Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

No muszę się pochwalić - położyłam dziś z siostrą panele w jednym pomieszczeniu - wyszło perfffect:):):) faktycznie robota prosta jak machanie cepem - reszta pomieszczeń rozłożona przez firmę panelową i wcale nie piękniej -- no ale coż , jak się nie ma czasu na dłubaninkę to ma się co innego na firmę :)

Majki bawiłeś się w hydraulika i zakładałeś zaworki na to co przygotowali fachmani nasi ? czy może nasz wspólny wykończeniowiec montował Ci kompleksowo bateryjki łazienkowe?

Yeti - pytasz mnie ? :wink:

Wylewki robione też przez Bogusia, pęknięcia zuważone po zdjęciu folii, czyli gdzieś po miesiącu ... Oczywiście nie powinienem z węża, ale spryskiwać widać trzeba. Jest taki wątek nawet na forum ...

A robione w październiku, było już zimno, schły wolno ...

- no pewnie, że ciebie :wink: :lol:

- to "też" to nie w moim przypadku - mnie robił Bogusiowy kumpel, który robił też u popcarol :D

- u siebie na razie pęknięć nie dostrzegłem, ale takiego prawdziwego obchodu "z lupą" jeszcze nie zrobiłem (a podłogę już co nieco przykryło od czasu wylewania :wink: , więc mogłem coś przegapić)

Salonu mam 37m + jadalnia - więc sporawo

Dla zainteresowanych tutaj więcej o moich "przedwylewkowych" rozterkach:rozwinięcie tematu w poście z Wrz 05, 2008 3:37 am i późniejsze

Czytamy i czytamy te wszystkie Wasze mądrości i mamy nadzieję, że jak zaczniemy budowę, to wszystko się przyda.

Pozdrawiamy cała Grupę Łódzką :D

P.S.A gdzie ta tablica ogłoszeń? Może też powinniśmy tam zaglądać? :oops:

Czytajcie, czytajcie - na pewno wszystko się przyda i już naszych błędów nie powtórzycie.

Zrobicie za to inne: takie zupełnie swoje własne -prywatne :lol: :wink: :lol:

...a tablica ogłoszeń jest tutaj

No i oczywiście... też was pozdrawiamy :D

Majki bawiłeś się w hydraulika i zakładałeś zaworki na to co przygotowali fachmani nasi ? czy może nasz wspólny wykończeniowiec montował Ci kompleksowo bateryjki łazienkowe?

Bawiłem się :D Wannową mi P. Jarek montował, bo taka dość specyficzna :wink: ale zaworki sam pozakładałem.

Reszty baterii na razie nie mam zamontowanych. Bo nie ma szafek łazienkowych więc noie ma do czego :lol:

pozdrawiam, majki

Witam serdecznie,

czy forumowicze pomogę mi w znalezieniu skłądu drewna/ tartaku w okolicach M1 Brzezińska?

Poza tym, poszukuję jeszcze namiaru na kompetentnego człowieka w temacia pieców na paliwo stałe + wymienik z gazowym, czy w grę wchodzą jakieś przeróbki instalacji i nie może to być jedynie sprzedawca piecy.

Pozdrawiam serdecznie

[ z tablicy ogłoszeń ]

Witam,

jestem tu pierwszy raz i chciałbym spytać o tynkarza ale do wewnątrz.

Czy moglibyście kogoś polecić, najlepiej z okolic Łasku-Kolumny.

Najchętniej niedrogiego.

Pozdrawiam budujących

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik97121.htm

Czy kupujecie moze drewno kominkowe bezposrednio w nadlesnictwie w rejonie Lodzi, bez posrednikow (np. z allegro) - i mozecie polecic jakies miejsca? Ja rok temu bralem od pana z allegro o nicku highlander, ktory okazal sie malo uczciwym sprzedawca - sprzedal mi mniej drewna o 2 mp, a zachwalal ze przywiozl mi jeszcze z nadwyzka. Dlatego teraz chcialbym kupic bez posrednikow, bezposrednio z nadlesnictwa.

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik8263.htm

Witam, poszukuję sprawdzonej ekipy od dociepleń budynku wełną oraz elewacji. Czy możecie mi pomóc? Pozdrawiam i dziękuję Robert

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik59461.htm

podeslijcie adresy gdzie zamawialiscie drzwi zewnetrzne please ............... :roll:

Ja aż się boję mówić :lol:

Mielczarek Zd. Wola :D

pozdrawiam, majki

:D Majki Mielczarek powinien Ci placic za polecenia :wink: :lol:

No, w końcu musze z nimi umowę podpisać :lol:

pozdrawiam, majki

Majki - co prawda z cięźkim sercem ale rozstaliśmy się z naszą szopką. Od dziś będzie ona służyć, mam nadzieję równie dobrze jak nam 'kangur79".

Zastanawialiśmy się która to budowa, czwarta czy piąta, może Ty wiesz?.

Widziałem ... :wink: kangur79 będzie czwartym posiadaczem w kolejności. Jak ją złoży i kiedyś znów uda się sprzedać ... to piąta osoba powinna klękać za każdym razem przed nią. To już będzie relikt :lol: :o

Kangur79 - tak tradycyjnie już - poprosimy o fotkę szopki w nowej lokalizacji jak już złożysz :p

pozdrawiam, majki

Hehehe to widzę ,że na forum są obiekty muzealne :) ja byłam w posiadaniu takowego "wychodka" - najpierw był u kogoś, potem u Canny , potem u mnie a teraz u Ya :)

czy ktos z szanownych forumowiczów zamawiał sobie drzwi DRE ( wewnętrzne) - mam różne opinie i nie wiem co robić ... na razie będziemy żyć bez drzwi ... ale z czasem się przydadzą :):)