Ciril 11.09.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 A czy ktoś korzystał z usług firmy Full-dach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka Biała 11.09.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Proszę o poradę i pomoc w wyborze producenta okien i wymiany okien w bloku w Zgierzu. Organizuję "na odległość" wymianę dla rodziców. Nie mamy wiedzy na temat rynku lokalnego, trudno zdobyć referencje i może ta drogą coś wiecej się wyjaśni. Na razie mamy 2 wyceny (ceny porównywalne) i co lepiej z tego wybrać? wariant1: producent "SZEKO" Zgierz ul. Piątkowska - profil 6-kom. Decco - okucia Maco wariant 2: producent "DANKAR" Zgierz ul. Szczawińska http://www.dankar.com.pl/ - profil 5-komor. Aluplast 4000 - okucia WinkHaus Chyba żaden z tych profili nie jest klasy A Innych producentów nie udało mi się namierzyć. Czy może ktoś podpowiedzieć jakiś inny wariant , innych solidnych producentów okien, którzy fachowo zamontują okna. Jedną z w/w już mi odradzono. Znacie jakieś dobre firmy od okien w samym Zgierzu lub najbliższej okolicy do 10 km ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balik 13.09.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Moze mi ktos polecic osobe, ktora w Lodzi wykonalaby mi kilka malych prac:- zamontowanie i podlaczenie miski wiszacej ze stelazem w lazience- podlaczenie wanny- polozenie 10m2 plytek podlogowych(przedpokoj z kuchnia) Mysle, ze ja to robota max na 2 dni.Bede wdzieczny za namiary, bo fachowiec, ktory mial mi to zrobic rozchorowal sie i musze szkuac kogos innego. Zalezy mi, aby to zostalo zrobione do konca wrzesnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caramba4u 13.09.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Kominowej historii ciąg dalszy. Murarz się na mnie obraził bo zamiast klinkieru kratówki kupiłam klinkier pełny na komin. "-będzie mu się ślizgało na zaprawie do klinkieru, a tak zaprawa w dziurki wchodzi i jest gites" i "- kto mi tą pełną w hurtowni wepchnął, ikt nie chce tego kupować" itd I co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 13.09.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Jak murarz sierota to i mu się będzie ślizgała kratówka na zaprawie. Jemu nie chodzi o ślizganie tylko o to, że pełna cegła jest 2x cięższa od kratówki i delikatne rączki mi się zmeczą . Niech nie filozofuje tylko bierze się do roboty i niech mu czasem nie przyjdzie do głowy podnieśc Ci stawki za murowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Proszę o poradę i pomoc w wyborze producenta okien i wymiany okien w bloku w Zgierzu. Organizuję "na odległość" wymianę dla rodziców. Nie mamy wiedzy na temat rynku lokalnego, trudno zdobyć referencje i może ta drogą coś wiecej się wyjaśni. Na razie mamy 2 wyceny (ceny porównywalne) i co lepiej z tego wybrać? wariant1: producent "SZEKO" Zgierz ul. Piątkowska - profil 6-kom. Decco - okucia Maco wariant 2: producent "DANKAR" Zgierz ul. Szczawińska http://www.dankar.com.pl/ - profil 5-komor. Aluplast 4000 - okucia WinkHaus Chyba żaden z tych profili nie jest klasy A Innych producentów nie udało mi się namierzyć. Czy może ktoś podpowiedzieć jakiś inny wariant , innych solidnych producentów okien, którzy fachowo zamontują okna. Dobre okna produkuje Okna Rabień - http://www.oknarabien.eu/ Mam ich okna w bloku od trzech lat i jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 13.09.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Słuchajta ludziska!! szukam opinij n/t materiału konstrukcyjnego : TERMOTON 25 P+W cegielnia Owczary ktoś coś??? cena spoko...jakość??? budował ktoś?? szybko... szybko piszta!!!! pozdroNETbet'dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 13.09.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 netbet wklejam post sprzed 9 dni Czy ktoś z forumowiczów zna pustaki z cegielni Owczary? Cena niby atrakcyjna ale jak z jakością Kiedyś Dorota Szymczak coś wspominała ale nie mogłam doczytać czy w końcu kupowała z Owczar Hej Dorota, zaglądasz tu czasami?? Znam tą cegielnię, dobra cena i na jakość też nie można narzekać (nie mają takiej marki jak Kozłowice). Sam będę budował z ich TERMOtonu P+W 25. Znam bloki stawiane z ich cegieł i jest OK. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 13.09.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 oj... dzieki wielkie!!! jednak co forum to forum!!! sorki - niespecjalnie mam czas na śledzenie .... sięgam max do "góry strony" dzieki i pozdor NETbet'...owczarowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 13.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Mam pytanko. Odebrałem wyniki badania wody i mam przekroczone normy żelaza i manganu. Nie znacie jakiejś dobrych ( i tanich) filtrów? Może ktoś już rozgryzał temat ? Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 13.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 mieszkanko poszło, w piątek podpisaliśmy umowę wstępną! Trzy tygodnie to trwało! Nie tak najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 14.09.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Mi się aż wierzyć nie chce, że murarz żąda kartówki na komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 14.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Gdzie w Łodzi kominki oprócz pomorskiej 100 - gdzie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabi74 14.09.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Gdzie w Łodzi kominki oprócz pomorskiej 100 - gdzie byłam Mnie właśnie kończy EUROKOM z Legionów - narazie jestem b. zadowolona pzdr K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 14.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 A ile (cz ciekawości ) kosztuje montaż kominka? (czy to to samo co obudowa??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabi74 14.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Myślę , że to zależy od wizji tzw. ściany kominkowej czy kominka po prostu Ta firma jest cenowo b. konkurencyjna , rozmawialimy też z dwoma innymi (polecanymi zreszta na forum . Wkład - kosztuje - zalezy jaki wybierzesz podłączenie ok. 500 PLN, DGP ok. 3000 PLN, obudowa - to tez kwestia indywidualna zadzwon do nich , powiedz co byś chciała to wycenia Ci wstepnie juz przez telefon K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 14.09.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dzięki zadzwoniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 14.09.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 a propos kominków... czy ktoś ma kominek z płaszczem wodnym i zabezpieczenie przed zagotowaniem z tzw. "spłuczką". Planujemy tak rozwiązać nasz kominek i ciekawa jestem czy zdaje to egzamijn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chochla72 14.09.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 hej, Niestety wyszukiwarka mnie pokonala wiec musze sie spytac bezposrednio. Mozecie podrzucic mi namiary na jakies salony z zewnetrznymi drzwiami drewnianymi? Dzwieczny bede bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 14.09.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ktoś widział gdzieś w łodzi lub w okolicach rurę 80cm szeroką 2 metry długą ?? potrzebują taką na bufor CWU, a jak na razie wyczaiłem tylko 4m w Koluszkach i tam nie chcą sprzedać w kawałku, musiał bym wziąć całość chyba że jest ktoś chętny na 1000L bufor to wtedy moglibyśmy kupić na spółkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts