majki 04.10.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Chyba z pół roku temu była w grupie dyskusja o sklepach z płytkami, gresami itp. Gdzie można obejrzeć gresy na podłogę albo płytki do łazienek? Byłam na Brukowej w Cermagu, wybór jest ale ceny bolą słyszałam coś o sklepie w okolicy Tuwima, chyba EZS coś pisała....Może macie jeszcze jakieś namiary? Zaczynamy się powoli "wykańczać" Ja bym polecił Fumino na ul. Północnej ... Glaz-Bud, Przybyszewskiego ... Wszystko zależy od jakiego momentu zaczyna się "próg bólu" pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Tuwima 100, znalazłam, sprawdzę w tygodniu, dziękuję Polanka Jak będziesz na Tuwima, jedź od mostu do miasta, po prawej pierwszy barak to sklep z płytkami Pięciu złotych bym za niego nie dała a okazał się tani, sprawny i dobrze wyposarzony. Na Brukowej to ja sobie tylko pooglądałam i wybrałam co chcę kupić a kupiłam na Tuwima właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 05.10.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Też muszę się tam udać... jeżeli jest tam tak tanio jak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 05.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Poradżcie - gdzie najlepiej (najtaniej) zamówić pojemnik na śmieci z wywózką?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 05.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Tuwima 100, znalazłam, sprawdzę w tygodniu, dziękuję Polanka Jak będziesz na Tuwima, jedź od mostu do miasta, po prawej pierwszy barak to sklep z płytkami Pięciu złotych bym za niego nie dała a okazał się tani, sprawny i dobrze wyposarzony. Na Brukowej to ja sobie tylko pooglądałam i wybrałam co chcę kupić a kupiłam na Tuwima właśnie na Tuwima jest kilka sklepów. Ten "moj" jest po stronie salonu samochodowego, wjeżdza sie w podwóreczko i wchodzi na rampę. Wyglądu to to nie ma, fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 05.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Poradżcie - gdzie najlepiej (najtaniej) zamówić pojemnik na śmieci z wywózką?. nasz wykończeniowiec nam zamówił od Sanatora. 400 zł. Ale zapomniałam zapzytać na jaki okres czasu, kołacze mi sie po lbie ze mówił o tygodniu ale pewna nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 05.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dzięki polanka - ktoś może plecić inne firmy?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 500 zł/7m3 z pojemnika aż się wylewało ... bodajże Radanex, pojemnik może stać tydzień czasu i nie obchodzi co tam będzie, oprócz jak mówili mat. wybuchowych pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka Biała 05.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Pilnie poszukuję dobrego i szybkiego geodety w ZGIERZU. Gorąco proszę forumowiczów ze Zgierza o poradę i podanie namiarów na solidnego geodetę - wytyczenie i podział działki. Z góry serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 05.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Majki, dziękuję, dzwoniłam dzisiaj do kilku firm i rzeczywiście Radanex jest najtańszy, spróbuję dogadać się bez faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 06.10.2009 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Pilnie poszukuję dobrego i szybkiego geodety w ZGIERZU. Z czystym sumieniem polecam firmę Allgeo: http://www.allgeo.pl Rafał Szałwiński 694 732 431 Tanio, szybko i dobrze. Ukłony, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 06.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Też bardzo polecam Pana Szałwińskiego wytyczał nam domek i potem robił odbiór geodezyjny, żadnych problemów, szybko i tanio w porównaniu do innych geodetów z okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 06.10.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Pilnie poszukuję dobrego i szybkiego geodety w ZGIERZU. Gorąco proszę forumowiczów ze Zgierza o poradę i podanie namiarów na solidnego geodetę - wytyczenie i podział działki. Z góry serdecznie dziękuję Andrzej Gazewski Zgierz, pl. Jana Pawła II 3 te. 42 716-13-26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.10.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 GEOEXPERT ALEKSANDRÓW ŁÓDZKI Ale... trzeba się targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 06.10.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 GEOEXPERT ALEKSANDRÓW ŁÓDZKI Ale... trzeba się targować Ojjjj trzeba się mocno targować!!!!! Ja kiedyś u niego chciałem zlecić wytyczenie działki i zakrzyknął mi uwaga 5.000 zł (pięc tysięcy złotych) bo trzeba mapę odtworzyć, bo mapy zasadniczej braku je itp itd. Inny geodeta zrobił mi to samo za 500 (pięćset) złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kibito 06.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 też szukam geodetę ale coś w kierunku warszawy - konkretnie pod Skierniewicami ? ktoś poleci w miarę konkretnego i co najważniejsze taniego pana/anią co granice działki odnowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 06.10.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 U nas przy odbiorze geodezyjnym ceny wachały się od 1300 zł (wspomniany już drogi geo) poprzez 900 zł inny Aleksandrowski geodeta do 500 zł Pan Szałwiński i on też zrobił to naprawdę szybko, ledwo telefonicznie się z nim umówiłam a on kilka dni później był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.10.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 GEOEXPERT ALEKSANDRÓW ŁÓDZKI Ale... trzeba się targować Ojjjj trzeba się mocno targować!!!!! Ja kiedyś u niego chciałem zlecić wytyczenie działki i zakrzyknął mi uwaga 5.000 zł (pięc tysięcy złotych) bo trzeba mapę odtworzyć, bo mapy zasadniczej braku je itp itd. Inny geodeta zrobił mi to samo za 500 (pięćset) złotych. U nas działeczkę wytyczył za 500 zł za 400 wytyczy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka Biała 06.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Pilnie poszukuję dobrego i szybkiego geodety w ZGIERZU. Gorąco proszę forumowiczów ze Zgierza o poradę i podanie namiarów na solidnego geodetę - wytyczenie i podział działki. Z góry serdecznie dziękuję Andrzej Gazewski Zgierz, pl. Jana Pawła II 3 te. 42 716-13-26 A ile taki geodeta bierze za wytyczenie działki lub podział ? Działka prostokąt. Zaznaczenie ok. 8 punktów. Z tego co wiem to liczą za tzw. punkt? A więc do ilu PLN to będzie jeszcze tanio, a ile PLN będzie już drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 06.10.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Emilka z reguły biorą po 100 zł od punktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts