Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Asiu, będę rozmawiał w środę z moim wykonawcą bramy wjazdowej i mogę zapytać czy będzie miał czas. Co prawda teraz z czasem u niego krucho - u mnie będzie montował dopiero w 2 pol. listopada i to "po znajomości" - po sąsiedzku. :)

Ya, ok, byłoby super. Może coś się z tego wykluje. Czekamy z niecierpliwością na informację.

Pozdrawiamy

za 5300 zł

Za tyle też się kupi Dovre 2180 .... wiem, wiem, ProStaś, już nic nie mówię, wychodzę z lokalu ..... , co złego to nie ja ..... :lol: :wink:

pozdrawiam, majki

Przeniosłem tutaj.

Wiesz, osobiście nie przepadam za Forest-Natura, ale cenię go wiedzę, O kominkach mało wiem. Nie wiem jak ma się Dovre do Spartherm.

Spartherma chwalił i Forest i an-bud.

Przy moim domu najistotniejsze jest to, żeby kominek był: SZCZELNY.

A ten jest.

Pozdrawiam serdecznie.

PS Budowlana chandra przeszła ??

hmm.. czasem to taki dziennik budowy ze zdjęciami się przydaje... a foto instalacji to wartość nadrzędna ... 8) 8)

nie panikuj... są "maszynki" do wykrywania kabli pod tynkami... powinny sobie poradzić. 8) ( przynajmniej mniej więcej - jak zacznie piszczeć - znaczy kabel )

Wpadłam się przywitać i jak zwykle mam pytanie > czy ktoś ma okna greenline z Samex-u na Pabianickiej? możecie coś o nich napisać, bo dostałam dość atrakcyjną ofertę, ale nie wiem o nich nic ! Pozdrawiam !

Znam dość dobrze tą Firmę i z czystym sumieniem mogę polecić

Pozdrawiam

Przepraszam, że tak późno!!!!! Kitaroo dzięki za opinię :p Ich siedziba taka jakas nieokazała, wiec miałam pewne wątpliwości, ale dobrze, że sie mylilam. Byłam jeszcze w innej firmie Okna Rabien - tam mają ciekawszą ofertę. Proszę was o opinię o tych oknach. Może ktoś coś wie? Aha jeszcze jedno, czy 30 tys za cały dach ( 260m2 ) - więźba, folia, pokrycie, orynnowanie, okna, obróbki blacharskie i robocizna, to dobra cena ?

Witam, czy ktoś może podpowiedzieć gdzie poza marketami można kupić tanio farby do wewnątrz (najchętniej Dulux)?.

Pozdrawiam

Na Pabianickiej jest sklep Duluxa. Nie pamiętam numeru ale chyba jest na rogu Gombrowicza.

Poza tym sklep z farbami tym razem Dekorala jest na Włókniarzy między Konstantynowską a Dworcem Kaliskim.

Zajrzyj do Panoramy Budowlanej w Ksawerowie. Mają tam dośc duże stoisko z farbami, może tam cos znajdziesz

mruva piszesz podanie o poprawę bezpieczeństwa na nieoświetlonej drodze publicznej, zbierasz podpisy wszystkich mieszkańców ulicy + kogoś znacznego np: rady mieszkańców osiedla, a potem czekasz cierpliwie na odpowiedź

ja złożyłem podanie w 2006, dostałem odpowiedź że nie ma funduszy, że nieopłacalne, że nie ma zgody na zasilenie od ŁZE itp, aż w 2008 jadąc do Rzgowa ujrzałem w serwisie Reno przy wiadukcie latarnię bez kabla, natychmiast napisałem kolejne pismo, załączyłem zdjęcie i opis możliwości, zasugerowałem dofinansowanie z WFOŚiGW, podkreśliłem że moja ulica to bardzo wietrzne miejsce idealne dla latarni i po 3 latach doczekałem się

PS w wtorek będzie wielkie otwarcie, będzie kilka osób odpowiedzialnych, jeśli chcesz mieć taką u siebie zbierz jak najwięcej podpisów i wpadnij, pokażę ci komu bezpośrednio do rąk dostarczyć pismo

Witajcie,

nam po roku zmagań udało się wyjść na prostą z wszelkimi papierami... zaczynamy budować na wiosnę w Czaplinku gm Zgierz, szukam informacji o dobrych ekipach do budowy,

ekipie do budowy płotu,

firmach z regionu sprzedających płoty(podmurówka+ drewno);

czy ktoś z was instalował pompę ciepła jeśli tak to jaką i jaki wykonawca?

Z góry dzięki

Byłam jeszcze w innej firmie Okna Rabien - tam mają ciekawszą ofertę. Proszę was o opinię o tych oknach. Może ktoś coś wie?

Mamy okna z Rabienia, wszystko jest ok, ladne, wytrzymaly budowe, na razie jestesmy zadowoleni. Maja rozne opinie, wzielismy je po rekomendacji i macaniu u znajomych. Pozdrawiam

Byłam jeszcze w innej firmie Okna Rabien - tam mają ciekawszą ofertę. Proszę was o opinię o tych oknach. Może ktoś coś wie?

Mamy okna z Rabienia, wszystko jest ok, ladne, wytrzymaly budowe, na razie jestesmy zadowoleni. Maja rozne opinie, wzielismy je po rekomendacji i macaniu u znajomych. Pozdrawiam

Opinie rozbieżne jak A i Z... Na forum było o tym sporo... Okna jak okna, wszystkie prawie takie same parametry mają, o jakości decyduje montaż i to już nie jest taka prosta sprawa :-?

Pozdrawiam