kowalc 14.07.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Masz ktoś z Was doświadczenie z Gro-Dachem z Rąbienia? Chodzi mi o ich wykonawstwo dachu? p.s. mam do sprzedania ok 300 szt stempli, szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 14.07.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Sławojkę sprzedam, może komuś potrzeba?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 14.07.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No muszę się pochwalić - położyłam dziś z siostrą panele w jednym pomieszczeniu - wyszło perfffect:):) faktycznie robota prosta jak machanie cepem - reszta pomieszczeń rozłożona przez firmę panelową i wcale nie piękniej -- no ale coż , jak się nie ma czasu na dłubaninkę to ma się co innego na firmę Majki bawiłeś się w hydraulika i zakładałeś zaworki na to co przygotowali fachmani nasi ? czy może nasz wspólny wykończeniowiec montował Ci kompleksowo bateryjki łazienkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torreador 14.07.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam Jak wszyscy coś potrzebują to ja też... Potrzebuję stemple i deski szalunkowe, jakby ktoś miał na zbyciu to ja chętnie Pozdrawiam Ja właśnie rozszalowałem strop. Chętnie odsprzedam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minidrwal 14.07.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Czytamy i czytamy te wszystkie Wasze mądrości i mamy nadzieję, że jak zaczniemy budowę, to wszystko się przyda. Pozdrawiamy cała Grupę Łódzką P.S.A gdzie ta tablica ogłoszeń? Może też powinniśmy tam zaglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.07.2009 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Yeti - pytasz mnie ? Wylewki robione też przez Bogusia, pęknięcia zuważone po zdjęciu folii, czyli gdzieś po miesiącu ... Oczywiście nie powinienem z węża, ale spryskiwać widać trzeba. Jest taki wątek nawet na forum ... A robione w październiku, było już zimno, schły wolno ... - no pewnie, że ciebie - to "też" to nie w moim przypadku - mnie robił Bogusiowy kumpel, który robił też u popcarol - u siebie na razie pęknięć nie dostrzegłem, ale takiego prawdziwego obchodu "z lupą" jeszcze nie zrobiłem (a podłogę już co nieco przykryło od czasu wylewania , więc mogłem coś przegapić) Salonu mam 37m + jadalnia - więc sporawo Dla zainteresowanych tutaj więcej o moich "przedwylewkowych" rozterkach:rozwinięcie tematu w poście z Wrz 05, 2008 3:37 am i późniejsze Czytamy i czytamy te wszystkie Wasze mądrości i mamy nadzieję, że jak zaczniemy budowę, to wszystko się przyda. Pozdrawiamy cała Grupę Łódzką P.S.A gdzie ta tablica ogłoszeń? Może też powinniśmy tam zaglądać? Czytajcie, czytajcie - na pewno wszystko się przyda i już naszych błędów nie powtórzycie. Zrobicie za to inne: takie zupełnie swoje własne -prywatne ...a tablica ogłoszeń jest tutaj No i oczywiście... też was pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 15.07.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 - to "też" to nie w moim przypadku - mnie robił Bogusiowy kumpel, który robił też u popcarol - u siebie na razie pęknięć nie dostrzegłem, ale takiego prawdziwego obchodu "z lupą" jeszcze nie zrobiłem Hmm uczen przerosl mistrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.07.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Majki bawiłeś się w hydraulika i zakładałeś zaworki na to co przygotowali fachmani nasi ? czy może nasz wspólny wykończeniowiec montował Ci kompleksowo bateryjki łazienkowe? Bawiłem się Wannową mi P. Jarek montował, bo taka dość specyficzna ale zaworki sam pozakładałem. Reszty baterii na razie nie mam zamontowanych. Bo nie ma szafek łazienkowych więc noie ma do czego pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivan.fanfara 16.07.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witam serdecznie,czy forumowicze pomogę mi w znalezieniu skłądu drewna/ tartaku w okolicach M1 Brzezińska? Poza tym, poszukuję jeszcze namiaru na kompetentnego człowieka w temacia pieców na paliwo stałe + wymienik z gazowym, czy w grę wchodzą jakieś przeróbki instalacji i nie może to być jedynie sprzedawca piecy. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 16.07.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 podeslijcie adresy gdzie zamawialiscie drzwi zewnetrzne please ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.07.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 podeslijcie adresy gdzie zamawialiscie drzwi zewnetrzne please ............... Ja aż się boję mówić Mielczarek Zd. Wola pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 16.07.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 podeslijcie adresy gdzie zamawialiscie drzwi zewnetrzne please ............... Ja aż się boję mówić Mielczarek Zd. Wola pozdrawiam, majki Majki Mielczarek powinien Ci placic za polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.07.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 [ z tablicy ogłoszeń ] Witam, jestem tu pierwszy raz i chciałbym spytać o tynkarza ale do wewnątrz. Czy moglibyście kogoś polecić, najlepiej z okolic Łasku-Kolumny. Najchętniej niedrogiego. Pozdrawiam budujących http://forum.muratordom.pl/uzytkownik97121.htm Czy kupujecie moze drewno kominkowe bezposrednio w nadlesnictwie w rejonie Lodzi, bez posrednikow (np. z allegro) - i mozecie polecic jakies miejsca? Ja rok temu bralem od pana z allegro o nicku highlander, ktory okazal sie malo uczciwym sprzedawca - sprzedal mi mniej drewna o 2 mp, a zachwalal ze przywiozl mi jeszcze z nadwyzka. Dlatego teraz chcialbym kupic bez posrednikow, bezposrednio z nadlesnictwa. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik8263.htm Witam, poszukuję sprawdzonej ekipy od dociepleń budynku wełną oraz elewacji. Czy możecie mi pomóc? Pozdrawiam i dziękuję Robert http://forum.muratordom.pl/uzytkownik59461.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 16.07.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Majki - co prawda z cięźkim sercem ale rozstaliśmy się z naszą szopką. Od dziś będzie ona służyć, mam nadzieję równie dobrze jak nam 'kangur79".Zastanawialiśmy się która to budowa, czwarta czy piąta, może Ty wiesz?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.07.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 podeslijcie adresy gdzie zamawialiscie drzwi zewnetrzne please ............... Ja aż się boję mówić Mielczarek Zd. Wola pozdrawiam, majki Majki Mielczarek powinien Ci placic za polecenia No, w końcu musze z nimi umowę podpisać pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.07.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Majki - co prawda z cięźkim sercem ale rozstaliśmy się z naszą szopką. Od dziś będzie ona służyć, mam nadzieję równie dobrze jak nam 'kangur79". Zastanawialiśmy się która to budowa, czwarta czy piąta, może Ty wiesz?. Widziałem ... kangur79 będzie czwartym posiadaczem w kolejności. Jak ją złoży i kiedyś znów uda się sprzedać ... to piąta osoba powinna klękać za każdym razem przed nią. To już będzie relikt Kangur79 - tak tradycyjnie już - poprosimy o fotkę szopki w nowej lokalizacji jak już złożysz pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 16.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Hehehe to widzę ,że na forum są obiekty muzealne ja byłam w posiadaniu takowego "wychodka" - najpierw był u kogoś, potem u Canny , potem u mnie a teraz u Ya czy ktos z szanownych forumowiczów zamawiał sobie drzwi DRE ( wewnętrzne) - mam różne opinie i nie wiem co robić ... na razie będziemy żyć bez drzwi ... ale z czasem się przydadzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 16.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dołączam sie do zaptania Jelonka.. też się przymierzam do drzwi DRE. Seria IDEA bo najtańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 17.07.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja mam baaardzo ważne pytanie. Skąd macie okna? Jakie? Jaką firmę polecacie? Zleciłam już chyba z 8 wycen i czekam na odpowiedź, ale zawsze warto piopytać o opinie szczęśliwych posiadaczy. Pozdrawiam Ciril Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 17.07.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ciril ja mam Schuco od mielczarka ze Zduńskiej Woli. Bardzo jesteśmy zadowoleni. Najładniejsze z tych co nam robili wyceny... i najdroższe, ale mimo to je wybraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts