jaremy 10.09.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jeszcze do Jaremy: Ja też najpierw szukałam działki w okolicach Nowosolnej i to pod koniec 2006 roku czyli gwałtownego boomu cen działek. Odpuściłam sobie ten rewir i przeniosłam się na zachód (bliżej pracy męża - głównego żywiciela ). Ostatecznie niedawno kupiłam działkę w samym Lutomiersku na pięknym osiedlu domków jednorodzinnych (obok stadionu) gdzie jest i niedaleko do tramwaju i do busów a blisko znajduje się bardzo dobra szkoła podstawowa i gimnazjum (córki będą mogły na pieszo wracać same do domu). Dla mnie to było ważne bo obydwoje z mężem pracujemy w Łodzi więc logistyka szkolno-przedszkolna musi być maksymalnie uproszczona. Widzę, że pojawiają się ogłoszenia z okolic mojej działki. Warto się rozejrzeć bo z końcem października uprawomocni się "Miejscowy plan Zagospodarowania Przestrzennego Gminy Lutomiersk". EZS ma rację o dwóch Bukowcach to prawda - sprawdzaj gminę! dzieki. no mysle ze to sa argumenty sensowne. nie ukrywam ze przy nowosolnej upiera sie troche moja kobitka (a wiadomo jak baba się uprze to.....). a mozesz dac namiary na te dzialki kolo cie. najpierw podjade obejze oczywisćie z zonka a potem ewentualnie bede przekonywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 pozdrawiam serdelecznie Jelonek Jelonku gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makijos 10.09.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 mpoplaw - bardzo dziękuję za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 10.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 od kilku dni bywam już w pracy .... i tu mam necik i kombinuję co tu zrobić ,zeby mieć neta w domu - macie jakieś bezprzewodowe patenty ? pozdrawiam serdelecznie Jelonek Gratuluję zamieszkania. Co do netu my mamy bezprzewodowy z lokalnej firmy. Ale jeśli masz działkę z zasięgiem 3G Playa to kup go. Nie ma przerw w dostawach netu, działa jak na bezprzewodowy szybko. Wypróbował go mój mąż bo dostał w pracy i jak skończy nam się umowa na net to najprawdpodobniej zmienimy na playa, bo nasz co chwila się ślimaczy, tylko musi być zasięg 3G i net śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 10.09.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 1126 witam sąsiadkę Tu Wrząca sie kłania. Nasza budowa niedaleko Twojej bo do osiedla domków przy boisku mam kilka minut. Budujemy sie po tej samej stronie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Zbyszek 10.09.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Czy ktos moze polecic sprawdzona i dobra ekipe do dachu? Hejka, czy wszyscy mają swoje domy bez dachu, że nikt się nie odezwał w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 10.09.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Czy ktos moze polecic sprawdzona i dobra ekipe do dachu? Hejka, czy wszyscy mają swoje domy bez dachu, że nikt się nie odezwał w tej sprawie? My wzięliśmy polecanego na tablicy Pana Ryszarda Susika. Daszek jak ta lala Ktoś na tablicy napisał, że pan sie przeliczył z więźbą. Owszem, u nas też policzył więcej, ale ze zwrotem nie było klopotu. Sam zadzwonił do tartaku, przyjechali, zabrali i 600 zł oddali Także nie kumam zagadnienia, przecież nigdy nie wyliczysz wszystkiego co do centymetra..... My go bardzo polecamy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makijos 10.09.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Polanka73 - u nas tez wyliczył o 700 zł za dużo za drewno, ale problem w tym ze nie chcial juz odebrac; Poza tym polozyl wieźbe pod koniec listopada i mial dokonczyc daszek pod koniec roku. Przekladał termin az do połowy kwietnia więc dluzej nie mozna bylo juz czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 10.09.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 makijos kurcze, u mnie nic z tych rzeczy nie miało miejsca Więźbę machnął w kilka dni, potem miał przerwę bo murarze weszli i zgdnie z terminem pan Ryszard stawił sie na budowie robić dalej.... I więźbe bez problemu "wywiózł". My robiliśmy dach marzec lub kwiecień tego roku, jak dobrze pamiętam. Heh, może my ci pokrzyżowaliśmy plany i Rysiek do nas wszedł z robotą.... Ale serio mówiąc to dziwnie się zachował, sama nie wiem co Ci powiedzieć.... W każdym razie z wykonanej roboty jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1126 10.09.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 1126 witam sąsiadkę Tu Wrząca sie kłania. Nasza budowa niedaleko Twojej bo do osiedla domków przy boisku mam kilka minut. Budujemy sie po tej samej stronie drogi Piękne dzięki za pozdrowienia! Muratorzy łączcie się!!! My mamy nadzieję ruszyć z budową na wiosnę 2010. Teraz zaczynamy papierologię a to przy ogólnym braku czasu pewnie trochę nam zajmie! No ale nie wykluczam spotkań przy kawce i róznego typu rewizyt itp. itd... Do Jaremy: Zerknę wieczorem i dam Ci znać bo teraz jak kierowniczka wpadnie to ja wypadnę... POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 10.09.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 1126 witam sąsiadkę Tu Wrząca sie kłania. Nasza budowa niedaleko Twojej bo do osiedla domków przy boisku mam kilka minut. Budujemy sie po tej samej stronie drogi Piękne dzięki za pozdrowienia! Muratorzy łączcie się!!! My mamy nadzieję ruszyć z budową na wiosnę 2010. Teraz zaczynamy papierologię a to przy ogólnym braku czasu pewnie trochę nam zajmie! No ale nie wykluczam spotkań przy kawce i róznego typu rewizyt itp. itd... jakby co to służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 10.09.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Mam do sprzedania 2 działki po 1 ha na Michałówku koło Dobrej (ok. Strykowa) Chętnych zapraszam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makijos 10.09.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 makijos kurcze, u mnie nic z tych rzeczy nie miało miejsca Więźbę machnął w kilka dni, potem miał przerwę bo murarze weszli i zgdnie z terminem pan Ryszard stawił sie na budowie robić dalej.... I więźbe bez problemu "wywiózł". My robiliśmy dach marzec lub kwiecień tego roku, jak dobrze pamiętam. Heh, może my ci pokrzyżowaliśmy plany i Rysiek do nas wszedł z robotą.... Ale serio mówiąc to dziwnie się zachował, sama nie wiem co Ci powiedzieć.... W każdym razie z wykonanej roboty jesteśmy bardzo zadowoleni. Polanka73 - my tylko do więźby nie mamy zastrzeżeń, położona szybko bo chyba 3 dni. A pozniej ktos te plany pokrzyżował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 10.09.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 1126 witam sąsiadkę Tu Wrząca sie kłania. Nasza budowa niedaleko Twojej bo do osiedla domków przy boisku mam kilka minut. Budujemy sie po tej samej stronie drogi Piękne dzięki za pozdrowienia! Muratorzy łączcie się!!! My mamy nadzieję ruszyć z budową na wiosnę 2010. Teraz zaczynamy papierologię a to przy ogólnym braku czasu pewnie trochę nam zajmie! No ale nie wykluczam spotkań przy kawce i róznego typu rewizyt itp. itd... Do Jaremy: Zerknę wieczorem i dam Ci znać bo teraz jak kierowniczka wpadnie to ja wypadnę... POZDRAWIAM dzięki. będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 10.09.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jelonku gratulacje Co do neta byle nie orange "Dostaliśmy" fatalny modem , od początku tracił zasięg - najpierw zwalali na to że jesteśmy w ogródkach działkowych w Nowosolnej, potem jak sięna zimę do mojej mamy na bałuty przeprowadziliśmy - zwalamli na to że dookoła kablówki są i net "głupieje" potem było coraz gorzej - net czasem 30s działał Przeinstalowywaliśmy kompa, sprowadziliśmy innego starego, mąż kupił laptopa w grudniu i .... nic gó... Ten modem ma fochy - raz działa parę dni innym razem nawet 30s nie chce Dlaiśmy go "magikowi komputerowemu" do sprawdzenia - u niego też bzikował. , kazał reklamować. A orange co? najpierw kazali przeinstalować kompa - co przeciez zrobiliśmy, a potem stwierdzili że modem działa bez zarzutu i mamy se kompa naprawić, a to już nie ich broszka i oni umywają ręce A my mamy ręce związane umową - jeszcze do maja Płacimy abonament, a nie jesteśmy w stanie go wyczerpać Takż że w maju uciekamy do play a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.09.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jelonku gratulacje Co do neta byle nie orange "Dostaliśmy" fatalny modem , od początku tracił zasięg - najpierw zwalali na to że jesteśmy w ogródkach działkowych w Nowosolnej, potem jak sięna zimę do mojej mamy na bałuty przeprowadziliśmy - zwalamli na to że dookoła kablówki są i net "głupieje" potem było coraz gorzej - net czasem 30s działał Przeinstalowywaliśmy kompa, sprowadziliśmy innego starego, mąż kupił laptopa w grudniu i .... nic gó... Ten modem ma fochy - raz działa parę dni innym razem nawet 30s nie chce Dlaiśmy go "magikowi komputerowemu" do sprawdzenia - u niego też bzikował. , kazał reklamować. A orange co? najpierw kazali przeinstalować kompa - co przeciez zrobiliśmy, a potem stwierdzili że modem działa bez zarzutu i mamy se kompa naprawić, a to już nie ich broszka i oni umywają ręce A my mamy ręce związane umową - jeszcze do maja Płacimy abonament, a nie jesteśmy w stanie go wyczerpać Takż że w maju uciekamy do play a Orange jest do doooooopyyyyyy Mam "firmowego" orange'a i jak mam sprawdzić @ to mnie kurw strzela W związku z tym nie sprawdzam pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaszka 10.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Do Aga i Zbyszek, u nas blachodachówkę robiła ekipa Pawła Druszcza(jest na tablicy ogłoszeń) więźbę niestety robił kto inny i bardzo żałuję, że wcześniej nie trafiliśmy na pana Pawła. Chłopaki robią na prawdę solidnie ale nie wiem jak u nich z terminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 11.09.2009 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Co do neta byle nie orange byle nie iplus chodził dobrze tylko przez pierwsze kilka dni, teraz jest jak za modemowych czasów 7,2Mbps nie było jeszcze nigdy, z reguły jest 70Kbps, często zrywa połączenie i nic nie ma, do tego ma duże problemy z SMTP, modem jest w tej chwili w reklamacji i co ciekawe na modemie zastępczym albo na innym kompie jest dokładnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Zbyszek 11.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Do Aga i Zbyszek, u nas blachodachówkę robiła ekipa Pawła Druszcza(jest na tablicy ogłoszeń) więźbę niestety robił kto inny i bardzo żałuję, że wcześniej nie trafiliśmy na pana Pawła. Chłopaki robią na prawdę solidnie ale nie wiem jak u nich z terminami. Niestety nie znalazlam namiarow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 11.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Do Aga i Zbyszek, u nas blachodachówkę robiła ekipa Pawła Druszcza(jest na tablicy ogłoszeń) więźbę niestety robił kto inny i bardzo żałuję, że wcześniej nie trafiliśmy na pana Pawła. Chłopaki robią na prawdę solidnie ale nie wiem jak u nich z terminami. Niestety nie znalazlam namiarow. pomoge : Gorąco polecam dekarza i cieślę p. Pawła Druszcz 603-265-640 z Łodzi , dzięki niemu moja popsuta przez pseudo cieślę więźba staneła na nogi i jest pokryta blachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts