Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

Ja mam baaardzo ważne pytanie. Skąd macie okna? Jakie? Jaką firmę polecacie? Zleciłam już chyba z 8 wycen i czekam na odpowiedź, ale zawsze warto piopytać o opinie szczęśliwych posiadaczy.

Pozdrawiam

Ciril

Cirill ja takze stoje przed wyborem okien :roll: Mam chyba 6 wycen i niestety polecane wyzej okna Mielczarka ze Zdunskiej Woli sa najdrozsze (u nas odpadaja ze wzgledu wlasnie na cene 8) ) a najtansze okna Rabien (tez odpadaja bo slyszalam kilka niepochlebnych opinii na ich temat :wink: ) i decyzji nadal brak :roll:

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Mam też od p. Mielczarka. Dzisiaj montowali ostatnią figurę (sami nazwali ją problematyczną). Niestety nie ma mnie w domu i nie wiem jak wyszło.

Dorwałam sie do neta i bardzo serdecznie was wszystkich pozdrawiam.

Kilka słów na temat firmy Mielczarek: jako jedyni zwrócili uwagę na techniczną stronę. Jedno okno mamy naprawde skomplikowane. Kilka razy przyjechali z "przymiarką". Wszędzie indziej, oczywiście nikt nie zauważał żadnych trudności z realizacją. Tylko u Mielczarka spotkaliśmy sie z fachową analizą zamówienia, połaczoną z "wizją lokalną".

A co do ceny: nasze okna są warte ceny. (Poza tym gwarancja 10 lat)

Pozdrowienia........ :D :D :D :D :D

Ja rozważałam Mielczarka, MS, Makarskiego i Mróz Jezierski. Najbardziej podobały mi się Mielczarka. Jednak ostatecznie zdecydowałam się na MS. Okna również ładne, dużo pochlebnych opinii na forum i od znajomych a do tego przy wariancie trzy szybowym prawie 3tys. w kieszeni.

pozdrawiam

aga

Lodz - wschód?

To chyba raczej Er-Trans, czyli "Walenciak" ... polecany chyba przez parę osób już tutaj ... :wink:

Ja stamtąd brałem i nie mam zastrzeżeń.

pozdrawiam, majki

również mogę ich z czystym sumieniem polecić (mam nadzieje ze przez rok sie nie popsuli:)), powiem tyle ze z kierowca pompy moznabylo sie dogadac co do czasow ;)

pozdrawiam, m@jkel

Lodz - wschód?

To chyba raczej Er-Trans, czyli "Walenciak" ... polecany chyba przez parę osób już tutaj ... :wink:

Ja stamtąd brałem i nie mam zastrzeżeń.

pozdrawiam, majki

również mogę ich z czystym sumieniem polecić (mam nadzieje ze przez rok sie nie popsuli:)), powiem tyle ze z kierowca pompy moznabylo sie dogadac co do czasow ;)

pozdrawiam, m@jkel

Walenciak kupuje beton z Go-Traktu - powinno być więc OK :)