AsiaMariusz 27.10.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc w odszukaniu ekipy do "montażu" ogrodzenia. Mam nadzieję, że z tych podanych informacji wyklaruje się super ogrodzonko. Dam znać jak to wszystko się poukłada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMariusz 27.10.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Asiu, będę rozmawiał w środę z moim wykonawcą bramy wjazdowej i mogę zapytać czy będzie miał czas. Co prawda teraz z czasem u niego krucho - u mnie będzie montował dopiero w 2 pol. listopada i to "po znajomości" - po sąsiedzku. Ya, ok, byłoby super. Może coś się z tego wykluje. Czekamy z niecierpliwością na informację. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMariusz 27.10.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 niestety, Panowie nie zrobią ogrodzenia, nie mają czasu lub z innych przyczyn. Pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.10.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 podpowiedzcie mi jakiej pojemnosci zakupic zbiornik na wode - 120 czy 150 L W domu bedza mieszkaly 4 osoby: dwoje doroslych i 2 dzieci 160 litrów pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.10.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 niestety, Panowie nie zrobią ogrodzenia, nie mają czasu lub z innych przyczyn. Pomocy. -> PW pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 27.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 za 5300 zł Za tyle też się kupi Dovre 2180 .... wiem, wiem, ProStaś, już nic nie mówię, wychodzę z lokalu ..... , co złego to nie ja ..... pozdrawiam, majki Przeniosłem tutaj. Wiesz, osobiście nie przepadam za Forest-Natura, ale cenię go wiedzę, O kominkach mało wiem. Nie wiem jak ma się Dovre do Spartherm. Spartherma chwalił i Forest i an-bud. Przy moim domu najistotniejsze jest to, żeby kominek był: SZCZELNY. A ten jest. Pozdrawiam serdecznie. PS Budowlana chandra przeszła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.10.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Spoko, ja przecież żartowałem Chandra ... powoli ... mija ... Wierzę, że będzie dobrze pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 29.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Czy macie jakieś "świeże" ceny porothermu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 29.10.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 mam problem.... i już po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 29.10.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 hmm.. czasem to taki dziennik budowy ze zdjęciami się przydaje... a foto instalacji to wartość nadrzędna ... nie panikuj... są "maszynki" do wykrywania kabli pod tynkami... powinny sobie poradzić. ( przynajmniej mniej więcej - jak zacznie piszczeć - znaczy kabel ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 29.10.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 30.10.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 z okazji 300 setnej strony pochwalę się doniosłym wydarzeniem na mojej ulicy zainstalowali latarnie uliczne i do szczęścia brakuje jeszcze tylko asfaltu http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/60149,latarnie-na-wiatr-i-slonce,id,t.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 30.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 mpoplaw - super, moje gratulacje, może podpowiesz co zrobić żeby i u mnie choć jedną postawili?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.10.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Wpadłam się przywitać i jak zwykle mam pytanie > czy ktoś ma okna greenline z Samex-u na Pabianickiej? możecie coś o nich napisać, bo dostałam dość atrakcyjną ofertę, ale nie wiem o nich nic ! Pozdrawiam ! Znam dość dobrze tą Firmę i z czystym sumieniem mogę polecić Pozdrawiam Przepraszam, że tak późno!!!!! Kitaroo dzięki za opinię Ich siedziba taka jakas nieokazała, wiec miałam pewne wątpliwości, ale dobrze, że sie mylilam. Byłam jeszcze w innej firmie Okna Rabien - tam mają ciekawszą ofertę. Proszę was o opinię o tych oknach. Może ktoś coś wie? Aha jeszcze jedno, czy 30 tys za cały dach ( 260m2 ) - więźba, folia, pokrycie, orynnowanie, okna, obróbki blacharskie i robocizna, to dobra cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.10.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam, czy ktoś może podpowiedzieć gdzie poza marketami można kupić tanio farby do wewnątrz (najchętniej Dulux)?. Pozdrawiam Na Pabianickiej jest sklep Duluxa. Nie pamiętam numeru ale chyba jest na rogu Gombrowicza. Poza tym sklep z farbami tym razem Dekorala jest na Włókniarzy między Konstantynowską a Dworcem Kaliskim. Zajrzyj do Panoramy Budowlanej w Ksawerowie. Mają tam dośc duże stoisko z farbami, może tam cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 31.10.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 mruva piszesz podanie o poprawę bezpieczeństwa na nieoświetlonej drodze publicznej, zbierasz podpisy wszystkich mieszkańców ulicy + kogoś znacznego np: rady mieszkańców osiedla, a potem czekasz cierpliwie na odpowiedź ja złożyłem podanie w 2006, dostałem odpowiedź że nie ma funduszy, że nieopłacalne, że nie ma zgody na zasilenie od ŁZE itp, aż w 2008 jadąc do Rzgowa ujrzałem w serwisie Reno przy wiadukcie latarnię bez kabla, natychmiast napisałem kolejne pismo, załączyłem zdjęcie i opis możliwości, zasugerowałem dofinansowanie z WFOŚiGW, podkreśliłem że moja ulica to bardzo wietrzne miejsce idealne dla latarni i po 3 latach doczekałem się PS w wtorek będzie wielkie otwarcie, będzie kilka osób odpowiedzialnych, jeśli chcesz mieć taką u siebie zbierz jak najwięcej podpisów i wpadnij, pokażę ci komu bezpośrednio do rąk dostarczyć pismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 31.10.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 W takim razie to u mnie na razie nie realne, droga nie jest gminna tylko nasza. Jak tylko zrobi się własnością gminy to na pewno się przypomnę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grekier 31.10.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Witajcie, nam po roku zmagań udało się wyjść na prostą z wszelkimi papierami... zaczynamy budować na wiosnę w Czaplinku gm Zgierz, szukam informacji o dobrych ekipach do budowy, ekipie do budowy płotu, firmach z regionu sprzedających płoty(podmurówka+ drewno); czy ktoś z was instalował pompę ciepła jeśli tak to jaką i jaki wykonawca? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 31.10.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Byłam jeszcze w innej firmie Okna Rabien - tam mają ciekawszą ofertę. Proszę was o opinię o tych oknach. Może ktoś coś wie? Mamy okna z Rabienia, wszystko jest ok, ladne, wytrzymaly budowe, na razie jestesmy zadowoleni. Maja rozne opinie, wzielismy je po rekomendacji i macaniu u znajomych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 01.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Byłam jeszcze w innej firmie Okna Rabien - tam mają ciekawszą ofertę. Proszę was o opinię o tych oknach. Może ktoś coś wie? Mamy okna z Rabienia, wszystko jest ok, ladne, wytrzymaly budowe, na razie jestesmy zadowoleni. Maja rozne opinie, wzielismy je po rekomendacji i macaniu u znajomych. Pozdrawiam Opinie rozbieżne jak A i Z... Na forum było o tym sporo... Okna jak okna, wszystkie prawie takie same parametry mają, o jakości decyduje montaż i to już nie jest taka prosta sprawa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts