caramba4u 16.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Co do alarmu ja za 2100 zł brutto z 7% vatem mam Centrala alarmowa CA10 Satel Obudowa centrali Klawiatura LCD Satel Akum. bezobsł.KOBE 7 Ah Czujka wewn. (takie na psy)(9szt) dwa takie czujniki otwarcia bramy i drzwi zew. Sygnalizator zewnętrzny i wewnętrzny Przewodu tyle ile było potrzeba i montaż hmm tysiąc złotych taniej a podobna a nawet lepsza konfiguracja. Czy podzieliłbyś się na priv namiarami na ekipę? Chętnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrFryzio 16.10.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 jak by ktoś potrzebował rejonie Łódź wschód to mogę polecić dobrych ogrodników - zrobili mi ogród od podstaw - od syfu pobudowlanego po ładny ogródek - nie jest to tanie wszystko ale efekt końcowy jest niesamowity Jaskul, czy mógłbyś coś bliżej napisać? Jaka powierzchnia działki (ogrodu)? Czy dużo nasadzeń zrobili? Jak z nawodnieniem? No i ile to Cię kosztowało? Właśnie pomału myślę o ogrodzie. Może ziemne sprawy jesienią, a na wiosnę reszta. pozdr Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia.SZ 16.10.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ile płaciliście fachowcowi za zrobienie łazienki kompleksowo z białym montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 16.10.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 jak by ktoś potrzebował rejonie Łódź wschód to mogę polecić dobrych ogrodników - zrobili mi ogród od podstaw - od syfu pobudowlanego po ładny ogródek - nie jest to tanie wszystko ale efekt końcowy jest niesamowity Ja za jakiś czas będę o tym myśleć, także namiar chętnie wezmę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 16.10.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Alarm - Edmar z Łodzi namiar zaraz prześlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskul 16.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 jak by ktoś potrzebował rejonie Łódź wschód to mogę polecić dobrych ogrodników - zrobili mi ogród od podstaw - od syfu pobudowlanego po ładny ogródek - nie jest to tanie wszystko ale efekt końcowy jest niesamowity Jaskul, czy mógłbyś coś bliżej napisać? Jaka powierzchnia działki (ogrodu)? Czy dużo nasadzeń zrobili? Jak z nawodnieniem? No i ile to Cię kosztowało? Właśnie pomału myślę o ogrodzie. Może ziemne sprawy jesienią, a na wiosnę reszta. pozdr Grzesiek tego chyba sie nie da przeliczyć od metra moja działka jest malutka 650 metrów ale dużo ziemi było nawożone, ścieżki i taras z kostki granitowej kształtowanie terenu górki itp. potem nasadzenia to też jest niepoliczalne możesz sadzić thuje za 10 zł a kupować drzewka po 500 i więcej sztuka. Z racji tego ze mam małą działkę to troszke poszaleliśmy z ogródkiem, przy wiekszej trzeba by skromniej albo pchać sie w wieksze koszty... Nawodnienie też robią ale .... u mnie stwierdzili ze dwa krany wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ceny możecie sobie sprawdzić na allegro. Montowaliśmy sami (sam mąż..., ale instrukcja była taka, że nawet muzyk pojął), co ma ten plus, że mamy klucz serwisowy i sami możemy robić zmiany konfiguracji. Instalatorzy zwykle go nie dają i potem do wszelkich zmian, wymian trzeba ich wzywać, odpłatnie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 17.10.2009 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Co może się stać jeśli temp. była ciut niższa niż 5 st? to jest napisane na worku z klejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 17.10.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Co do alarmu ja za 2100 zł brutto z 7% vatem mam Centrala alarmowa CA10 Satel Obudowa centrali Klawiatura LCD Satel Akum. bezobsł.KOBE 7 Ah Czujka wewn. (takie na psy)(9szt) dwa takie czujniki otwarcia bramy i drzwi zew. Sygnalizator zewnętrzny i wewnętrzny Przewodu tyle ile było potrzeba i montaż hmm tysiąc złotych taniej a podobna a nawet lepsza konfiguracja. Czy podzieliłbyś się na priv namiarami na ekipę? Chętnie skorzystam zauwaz, ze w Twojej wycenie jest jeszcze 10 czujek magnetycznych okiennych z montazem i cena z 22% vat, wiec mysle, ze koszt ogolnie podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iki 17.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dziękuje za odzew w sprawie działki.Tereny Michałówka kiedyś oglądaliśmy z mężem, okolica nam się podobala, ale jednak wolelibyśmy zamieszkać trochę bliżej ze względu na konieczność codziennych dojazdów do centrum...Bukowiec jest blisko, ale czy tam dojeżdża komunikacja miejska? Dla mnie to konieczność, mamy 1 samochód i w najbliższym czasie to się nie zmieni...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 17.10.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Iki - w Justynowie za przejazdem kolejowym, jadąc ulicą Zieloną po lewej stronie są wystawione uzbrojone działki na sprzedaż. Dojazd do Centralu busem lub pociągiem na Dworzec Łódź Fabryczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 17.10.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dziękuje za odzew w sprawie działki. Tereny Michałówka kiedyś oglądaliśmy z mężem, okolica nam się podobala, ale jednak wolelibyśmy zamieszkać trochę bliżej ze względu na konieczność codziennych dojazdów do centrum... Bukowiec jest blisko, ale czy tam dojeżdża komunikacja miejska? Dla mnie to konieczność, mamy 1 samochód i w najbliższym czasie to się nie zmieni... pozdrawiam Mam podobnie. Działka zaraz za Andrespolem. Tu jest bardzo dobry dojazd. Działki są tylko nie wiem jak z ich sprzedażą. Są ok. 1200-1300 m.kw. oraz 2270 m.kw. (ta druga da się podzielić na 2) i ta druga na 90 % jest do sprzedania. Jesteś zainteresowana dam namiar. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iki 17.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dziękuje za odzew w sprawie działki. Tereny Michałówka kiedyś oglądaliśmy z mężem, okolica nam się podobala, ale jednak wolelibyśmy zamieszkać trochę bliżej ze względu na konieczność codziennych dojazdów do centrum... Bukowiec jest blisko, ale czy tam dojeżdża komunikacja miejska? Dla mnie to konieczność, mamy 1 samochód i w najbliższym czasie to się nie zmieni... pozdrawiam Mam podobnie. Działka zaraz za Andrespolem. Tu jest bardzo dobry dojazd. Działki są tylko nie wiem jak z ich sprzedażą. Są ok. 1200-1300 m.kw. oraz 2270 m.kw. (ta druga da się podzielić na 2) i ta druga na 90 % jest do sprzedania. Jesteś zainteresowana dam namiar. pzdr A czym tam się dojeżdża? Też busiki czy autobus miejski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iki 17.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 A tak jeszcze nawiązując do poszukiwań działki to mam pytanie. Interesują mnie między innymi rejony parku wzniesien łódzkich (jutro być moze podjedziemy oglądać tam jedną działkę). Tylko problem w tym, że chodziły słuchy w zeszłym roku ze samorzadowcy nie wiedza co zrobić z ulicą Strykowską. Były 2 wersje: albo poszerzenie obecnej, albo poprowadzenie jej właśnie przez park. Czy ktoś wie czy coś już ustalono w tej sprawie, na czym stanęło? Bo jesli ta druga wersja to ta działka odpada bez oglądania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 17.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Iki moja znajoma ma do sprzedania działkę w Parku Wzniesień. Działka z mediami wielkość....hmm nie pamiętam dokładnie ale chyba między 1500-2000 m. Co do tej Strykowskiej to tam jest bezpiecznie. Najbliższa ulica to Byszewska. Teren bardzo ładny ..sama tam się buduje.Jak byłabyś zainteresowana to pisz na priva pzdr Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 17.10.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Iki przyjaciółka ma działkę w Skoszewach czyli PKWŁ, autobus miejski niby dojeżdza ale dość rzadko kursuje niestety. Musisz jednak sie dowiedzieć,bo ona marudziła,że tam decyzją NSA wstrzymano= zawieszono plan zagospodarowania. No chyba, że ktoś wie że to już nieaktualne. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 17.10.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 czy tam dojeżdża komunikacja miejska? Dla mnie to konieczność, mamy 1 samochód i w najbliższym czasie to się nie zmieni http://bip.uml.lodz.pl/index.php?str=4544&PHPSESSID=b3ef7d8971945198d0a647cd35af4211 Rzgowska 59 z niej masz 10m do przystanku tramwajowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 17.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ponawiam pytanieCzy ktoś z szacownego grona ma biologiczną oczyszczalnię ścieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 17.10.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 przepraszam ze zapytam.... czy w tym roku jest organizowane ognisko/spęd/biwak/zlot grupy łódzkiej ?? Majki -coś?? pozdro netBET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 17.10.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dziękuje za odzew w sprawie działki. Tereny Michałówka kiedyś oglądaliśmy z mężem, okolica nam się podobala, ale jednak wolelibyśmy zamieszkać trochę bliżej ze względu na konieczność codziennych dojazdów do centrum... Bukowiec jest blisko, ale czy tam dojeżdża komunikacja miejska? Dla mnie to konieczność, mamy 1 samochód i w najbliższym czasie to się nie zmieni... pozdrawiam Mam podobnie. Działka zaraz za Andrespolem. Tu jest bardzo dobry dojazd. Działki są tylko nie wiem jak z ich sprzedażą. Są ok. 1200-1300 m.kw. oraz 2270 m.kw. (ta druga da się podzielić na 2) i ta druga na 90 % jest do sprzedania. Jesteś zainteresowana dam namiar. pzdr Trzeba też zwrócić uwagę na planowany przebieg autostrady A1. Będzie właśnie koło Andrespola. Wiem co mówię, nam wyszło, że autostrada będzie ok. 1 km od naszej działki - na szczęście 80% wiatrów wieje od nas w kierunku autostrady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts