Ya 25.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Witam, czy ktoś może podpowiedzieć gdzie poza marketami można kupić tanio farby do wewnątrz (najchętniej Dulux)?. Pozdrawiam Na Pabianickiej jest sklep Duluxa. Nie pamiętam numeru ale chyba jest na rogu Gombrowicza. Poza tym sklep z farbami tym razem Dekorala jest na Włókniarzy między Konstantynowską a Dworcem Kaliskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 25.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Ya - dziękuję, pojadę i sprawdzę jakie ceny. Ale mi się trafiło pierwszy post na trzysetnej stronie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMariusz 26.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam wszystkich, którzy zaglądają na tą stronę. Głupio mi trochę przecinać Wasz wątek spotkania, ale może mi wybaczycie. Poszukuję ekipy do zamontowania ogrodzenia. Dokładnie wyglądać ma tak: wmurowanie słupków przestawienie starej bramy w inne miejsce wylanie fundamentu pod nową bramę i jej montaż zamontowanie dwóch furtek. Dodam, że pomiędzy słupkami jest siatka (jeszcze nie jest, ale może w końcu się doczekamy). Poza tym krawężniki ogrodowe po obu stronach słupków, a pomiędzy nimi wysypany biały lub inny drobny kamyczek. Osobiście widzieliśmy juz kilka takich ogrodzeń i powiem, że nas mocno urzekły. Wszystko mamy już na miejscu i tylko ekipy nam brak Dobrej i taniej (chyba każdy z nas w różnej dziedzinie takich ekip szuka). Trochę smutno jest, że domek już przygotowany do samej wykończeniówki a ogrodzenie stare straszy wszystkich, którzy pojawią się na polu widzenia. Okolice Justynowa, dokładnie Zielona Góra. Pomóżcie, proszę. A kto potrzebuje pomocy w dekoracji okien to polecam się z oddaniem (duchowym ma się rozumieć). Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A kto potrzebuje pomocy w dekoracji okien to polecam się z oddaniem (duchowym ma się rozumieć). Aśka Asiu w sprawie ogrodzenia nie pomoge, mojej ekipy nie polecam A w sprawie firan ktore Asia dla mnie popelnila - sa cudne, polecam wszem i wobec I w przyzwoitej cenie, na wymiar PS nadal nie wisza, karniszow brak :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 26.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam wszystkich, którzy zaglądają na tą stronę. Głupio mi trochę przecinać Wasz wątek spotkania, ale może mi wybaczycie. Poszukuję ekipy do zamontowania ogrodzenia. Dokładnie wyglądać ma tak: wmurowanie słupków przestawienie starej bramy w inne miejsce wylanie fundamentu pod nową bramę i jej montaż zamontowanie dwóch furtek. Dodam, że pomiędzy słupkami jest siatka (jeszcze nie jest, ale może w końcu się doczekamy). Poza tym krawężniki ogrodowe po obu stronach słupków, a pomiędzy nimi wysypany biały lub inny drobny kamyczek. Osobiście widzieliśmy juz kilka takich ogrodzeń i powiem, że nas mocno urzekły. Wszystko mamy już na miejscu i tylko ekipy nam brak Dobrej i taniej (chyba każdy z nas w różnej dziedzinie takich ekip szuka). Trochę smutno jest, że domek już przygotowany do samej wykończeniówki a ogrodzenie stare straszy wszystkich, którzy pojawią się na polu widzenia. Okolice Justynowa, dokładnie Zielona Góra. Pomóżcie, proszę. A kto potrzebuje pomocy w dekoracji okien to polecam się z oddaniem (duchowym ma się rozumieć). Aśka Ja co prawda zajmuje się ogrodzeniami ale obawiam się, że w tym roku może być już ciężko. W tym tygodniu nawet nie mam kiedy się spotkać, żeby porozmawiać i złożyć ofertę a koniec sezonu zbliża się wielkimi krokami. Nie wiem czy teraz ktoś się podejmie murowania klinkieru bo czas deszczów i zawieruch nadchodzi a w takich warunkach można dużo zepsuć niestety. Jeśli nie znajdziecie nikogo to daj mi jakiś kontakt do siebie na pw to pod koniec tygodnia się odezwę i może coś wam pomogę ale nie mogę obiecać na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMariusz 26.10.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Sprecyzuję troszkę mój opis. Słupki są wykonane z profilu, mają przyspawane zastrzały i takie słupki trzeba osadzić (zalać w ziemi). Kurcze mam nadzieję, ze głupot nie wypisuję jeśli chodzi o nazwy . Słupki maja równiez dospawane "oczka" aby przechodził przez nie drut. Wszystko jest dokładnie wyliczone i przemyślane. Nawet siatka zrobiona została pod wymiar tak, aby w całości wszystko było na jednej wysokości. Popcarol, dziękuję za opinię. Niech się dobrze sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 26.10.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Sprecyzuję troszkę mój opis. Słupki są wykonane z profilu, mają przyspawane zastrzały i takie słupki trzeba osadzić (zalać w ziemi). Kurcze mam nadzieję, ze głupot nie wypisuję jeśli chodzi o nazwy . Słupki maja równiez dospawane "oczka" aby przechodził przez nie drut. Wszystko jest dokładnie wyliczone i przemyślane. Nawet siatka zrobiona została pod wymiar tak, aby w całości wszystko było na jednej wysokości. Popcarol, dziękuję za opinię. Niech się dobrze sprawują. A to przepraszam, zrozumiałem, że chodzi o słupki klinkierowe. W takim przypadku daj na priv jakiś kontakt to się odezwę. Coś takiego jak najbardziej możemy w miare szybko zrobić i pogoda zbytnie nie przeszkadza. W jakim rejonie to ogrodzenie jest do postawienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 26.10.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Wpadłam się przywitać i jak zwykle mam pytanie > czy ktoś ma okna greenline z Samex-u na Pabianickiej? możecie coś o nich napisać, bo dostałam dość atrakcyjną ofertę, ale nie wiem o nich nic ! Pozdrawiam ! Znam dość dobrze tą Firmę i z czystym sumieniem mogę polecić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 26.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 hej Ciril no to jesteśmy sąsiadkami a gdzie się budujecie?? Hej małgosia2005 my na Starym Imielniku koło Dobieszkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 26.10.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam wszystkich, którzy zaglądają na tą stronę. Głupio mi trochę przecinać Wasz wątek spotkania, ale może mi wybaczycie. Poszukuję ekipy do zamontowania ogrodzenia. Dokładnie wyglądać ma tak: wmurowanie słupków przestawienie starej bramy w inne miejsce wylanie fundamentu pod nową bramę i jej montaż zamontowanie dwóch furtek. Dodam, że pomiędzy słupkami jest siatka (jeszcze nie jest, ale może w końcu się doczekamy). Poza tym krawężniki ogrodowe po obu stronach słupków, a pomiędzy nimi wysypany biały lub inny drobny kamyczek. Osobiście widzieliśmy juz kilka takich ogrodzeń i powiem, że nas mocno urzekły. Wszystko mamy już na miejscu i tylko ekipy nam brak Dobrej i taniej (chyba każdy z nas w różnej dziedzinie takich ekip szuka). Trochę smutno jest, że domek już przygotowany do samej wykończeniówki a ogrodzenie stare straszy wszystkich, którzy pojawią się na polu widzenia. Okolice Justynowa, dokładnie Zielona Góra. Pomóżcie, proszę. A kto potrzebuje pomocy w dekoracji okien to polecam się z oddaniem (duchowym ma się rozumieć). Aśka Asiu, będę rozmawiał w środę z moim wykonawcą bramy wjazdowej i mogę zapytać czy będzie miał czas. Co prawda teraz z czasem u niego krucho - u mnie będzie montował dopiero w 2 pol. listopada i to "po znajomości" - po sąsiedzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 27.10.2009 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Poszukuję ekipy do zamontowania ogrodzenia 422132260 murarz z Justynowa, zadzwoń może się dogadacie ewentualnie PPHU Stefaniak, Justynow 42 213 21 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 27.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Poradźcie, proszę, jak zutylizować pozostałości po styropianie do ocieplenia. Odpadów jest sporo, zajmują trochę miejsca. Nie biorę pod uwagę palić tego, kontenera też się nie opłaca tylko dla styropianu. Może sami radziliście sobie w jakiś inny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 27.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Poszukuję ekipy do zamontowania ogrodzenia. Aśka Spróbuj teź tutaj: Janusz Iwański 509479926 On robił u mnie ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 27.10.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Chciałem się dowiedzieć czy mieliście jakieś doświadczenia z Centrobudem w Ozorkowie? Jaka jest jakość materiałów budowlanych, jak z ew. reklamacjami?Czy ktoś z Was kupił materiały zima i zostawił u nich na przechowanie np do wiosny?? Proszę o wszelkie informacje,opinie nt. tego sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 27.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 z tym kamieniem polnym .... hmm... jakoś do mnie nie przemawia - nie wiem czemu ale mi się z rynkiem kojarzy ale to sprawa gustu a to temat tabu pozdrawiam Fakt - to sprawa gustu. Ja np. organicznie nie znoszę w domu wykończeń marmurowych, stalowych, szklanych. Marmur kojarzy mi się z cmentarzem, a stal i szkło z zimnym biurem... Widziałam natomiast ten kamień w realu i naprawdę sprawia wrażenie wnętrza przytulnego z zastrzeżeniem tym jednak, że tam gdzie jest kamień polny cięty płomieniowany to muszą być jasne ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 27.10.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 podpowiedzcie mi jakiej pojemnosci zakupic zbiornik na wode - 120 czy 150 L W domu bedza mieszkaly 4 osoby: dwoje doroslych i 2 dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 27.10.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 podpowiedzcie mi jakiej pojemnosci zakupic zbiornik na wode - 120 czy 150 L W domu bedza mieszkaly 4 osoby: dwoje doroslych i 2 dzieci My mamy 150 l, będą mieszkaź 2 osoby, kiedyś może 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 27.10.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 My będziemy mieć 150 2 osoby dorosłe + 2 chłopaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 27.10.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 My mamy 160l, 2 doroslych i niespelna 3-latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 27.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 To idac za Waszymi zasobnikami wlasnie zamowilam 150L Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts