Ya 01.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Byłam jeszcze w innej firmie Okna Rabien - tam mają ciekawszą ofertę. Proszę was o opinię o tych oknach. Może ktoś coś wie? Mamy okna z Rabienia, wszystko jest ok, ladne, wytrzymaly budowe, na razie jestesmy zadowoleni. Maja rozne opinie, wzielismy je po rekomendacji i macaniu u znajomych. Pozdrawiam Opinie rozbieżne jak A i Z... Na forum było o tym sporo... Okna jak okna, wszystkie prawie takie same parametry mają, o jakości decyduje montaż i to już nie jest taka prosta sprawa Pozdrawiam Ya rozważałem przez chwilę tę firmę. Ale tylko do czasu jak trafiłem do ich przedstawiciela. Brak profesjonalizmu, dbałości o klienta i zwykłe chamstwo wyleczyły mnie z kontaktów z nimi. Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 01.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Aha jeszcze jedno, czy 30 tys za cały dach ( 260m2 ) - więźba, folia, pokrycie, orynnowanie, okna, obróbki blacharskie i robocizna, to dobra cena ? Wydaje mi się, że to dobra cena. Ja za dach dwuspadowy, prosty o pow. 133m2 dostałam najlepszą ofertę w wys. 28 tys. bez więźby (cała reszta jak u ciebie). Tyle, że ja kryję blachą płaską na rąbek, więc może dlatego tak drogo-muszę mieć pełne deskowanie dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 01.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Byłam jeszcze w innej firmie Okna Rabien - tam mają ciekawszą ofertę. Proszę was o opinię o tych oknach. Może ktoś coś wie? Nie wiem jak ich okna ale na pewno mają problemy z servisem. Aha jeszcze jedno, czy 30 tys za cały dach ( 260m2 ) - więźba, folia, pokrycie, orynnowanie, okna, obróbki blacharskie i robocizna, to dobra cena ? To bardzo dobra cena. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 02.11.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Chciałem się dowiedzieć czy mieliście jakieś doświadczenia z Centrobudem w Ozorkowie? Jaka jest jakość materiałów budowlanych, jak z ew. reklamacjami? Czy ktoś z Was kupił materiały zima i zostawił u nich na przechowanie np do wiosny?? Proszę o wszelkie informacje,opinie nt. tego sprzedawcy. Ja jestem z Centrobudu zadowolona bardzo. Nie trzymałam u nich materiałów na zimę, ale zawsze jak coś zamówiłam - to dało się dogadać z ceną a i transport gratis... Z ereklamacją nie ma problemów a w przypadku kiedy zamówisz za dużo - nie rozpakowane palety odbierali bez problemu. Szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 02.11.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Byłam jeszcze w innej firmie Okna Rabien - tam mają ciekawszą ofertę. Proszę was o opinię o tych oknach. Może ktoś coś wie? Mamy okna z Rabienia, wszystko jest ok, ladne, wytrzymaly budowe, na razie jestesmy zadowoleni. Maja rozne opinie, wzielismy je po rekomendacji i macaniu u znajomych. Pozdrawiam Opinie rozbieżne jak A i Z... Na forum było o tym sporo... Okna jak okna, wszystkie prawie takie same parametry mają, o jakości decyduje montaż i to już nie jest taka prosta sprawa Pozdrawiam Kupowalam ich okna od przedstawiciela w Zdunskiej Woli, obsluga ok, na regulacje tez przyjechali bez mrugniecia w dogodnzm dla mnie terminie. otem odkrylismy ze jedno z okien nie trzymalo pionu - tez szybko przyjechali. Wiec jestem zadowolona. ale chyba zalezy to od dystrybutora i montazu glownie, okna jak okna - w mieszkaniu ammy Veke, tez ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 02.11.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Na chwilkę zmieniając temat...czy może ktoś ma godnego polecenia GEOLOGA??? Potrzebujemy zrobić badanie gruntu pod oczyszczalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 02.11.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Geolog - 604994322, u mnie robił odwierty pod oczyszczalnie. Szybko, sprawnie. Niestety nie pamiętam ceny (żonie wydaje się, że ok 300 zł za wszystko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 02.11.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 02.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Proszę o opinię. Był u mnie elektryk i za instalację elektryczną, antenową telefoniczną i alarmową, wprowadzenie prądu do budynku, wyprowadzenie do bramy zażyczył sobie 18000. Dom 136m2, z poddaszem. Czy aby nie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 02.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jak dla mnie to trochę przydużo, spróbuj zadzwonić do polecanego na tablicy Pana Marka O. lub do jego podwykonawcy 888 526 996 (Darek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qaska 03.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, Bardzo proszę o namiary na firmę budowlaną FACHOWĄ, która postawiłaby dom pod klucz w KUTNIE. PILNE! Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 03.11.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 To i ja po prośbie Szukam podbitki pcv białej ceny znalezione to od 16zł/m2 do 35 zł/m2 Ktoś gdzieś znalazł tańsze? Ponoć w Castoramie są jeszcze, ale czy warto brać takie castoramowe? A drugie , chyba nawet ważniejsze Gdzie i za ile kupowaliście stelaże geberita????? Myslałam, że to późniejsza kwestia a tu wykonawca mówi że to na JUŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 03.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Stelaże Geberit kupowałem w Leroy Merlin po 659 zł, a do bidetu w "Iwonie" w Aleksandrowie po 335 zł (Cersanitu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 03.11.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A drugie , chyba nawet ważniejsze Gdzie i za ile kupowaliście stelaże geberita????? Myslałam, że to późniejsza kwestia a tu wykonawca mówi że to na JUŻ Na allegro sa z przesylka za niecale 600 zl. Ja kupowalam z allegro ale Grohe, z przyciskiemw komplecie za ok 550 z wysylka: http://www.allegro.pl/item794979944_grohe_stelaz_wc_rapid_sl_4w1_cosmopolitan_nova.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 03.11.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Próbuje rozeznać się w zwrocie Vatu... Czy ktoś z Was już za coś zwrot dostał?? Możecie napisać za co? Czy na fakturze potrzebny jest nasz NIP? (na większości faktur nie ma NIPu ani mojego ani mojego męża. KOLEJNA SPRAWASzukam wyłazów dachowychokien dachowychrynien w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 03.11.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 oleniek nasz podbitkowiec nie polecał tych tanich podbitek. Ponoć dośc szybko, pod wpływem warunków atmosferycznych, wyginają sie, tracą kolor (w Twoim przypadku to drugie odpada :). Dlatego my wzięliśmy podbitkę BRYZA po 48 zeta za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.11.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Szukam wyłazów dachowych Mam używany ( tzn. zamontowany był około rok ) wyłaz dachowy Fakro. Kolor czarny. Sam wyłaz w stanie dobrym, nic nigdy nie ciekło. Jakby co, oddam za niewielkie pieniądze. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 To i ja po prośbie Szukam podbitki pcv białej ceny znalezione to od 16zł/m2 do 35 zł/m2 Ktoś gdzieś znalazł tańsze? Ponoć w Castoramie są jeszcze, ale czy warto brać takie castoramowe? a ty chcesz taniej, niż za 16 i jeszcze żeby były dobre A rzeczywistość jest taka, że jeżeli kupisz drogie to MOŻE będą dobre... Ta nasza grupa zamieniła się w tablicę ogłoszeń, nikt już nie pogada, każdy wpada po informację, byle szybko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.11.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ta nasza grupa zamieniła się w tablicę ogłoszeń, nikt już nie pogada, każdy wpada po informację, byle szybko..... Za to na tablicy ogłoszeń trwa dyskusja Pozamieniały sie role pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 03.11.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 a ty chcesz taniej, niż za 16 i jeszcze żeby były dobre A rzeczywistość jest taka, że jeżeli kupisz drogie to MOŻE będą dobre... ha ha ja myślałam że te 16 zł to taka średnia półka a te 30parę to wyższa Wyblaknąć to se mogą ale powyginać A rzeczywistość jest taka, że jeżeli kupisz drogie to MOŻE będą dobre... to nie robię podbitki, klamka zapadła będzie najtaniej i do tego nic nie wyblaknie ani się nie powypacza Ta nasza grupa zamieniła się w tablicę ogłoszeń, nikt już nie pogada, każdy wpada po informację, byle Chyba wszyscy wszystko przed zimą chcą załatwić ze mną włącznie...a właśnie się dowiedziałam że ... nie będziemy kłaść tynku na zewnątrz bo...za zimno w nocy Poza tym ja wrócę do pogaduch, ale jak skończę czytać książkę (-ki ) bo mnie wciągnęły i ciężko się oderwać, a tu budowa, dzieci, dom, praca Co do Geberitów dzięki wielkie Geberita na allegro znalazłam za 620 zł w Łodzi, ale czy to nie strach brać z allegro vatu jeszcze nie rozgryzałam Zostawiam to mężowi - choć jedną rzeczą niech się zajmie ...ale czy wtedy w ogóle dostaniemy zwrot vat co do rynien to całkiem niezłą cenę dostałam na rzgowskiej w Blachotrapezie, tam też kupowałam wyłaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts