maren100 17.07.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja mam baaardzo ważne pytanie. Skąd macie okna? Jakie? Jaką firmę polecacie? Zleciłam już chyba z 8 wycen i czekam na odpowiedź, ale zawsze warto piopytać o opinie szczęśliwych posiadaczy. Pozdrawiam Ciril Cirill ja takze stoje przed wyborem okien Mam chyba 6 wycen i niestety polecane wyzej okna Mielczarka ze Zdunskiej Woli sa najdrozsze (u nas odpadaja ze wzgledu wlasnie na cene ) a najtansze okna Rabien (tez odpadaja bo slyszalam kilka niepochlebnych opinii na ich temat ) i decyzji nadal brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 17.07.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja mam okna ABN Jędraszek z Pabianic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 17.07.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 gdybym nie kupiła okien Schuco to wzięłabym z abatexu. Też ok i tańsze o ok. 2 tys. były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 18.07.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Mam też od p. Mielczarka. Dzisiaj montowali ostatnią figurę (sami nazwali ją problematyczną). Niestety nie ma mnie w domu i nie wiem jak wyszło. Dorwałam sie do neta i bardzo serdecznie was wszystkich pozdrawiam. Kilka słów na temat firmy Mielczarek: jako jedyni zwrócili uwagę na techniczną stronę. Jedno okno mamy naprawde skomplikowane. Kilka razy przyjechali z "przymiarką". Wszędzie indziej, oczywiście nikt nie zauważał żadnych trudności z realizacją. Tylko u Mielczarka spotkaliśmy sie z fachową analizą zamówienia, połaczoną z "wizją lokalną". A co do ceny: nasze okna są warte ceny. (Poza tym gwarancja 10 lat) Pozdrowienia........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 18.07.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ja rozważałam Mielczarka, MS, Makarskiego i Mróz Jezierski. Najbardziej podobały mi się Mielczarka. Jednak ostatecznie zdecydowałam się na MS. Okna również ładne, dużo pochlebnych opinii na forum i od znajomych a do tego przy wariancie trzy szybowym prawie 3tys. w kieszeni. pozdrawiamaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 18.07.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 U mnie kolejny etap Od wtorku 14.07. robią się tynki cw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 18.07.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 U mnie tynki gipsowe robią się od kilku dni, jeszcze kilka i gotowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 19.07.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 czy ma ktos moze na zbyciu drzwi tymczasowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjkel 22.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam, mam do sprzedania 24 worki cementu, aleksandrow lodzki, naprawde tanio (juz mi sa nie potrzebne dlatego chce sie ich pozbyc). Wiecej informacji na prv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Zbyszek 22.07.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witajcie,skad kupowaliscie beton B20? Zalezy nam na dobrej jakosci. Czy mozecie polecic jakas firme w okolicach Lodz - wschód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.07.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Lodz - wschód? To chyba raczej Er-Trans, czyli "Walenciak" ... polecany chyba przez parę osób już tutaj ... Ja stamtąd brałem i nie mam zastrzeżeń. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjkel 22.07.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Lodz - wschód? To chyba raczej Er-Trans, czyli "Walenciak" ... polecany chyba przez parę osób już tutaj ... Ja stamtąd brałem i nie mam zastrzeżeń. pozdrawiam, majki również mogę ich z czystym sumieniem polecić (mam nadzieje ze przez rok sie nie popsuli:)), powiem tyle ze z kierowca pompy moznabylo sie dogadac co do czasow pozdrawiam, m@jkel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ezekiel 22.07.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Lodz - wschód? To chyba raczej Er-Trans, czyli "Walenciak" ... polecany chyba przez parę osób już tutaj ... Ja stamtąd brałem i nie mam zastrzeżeń. pozdrawiam, majki również mogę ich z czystym sumieniem polecić (mam nadzieje ze przez rok sie nie popsuli:)), powiem tyle ze z kierowca pompy moznabylo sie dogadac co do czasow pozdrawiam, m@jkel Walenciak kupuje beton z Go-Traktu - powinno być więc OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Zbyszek 22.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dziekujemy za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.07.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Poszukiwany / poszukiwana Projektant ogrodów. Taki fajny Najlepiej z usług kogoś korzystaliście ... Dzięki z góry, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 23.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Aga i Zbyszek radzę bezpośrednio zwrócić się do GO-TRAKT, my stamtąd braliśmy. Beton super a i dogadać się można. Ja ogólnie jakoś mam dość tej budoowy... niech przyjdzie już zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 23.07.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 majki ja znam dwie szkółki z "mojej" okolicy, w których, pod warunkiem że u nich kupisz rośliny, zrobią ci prohjekt ogrodu for free jeszcze nie korzystałam z ich usług wiec się nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 23.07.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Aga i Zbyszek radzę bezpośrednio zwrócić się do GO-TRAKT, my stamtąd braliśmy. Beton super a i dogadać się można. Ja ogólnie jakoś mam dość tej budoowy... niech przyjdzie już zima... ojej Ciril jaka zima jeszcze super lato nie przyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 23.07.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Bry Czy ktoś kupował kafle w Genbudzie na Brukowej? Jak tam się ceny kształtują? Przyzwoicie czy drożą się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 23.07.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Polanka73- czy można prosić o namiar na te szkółki?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts