Skony71 02.10.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Sluchajcie potrzebuje pilnie zakupic parapety gdzie kupowaliscie A z czego mają być te parapety? Jak granitowe to w Aleksandrowie na Daszyńskiego facet ładnie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 02.10.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Sluchajcie potrzebuje pilnie zakupic parapety gdzie kupowaliscie A z czego mają być te parapety? Jak granitowe to w Aleksandrowie na Daszyńskiego facet ładnie robi. wlasnie granitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 02.10.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 wlasnie granitowe Wiem, że duży wybór materiałów ma Labradoryt na widzewie (chyba to jest Rokicińska) tylko u nich trzeba uważać bo ściągają dużo chińszczyzny. Chociaż w sumie do wewnątrz to takiego dużego znaczenia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 02.10.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 wlasnie granitowe Wiem, że duży wybór materiałów ma Labradoryt na widzewie (chyba to jest Rokicińska) tylko u nich trzeba uważać bo ściągają dużo chińszczyzny. Chociaż w sumie do wewnątrz to takiego dużego znaczenia nie ma. na teraz potrzebuje parapety zewnetrzne a jak oceniacie ten Labradoryt - ceny maja dobre czy raczej drogo u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 02.10.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 wlasnie granitowe Wiem, że duży wybór materiałów ma Labradoryt na widzewie (chyba to jest Rokicińska) tylko u nich trzeba uważać bo ściągają dużo chińszczyzny. Chociaż w sumie do wewnątrz to takiego dużego znaczenia nie ma. na teraz potrzebuje parapety zewnetrzne a jak oceniacie ten Labradoryt - ceny maja dobre czy raczej drogo u nich ja kupowałam w Labradorycie tę obwódkę z trawertynu do kominka. Kosztowała 580 zeta. Sądzę wiec ze parapety będą cholernie drogie ale mogę sie mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 02.10.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 na teraz potrzebuje parapety zewnetrzne a jak oceniacie ten Labradoryt - ceny maja dobre czy raczej drogo u nich ja kupowałam w Labradorycie tę obwódkę z trawertynu do kominka. Kosztowała 580 zeta. Sądzę wiec ze parapety będą cholernie drogie ale mogę sie mylić Labradoryt tani nie jest. Tam nie ma z kim sie dogadać co do ceny bo właściciel jest rzadko a pracownicy mówią że nie moga zbyt wiele opuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.10.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 wlasnie granitowe Wiem, że duży wybór materiałów ma Labradoryt na widzewie (chyba to jest Rokicińska) tylko u nich trzeba uważać bo ściągają dużo chińszczyzny. Chociaż w sumie do wewnątrz to takiego dużego znaczenia nie ma. na teraz potrzebuje parapety zewnetrzne a jak oceniacie ten Labradoryt - ceny maja dobre czy raczej drogo u nich Oceniam rewelacyjnie Zarówno mamy parapety zewnętrzne ( granit ) jak i wewnętrzne ( marmur ). Terminowość, dokładność zrobienia, wybór kamienia. Cena ... ? Coś za coś pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hermann_Brunner 03.10.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 To jest mój pierwszy post na forum, a więc chciałbym się ze wszystkimi przywitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hermann_Brunner 03.10.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 A powiedzcie jaki tynk zewnetrzny macie polozony badz jaki planujecie polozyc ja mam Torgglera polikrzemianowy. I do rzeczy . Polanka73, czy możesz wysłać mi swojego maila na priva. Też zainteresowałem się tym tynkiem i chciałem Cię wypytać o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 03.10.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 To jest mój pierwszy post na forum, a więc chciałbym się ze wszystkimi przywitać. Witaj Gdzie budujesz? I na jakim jesteś etapie? Podam ci link do tego ustrojstwa: http://www.torggler.pl/files/146_3.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 [ Z tablicy ogłoszeń ] Poszukuje sklepu z drzwiami w Lodzi, gdzie moglbym dostac 2 drzwi od reki. Markety odpadaja - bylem w kazdym. W salonach trzeba czekac min. 6 tyg na drzwi, a ja nie mam tyle czasu:) Poszukuje sklepu z drzwiami w Lodzi, gdzie moglbym dostac 2 drzwi od reki. Markety odpadaja - bylem w kazdym. W salonach trzeba czekac min. 6 tyg na drzwi, a ja nie mam tyle czasu:) Spróbuj Makra-Met na Przędzalnianej albo w DOMBUD Koluszki Przyjmę ziemię z wykopu na wyrównanie działki? A może ktoś wie gdzie niedrogo można dostać ziemię ogrodniczą. Ksawerów Olgusieniunieczka niestety nie było nam dane się spotkać osobiście ale choroba nie wybiera i siedzę w domku na zwolnieniu. Może to jeszcze odrobimy. W tym miejscu jeszcze raz chce bardzo podziękować za ziemię i jej przywiezienie. Zaglądam czasami do Waszego dziennika budowy i kibicuję. Życzę powodzenia w budowaniu. Pozdrawiam Magda Dzieki za kibicowanie na pewno sie przyda:) a ziemia niech sie mocno ubije i dobrze wam sluzy Bardzo ladny ten wasz domek. Powodzenia witam forumowiczów czy ktoś może mi potwierdzić jakość stropu teriva od Pani Mari Rąbień? dostałam od niej najlepszą cenę, ale nie wiem co z jakością. JA RÓWNIEZ POPROSZEO OPNIE cena jest super, zarówno za terrivę jak i pustaki keramzytowe. Czy ktos ma namiar na tani żwir do zasypek? Mam ofertę: 300 zł za 20T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.10.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Edzia - dziękuję pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hermann_Brunner 04.10.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 To jest mój pierwszy post na forum, a więc chciałbym się ze wszystkimi przywitać. Witaj Gdzie budujesz? I na jakim jesteś etapie? Podam ci link do tego ustrojstwa: http://www.torggler.pl/files/146_3.pdf W okolicach Wycieczkowej, a domek już stoi, trzeba go tylko wykończyć (albo siebie) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 04.10.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ktoś kiedyś pytał o działkę. Otóż właśnie się dowiedziałam, że znajomy ma działkę w Pabianicach coś koło 1200m2. W drodze prąd i woda. Działka jest na ul. 15 Pułku Wilków. Może kogoś to zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 04.10.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Czy ktoś miał oakzję zamawiać/kupować bramę garażową albo drzwi zew. w firmie PAULA z Pabianic ??? Cenowo (brama Krispol i drzwi KMT) wychodzi przyzwoicie ale nie wiem jak cała reszta... Pozdrawiam Ja zamawiałam w Pauli drzwi zewnętrzne KMT, narazie OK. montaż sprawny, firma słowna i mająca dobre cenowo oferty. Drugie drzwi, od frontu domu ,zamawialiśmy w Budrexie (Srock)- tam mieli wzór jaki nam pasował, narazie czekamy aż wyschną tynki , tymczasowo zamontowali nam zastępcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 04.10.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Chyba z pół roku temu była w grupie dyskusja o sklepach z płytkami, gresami itp. Gdzie można obejrzeć gresy na podłogę albo płytki do łazienek? Byłam na Brukowej w Cermagu, wybór jest ale ceny bolą słyszałam coś o sklepie w okolicy Tuwima, chyba EZS coś pisała....Może macie jeszcze jakieś namiary? Zaczynamy się powoli "wykańczać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 04.10.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 zojka ja kupowałam wszystkie kafle i gresy w f-mie LANTERN na Tuwima (numeru ulicy nie pamiętam ). Ceny najlepsze z tych miejsc które oglądałam. Kupilismy tam też kibelek, umywalki, wannę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 04.10.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Tuwima 100, znalazłam, sprawdzę w tygodniu, dziękuję Polanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 04.10.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ktoś kiedyś pytał o działkę. Otóż właśnie się dowiedziałam, że znajomy ma działkę w Pabianicach coś koło 1200m2. W drodze prąd i woda. Działka jest na ul. 15 Pułku Wilków. Może kogoś to zainteresuje. witam. ja się pytałem o działki. czy można na priv tel do znajomego. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 04.10.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ktoś kiedyś pytał o działkę. witam. ja się pytałem o działki. czy można na priv tel do znajomego. dzieki Koleżanka ma do sprzedania działkę ok. 1300 m2, po sąsiedzku z moją budową na Zielonym Romanowie. Działka ciekawa, kwadratowa, z wjazdem od północy. Są wszystkie media (oprócz kanalizacji). Oprócz mojego, powstaje jeszcze jeden dom. Spokojna okolica i bezpieczna odległość od planowanej trasy S14. Zainteresowanym namiary podam na priva. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts