bosia 11.05.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Dziekuje za mile slowa, na pewno bede tu czesto zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 11.05.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Witaj Bosiu To może na początek wpadniesz na spotkanie 24 maja? Ze Zdunskiej Woli nie jest w końcu daleko, a my jesteśmy Bardzo Dobra Grupa Wspierająca Wszystkich Którym Przyszedł Do Głowy Pomysł Budowania, Remontowania, I Tym Podobnych Szaleństw! Tommco - w ostatni dzień przed kolokwium i tak się niewiele nauczysz. Tym bardziej do dwóch!!!!! Bierz sie do roboty teraz, a 24 melduj się w VaBanku. Bo Maciej będzie niepocieszony....... Ciekawe, gdzie się podział Lesiu?????? Ukrywa się, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 11.05.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Lusiu Zdaje się, że tak nastraszyłaś Leszka (z tą mapą), że woli, żebyś sobie o nim nie przypomniała. Niestety ja z tych studentów jestem co do ostatniej chwili w notatkach...taki już mój żywot. Miałbym straszne wyrzuty sumienia, gdybym tam siedział w tyum Vabanku.... Jeste niepocieszony, bo terakota, na którą się zdecydowałem do wiatrołapu, kuchni i kawałku salonu w produkcji będzie dopiero od 28go maja. A ja muszę ją położyć w wiatrołapie do początku czerwca, bo kocioł mają mi instalować....Może ma więc ktoś z Was kontakty w Opocznie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 12.05.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Tommco, musisz być, toż jesteś opoką Grupy Łodzkiej! Zwracam ci uwagę na fakt, jezeli jeszcze nie zauważyłeś, ze 22-23 to sobota i niedziela, ktore zamiast na budowie, wyjatkowo mozesz spedzic w domu zakuwajac! co do Leszka to...brak słów! Chyba minęły już ze 2 miesiace o ile się nie myle! Stemple, stemple, stemple ciagle poszukiwane (niepotzrebne taczki, betoniarki itp, tez) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 12.05.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Dziekuje bardzo za zaproszeniena spotkanie grupy. Bardzo chcialabym Was poznac i pogadac, niestety nie wiem jeszcze, czy bedzie to mozliwe. Postaram sie ! Tylko....jak Was poznam ? Znak rozpoznawczy, czy haslo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 12.05.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 bosia-nawiedzone spojrzenie, uśmiech na twarzy, projekty domów i zdjęcia na stołach oto znak rozpoznawczy, na różę w zębach lub gazetę albo kasztany na Placu... nie licz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 12.05.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 hmm, Leszek jest solidna firma i napewno Was nie zawiedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 12.05.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Gosia ma rację - Leszek jest niezawodny (po co było go męczyć o mapę?).Na pewno prozicznie nie ma czasu.Ludzie mój dom ponoć przybrał (w części) barwę żółtą - docelową. Już nie mogę się doczekać by na niego rzucić okiem (po południu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 12.05.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Witam i zgłaszam swój udział w spotkaniu mając nadzieje że nic mi wcześniej nie wyskoczy. A na budowie dzisiaj zalewam ławy, które są narazie zalane... wodą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 12.05.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Sympatyczna grupo lodzka ! Czy mozna sie do Was dolaczyc? Przeczytalam stron kilka i podoba mi sie panujaca tu atmosfera.( Nie mieszkam juz w Lodzi, ale sentyment pozostaje.) Remontuje domek w Zdunskiej Woli i powoli trace sily...i fundusze, a konca nie widac. Jesli mozecie polecic dobrych, solidnych fachowcow, bede wdzieczna. Bosiu , toż Zduńska Wola to Eldorado budowlane ! Cała nasza ekipa zamówiona do stanu surowego, od murarza do dekarza jest ze Zduńskiej !!!! Z tego względu ja z kolei mam sentyment do tego miasta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 12.05.2004 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Dominoxs, Zd. Wola to dla mnie nowy, jeszcze nieznany kawalek swiata ( Lodz-moje miasto). Niestety juz na wstepie trafili nam sie "fachowcy" ... szkoda slow! Jesli jestes zadowolony ze swojej ekipy, moze polecisz mi kogos? (murarz, malarz, tapeciarz,stolarz ) Bede wdzieczna Szukam tez drzwi wewnetrznych , rozgladam sie za kuchnia. Mam nadzieje, ze i ja odkryje tu swoje budowlane Eldorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 13.05.2004 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 bosiu Jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne to możesz zobaczyć http://www.budrex.pl Już trzy osoby z Grupy Łódzkiej je zamówiły. Co prawda jeszcze nikt nie ma ich zamontowanych, ale wyglądają ładnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 13.05.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 LuskaJa będę. Z różą w zębach! (no dobrze, i tak Cię rozpoznam) Luska, nawet nie wiesz, jak sie ciesze na Ciebie ( z ta roza naturalnie ), a juz sie przestraszylam, ze przesadzilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 13.05.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Tommco, dziekuje za typ na drzwi- faktycznie sa niezle, tylko po co takie drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 13.05.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Bosia - co do znaków rozpoznawczych - były różne propozycje. Dla tych co po raz pierwszy - rezerwuję salkę (tzw. szafę) w VA BANQ. Honorata miała rację - grupka nawiedzonych z MURATORAMI na stole, albumy ze zdjęciami, projekty itd. BOSIA - co do drzwi wewnętrzych - my zdecydowaliśmy się na tańsze PORTY (oczywiście maja też droższe bo z okleiną naturalną - takie ma LUŚKA) tj. drzwi nie drewniane tylko w okleinie CPL w kolorze buku - drzwi wychodziły około 650zł z oscierznicą (regulowaną) (bez klamki). Tak bardzo chciałam drewniane ale koszt nas przerósł. A drzwi wyglądają po zamontowaniu naprawdę OK (wnętrze będzie raczej nowoczesne). Możesz sobie rzucić okiem do naszego albumiku na onecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 13.05.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Ciechanko, bardzo postaram sie dotrzec na spotkanie-a jak juz bede, to na pewno jakos sie poznamy ( moge wziac w zeby "muratora" ). Bylam na Twojej stronce-gratulacje!- super domek (wiem, co mowie). Drzwi sa -jak dla mnie -faktycznie OK. Zdradz mi, prosze, skad wzielas takie urocze tulipanki do lazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 13.05.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Bosia - dzięki. Mnie też (na szczęscie mój domek się podoba).Tulipanki to seria Paradyża - Flower. Są też piękne rumianki - jakaś glazura niemiecka - ale nie pasowałaby kolorystycznie (bo kwiatki niebieskie a miały być czerwone tak właśnie jak przy tulipanakach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 13.05.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Taką rzucę małą propozycję...skoro już Wam poniedziałek 24go pasuje, to czemu nie pasuje Wam poniedziałek 17go? Bo jeśli by się okazało, że wszyscy by mogli, to czemu nie? Ja niestety 24go nie dam rady...nie ma szans Dziś byłem dopłacić za parapety wewnętrzne i je sobie pooglądałem. Super będą...aż się nie mogę już doczekać... Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 14.05.2004 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Witam wszystkich Wczoraj rozstałem się ze swoim murarzem-tynkarzem (nie wierzę w feralne 13). Nie lubię jak ktoś robi na dwa fronty nie informując o tym i bezczelnie kłamie. Może ktoś z Was robił tradycyjne tynki cementowo-wapienne i ma jakieś namiary na NORMALNEGO tynkarza ( choć z doświadczenia wiem że to rzadkość). Trochę mi jeszcze zostało, jakięś 350 m2 i jeszcze jakieś inne drobne rzeczy. Jestem umówiony z kilkoma, ale lepiej, gdy ktoś już testował na sobie fachowca Z elektryka od Tommco byłem zadowolony więc może ktoś coś pomoże. Pozdrawiam Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 14.05.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Mobby - u mnie panowie robili tynki tradycyjne a później część gipsowali. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Namiar daję Ci na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts