maren100 30.07.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A ja z tartaku Bela na Brzezińskiej - też nie narzekałam a powiedzcie mi proszę jakich firm i za ile macie drzwi zewnerzne??? podlaczam sie do pytanka oleniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.07.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a powiedzcie mi proszę jakich firm i za ile macie drzwi zewnerzne??? podlaczam sie do pytanka oleniek Ja nic nie napiszę, każdy już powinien wiedzieć pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 30.07.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a powiedzcie mi proszę jakich firm i za ile macie drzwi zewnerzne??? podlaczam sie do pytanka oleniek My mamy Gerdy 2 pary - pelne i z przeszkleniem, kosztowaly ok 1700 zl/skrzydlo. Nastepnym razem wzielabym jednak drewniane... mimo zadaszenia mocno sie nagrzewaja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 30.07.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a powiedzcie mi proszę jakich firm i za ile macie drzwi zewnerzne??? podlaczam sie do pytanka oleniek My mamy Gerdy 2 pary - pelne i z przeszkleniem, kosztowaly ok 1700 zl/skrzydlo. Nastepnym razem wzielabym jednak drewniane... mimo zadaszenia mocno sie nagrzewaja. Pozdrawiam Ja też mam gerdy 2 pary. Obie pełne, tłoczenie Londyn:) Model bodajże SX. Zażyczyliśmy sobie inne zamki niz w standardzie bo firmy Abloy dlatego nas stukneło po kieszeni 7.300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazik123 30.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam Forumowiczów.W związku z tym, że mamy już złożony projekt w Starostwie i czekamy na pozwolenie zaczęliśmy poszukiwania firmy budowlanej. Oczywiście najlepsza będzie z polecenia osób, które mają jakieś doświadczenia. Budowa będzie w Zgierzu i z utęsknieniem czekamy na Wasze rekomendacje. Z góry dziękujemy i pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.07.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam Forumowiczów. W związku z tym, że mamy już złożony projekt w Starostwie i czekamy na pozwolenie zaczęliśmy poszukiwania firmy budowlanej. Oczywiście najlepsza będzie z polecenia osób, które mają jakieś doświadczenia. Budowa będzie w Zgierzu i z utęsknieniem czekamy na Wasze rekomendacje. Z góry dziękujemy i pozdrawiamy. Witam Obdzwoń polecane osoby z łódzkiej tablicy ogłoszeń. Wybór spory, tylko gorzej może być z terminami, choć ten wszechobecny, ponoć, kryzys sprawia, że ekipy mają wolne ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 30.07.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Czy ktos z forumowiczow ma moze na zbyciu sławojkę vel wc?A moze korzystaliscie z toi-toi na czas budowy? Drogo wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 30.07.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Czy ktos z forumowiczow ma moze na zbyciu sławojkę vel wc? A moze korzystaliscie z toi-toi na czas budowy? Drogo wychodzi? My mamy sławojkę "forumową", która zwiedziła już niejedną budowę Wzieliśmy ją od Jelonka72. Niestety nie oddamy jej teraz - będzie do zabrania dopiero późną wiosną przyszłego roku. Z tego co wiem toi-toie nie opłacają się i śmierdzą. Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 30.07.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Dzięki za podpoiedzi:) Jutro wyruszam na objazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 31.07.2009 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Czy ktos z forumowiczow ma moze na zbyciu sławojkę ja mam na zbyciu, model de-luks, ocynkowany daszek, otekturowane boki, zawiasy metalowe w drzwiach, na wyposażeniu 2 ekstra gwoździe do powieszenia papieru + oswojony pająk helmut w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 31.07.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Czy ktos z forumowiczow ma moze na zbyciu sławojkę vel wc? A moze korzystaliscie z toi-toi na czas budowy? Drogo wychodzi? Ja mam, ja mam, do obejrzenia w moim albumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APM 31.07.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witajcie szukam baraku/kontenera dla ekipy budowlanej, może ktoś z was kończy przygodę z budową i chciałby się go pozbyć? Będę potrzebował go gdzieś na październik zatem jest jeszcze chwila. Jeśli mielibyście coś cenowoprzystępnego oraz standardowoniewygórowanego to dajcie znać amilopm (małpka) gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makijos 31.07.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witam,Posiadam garaz blaszany do sprzedania. Uzywany byl kilka miesiecy na budowie. Garaz jest skladany. Wymiary 3-6 m.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 01.08.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 mam kolejne pytanie.. ile płaciliście za robociznę za podbitkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.08.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 mam kolejne pytanie.. ile płaciliście za robociznę za podbitkę? 40 zł /mb, nie ważne, czy metr bieżący był 0,5 m ( standardowo ) czy po 1,5 - 4 m ... Ruszt drewniany solidny, skręcany z łat pozostałych po dachu. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.08.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Po prośbie Namiary na jakąś ziemię ... Tamte co były, już nieaktualne ... Gdyby ktoś kupował ostatnio, to niech sie pochwali dzięki, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 02.08.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Po prośbie Namiary na jakąś ziemię ... Tamte co były, już nieaktualne ... Gdyby ktoś kupował ostatnio, to niech sie pochwali dzięki, pozdrawiam, majki Majki Nie mam niestety dokładnych namiarów i nie mogę teraz sprawdzić bo nie ma mnie w Łodzi ale na Maratońskiej na wysokości Smulska jest skład na którym jest duży napis BETON, ŻWIR, HUMUS. Nie brałem nic od nich ale zawsze to jakiś pomysł - możesz tam sprawdzić. Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ezekiel 02.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 mam kolejne pytanie.. ile płaciliście za robociznę za podbitkę? 20 PLN za m2 Pozdr, Eze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ezekiel 02.08.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Po prośbie Namiary na jakąś ziemię ... Tamte co były, już nieaktualne ... Gdyby ktoś kupował ostatnio, to niech sie pochwali dzięki, pozdrawiam, majki Majki, spróbuj u tego gościa: Albert Chwiałkowski - 608 777 898. Ostatnio przywoził mi żwir na budowe, więc ziemia chyba też wchodzi w grę. Pozdr, Eze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 03.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Kochani, nadszedł czas otynkować nasz domek. Stąd pytanie: kogo polecacie do tynków zewnętrznych. Chyba wybierzemy mineralne lub silikatowe jak budżet pozwoli. Ponadto nie możemy zdecydować się na drzwi wew. DRE / PORTA / Budrex a może inne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts