzi, bez posrednikow (np. z allegro) - i mozecie polecic jakies miejsca? Ja rok temu bralem od pana z allegro o nicku highlander, ktory okazal sie malo uczciwym sprzedawca - sprzedal mi mniej drewna o 2 mp, a zachwalal ze przywiozl mi jeszcze z nadwyzka. Dlatego teraz chcialbym kupic bez posrednikow, bezposrednio z nadlesnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.07.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 tomek_2 - skasuj prosze post na tablicy ogłoszeń Tam nie bardzo jest miejsce na Twoje pytanie - tu na grupie owszem Co do drewna kominkowego, mam namiary na drzewo po 160 zł/mp, albo m3 w sumie nie wiem dokładnie ... Jakby co podam telefon. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 09.07.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Poprosze na priv ten tel. jesli mozesz. A tamten post usune niedlugo - w sumie jak czytalem ludzie tez prosza o polecenie namiarow - pomyslalem, ze nie popelnie poteznego faux pas jesli tam tez napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONTY PYTON 09.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 jaka firma zakladala u Was w domkach rekuperacje U nas instalacja - firma Klimat-Dom. Współpracują z http://www.rekuperatory.pl . Bardzo sprawna ekipa z Płocka. Kompetentny i bardzo konkretny właściciel. Rekuperator - Stork - moim skromnym zdaniem jeden z najlepszych na rynku. Osobiście jestem zadowolony ze współpracy i z rekuperatora oczywiście też. Jeśli jeszcze potrzebujesz jakieś namiary to wal śmiało. Prześlę Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONTY PYTON 09.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Czy możesz podać jakieś namiary na tą fantastycznie tanią ofertę na świadectwo energetyczne? http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1934143 to ich aukcje na allegro Nie wiem czy świadectwo jestdobrze zrobione ale wsumie mnie to w teraz nie obchodzi bo nie mam zamiaru domu sprzedawć. (Gdybym kupowała u kogoś innego to też bym nie wiedziała) Dzięki za namiar. Tak na prawdę to g... mnie obchodzi co tam będzie napisane. Najważniejsze to mieć ten cholerny, nikomu nie potrzebny papier (poza urzędnikami - im w odróżnieniu ode mnie ma się podobać ) za relatywnie jak najmniejsze pieniądze. Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 10.07.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam!Ponieważ walczymy ze straszną wodą na działce w Rąbieniu pilnie poszukujemy ekipy do wykonania drenażu. Znależliśmy jedną, która zażyczyła sobie 120zł/mb. Wydaje mi się, że trochę drogo. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.07.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Mnie robiła ekipa po 50 zł/mb. Kontakt podany w moim poście na tablicy ogłoszeń. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 10.07.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 10.07.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Sorry Majki, ja chyba jakaś niekumata, Twój post na tablicy przeczytałam, ale nie wiem, która z podanych przez Ciebie ekip robiła drenaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.07.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ELEWACJE ZEWNĘTRZNE / OCIEPLENIA - Tech-Rem-Bud - Karol Błaszczyk - 669 429 711. Robili u mnie : ocieplenie styro, ocieplenie fundamentów, drenaż, mocowanie parapetów zewnętrznych, podbitka. Wszystko SUPER - polecam chłopaków. Może nie najniższa półka cenowa, ale jakość pracy i dokładność ekstra. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 10.07.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Wielkie dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 12.07.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Podpowiedzcie proszę, kiedy najlepiej wstawić drzwi wewnętrzne? Moja konpcepcja jest taka, ze po wylewce i po tynkach wewnętrznych.. Dobrze gadam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 12.07.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Podpowiedzcie proszę, kiedy najlepiej wstawić drzwi wewnętrzne? Moja konpcepcja jest taka, ze po wylewce i po tynkach wewnętrznych.. Dobrze gadam? U nas tak wlasnie bylo = generalnie mam wrazenie ze im pozniej wstawisz tym lepiej - nikt Ci ich nie zniszczy, nie uderzy workiem kleju (pozniej do platek), nie bda sobie trzaskac na wietrze.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.07.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Witam po długiej nieobecności! U nas papierologia na ukończeniu i prawdopodobnie PnB będzie w przyszlym tygodniu mamy taka nadzieję, że już nic nam się nie przydarzy Dostałam wycenę hydraulika - dom 199m2, robocizna z materiałem ( bez pieca ) -9,5 tys. Jak myslicie dużo czy może być ???? Prosze o odpowiedż, bo nie wiem czy szukać dalej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts