kowalc 23.07.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Czy możecie podać, ile płaciliście za bramę garażową z napędem o wym. 5m x 2,5m? Dostałem wycenę od producenta okien ze Zduńskiej Woli na 9500 zł i zastanawiam się czy to oby nie ciut drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 24.07.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Czy mozecie napisac czy w nocy w okolicych Pabianic tez byla taka straszna nawalnica? Mam nadzieje moja chalupka jeszcze stoi... jutro sprawdzimy Dzieki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 24.07.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Bry Czy ktoś kupował kafle w Genbudzie na Brukowej? Jak tam się ceny kształtują? Przyzwoicie czy drożą się? Ceny zależą od sprzedawcy. Generalnie jeśli planujecie większe zakupy możecie ponegocjować cenę. Ja przy 50 metrach płytek tarasowych oraz bateri prysznicowej dostałam ceny "internetowe". cena spadła z 42 zł do 35. Sklep ma ten plus że ma bardzo dużo płytek na magazynie i jak braknie to przeważnie nie ma kłopotu z dokupieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 24.07.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Czy możecie podać, ile płaciliście za bramę garażową z napędem o wym. 5m x 2,5m? Dostałem wycenę od producenta okien ze Zduńskiej Woli na 9500 zł i zastanawiam się czy to oby nie ciut drogo... Za bramę odrobinę niższą, bo na wysokość 2,2m będę płacił 7700. Cena z napędem przemysłowym, fotokomórkami, montażem. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 24.07.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Czy mozecie napisac czy w nocy w okolicych Pabianic tez byla taka straszna nawalnica? Mam nadzieje moja chalupka jeszcze stoi... jutro sprawdzimy Dzieki, pozdrawiam Straszna to jakoś nie bardzo ... wiało, padało, kilka razy solidnie zagrzmiało i tyle. Przynajmniej u mnie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 24.07.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Straszna to jakoś nie bardzo ... wiało, padało, kilka razy solidnie zagrzmiało i tyle. Przynajmniej u mnie pozdrawiam, majki Dzieki Majki, zawsze mozna na Ciebie liczyc Pozdrowionka, Karolina PS baniak jesli jeszcze Ci potrzebny nadal mamy w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 24.07.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Bry Czy ktoś kupował kafle w Genbudzie na Brukowej? Jak tam się ceny kształtują? Przyzwoicie czy drożą się? Ceny zależą od sprzedawcy. Generalnie jeśli planujecie większe zakupy możecie ponegocjować cenę. Ja przy 50 metrach płytek tarasowych oraz bateri prysznicowej dostałam ceny "internetowe". cena spadła z 42 zł do 35. Sklep ma ten plus że ma bardzo dużo płytek na magazynie i jak braknie to przeważnie nie ma kłopotu z dokupieniem. Mamy w planach zakup kafli do 10metrowej łazienki, terakotę na przedpokój, kuchnie i dodatkowo kafle w kuchni (pas pomiędzy szafkami ) Takze "trochę" tego będzie... Dobrze, że można ponegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 24.07.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 PS baniak jesli jeszcze Ci potrzebny nadal mamy w garazu Nie, dziękuję, już nie ... wtedy mieliśmy zawirowania z wodą, teraz to juz KRAN w domu to wypas mamy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 24.07.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Dzięki Majki. W takim razie ruszam na poszukiwania tańszych opcji bram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 24.07.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 kowalc ja mam dwie pojedyncze bramy z dwoma napędami za 7.200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaszka 25.07.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Polanka73 uśmiecham się do Ciebie szeroko , dałabyś jakiś namiar na te bramy? Jestem na etapie okien, bram i drzwi wejściowych. Mam wycene ze Zduńskiej Woli ale okna bardzo drogie o bramie i drzwiach nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 25.07.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Teraz mam inny problem... macie rozeznanie ile teraz biorą fachmany za wykończeniówke, tj. m2 malowania, m2 gładzi gipsowej, m2 glazury i terakoty... Mam dwie wyceny i jedna o połowę droższa od drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.07.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Teraz mam inny problem... macie rozeznanie ile teraz biorą fachmany za wykończeniówke, tj. m2 malowania, m2 gładzi gipsowej, m2 glazury i terakoty... Mam dwie wyceny i jedna o połowę droższa od drugiej malowanie - 3zł/m2 gładź - 15 zł/m2 glazura - 40 zł/m2 Dobra klasa fachowców pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 25.07.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Teraz mam inny problem... macie rozeznanie ile teraz biorą fachmany za wykończeniówke, tj. m2 malowania, m2 gładzi gipsowej, m2 glazury i terakoty... Mam dwie wyceny i jedna o połowę droższa od drugiej malowanie - 3zł/m2 gładź - 15 zł/m2 glazura - 40 zł/m2 Dobra klasa fachowców pozdrawiam, majki Dzięki majki, Twoje ceny są pośrodku moich dwóch wycen :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 27.07.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Czy możecie podać, ile płaciliście za bramę garażową z napędem o wym. 5m x 2,5m? Dostałem wycenę od producenta okien ze Zduńskiej Woli na 9500 zł i zastanawiam się czy to oby nie ciut drogo... coś ponad 7,5 tyś z napedem i montażem brama "normstahl" , wybór koloru i przetłoczeń bez dopłat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelos 28.07.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Cześć Mam pytanie czy wiecie może gdzie w Łodzi lub okolicy można względnie tanio kupić przepusty drogowe 400/1000? Byłbym wdzięczny za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 29.07.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Czy ktoś mógłby podać namiar na tani tartak z własnym transportem? Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 29.07.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 kitaroo: ja brałem drzewo na dach w Aleksandrowie Łódzkim ze składu przy ul. Wojska Polskiego 134 (jadąc w stronę Łodzi po lewej stronie). Mają niezłe ceny (są dosyć "elastyczni" ) i dowożą na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 29.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 A ja z tartaku Bela na Brzezińskiej - też nie narzekałam a powiedzcie mi proszę jakich firm i za ile macie drzwi zewnerzne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Zbyszek 30.07.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witajcie,czy bloczki fundamentowe kupowaliscie tez w Go Traku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts