EZS 04.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Oleniek Rozumiem, że mysz weszła po ścianie i od góry te korytarze drążyła??? Zdolna, o takiej nie słyszałam jeszcze. A może raczej nie mieli listew startowych na dole? Myszy mi nie weszły ptaszki były niekłopotliwe - założyły gniazdko na styropianie a właściwie za nim na krokwi. Jak robili podbitkę, to gniazdko wyjęli i tyle. To znaczy był kłopot, bo czekaliśmy aż młode odfruną i myślałam, że mnie wykonawca zabije.... To, co realnie może niepokoić, to kuna, ale one na szczęście nie są takie częste. Kłopotem jest faktycznie podział kosztów. Ja nie gruntowałam przed zimą i nic się nie stało, więc dodatkowy koszt gruntu nie musi ci dochodzić. Ale ile dać teraz a ile potem - to jest pytanie. Pół na pół? A w sumie to podbitki przed tynkiem nie zrobisz, a na rtnki myślę, że zimno, więc co się zastanawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 PS w namiotach była golonka, żurek i piwo bezalkocholowe i majki nawet zza niego nie wyjrzał Bo ja za tym namiotem siedziałem, bo w środku było "bezalkoholowe" a ZA "alkoholowe" i tam mi tak zeszło ... ... do rana .... Aż się lampy wyłączyły i poszedłem do domu pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.11.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 oleniek - co do podbitki, a może ta co jest u mnie i u EZS : Orobel ? W razie czego -> "Zamek" Brukowa .... pozdrawiam, majki nie sprowadzają już podobno... a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.11.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Zdjęcie jak z czasów realnego socjalizmu : właśnie, też myślałam, że chce przez to coś powiedzieć, ale zapomniałam o lampach No i nie wiedziałam, że było takie huczne otwarcie tych lamp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.11.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 popcarol nie mam fotek "Najświeższe" są w mojej stopce.... Jak wyjdą wszyscy i będzie sprzątnięte to cyknę i wstawię. A Wy kiedy planujecie przeprowadzkę? Cyknij fotki zanim posprzatasz, bedzie fajniej Te ze stopki zaraz oblukam jak to mowi moj kuzyn My planujemy przeprowadzke na lipiec 2010.. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 04.11.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Mam dzisiaj w robocie baaardzo ciężki dzień Boże broń od współpracowników z wykształcenia chemików, a robiących za prawników Ostatnio mi tolerancja spadła... ale gościa mam już tak serdecznie dość, że aż mnie trzęsie jak go widzę W ogóle nie wiem kto wpadł na wspaniały pomysł zatrudniać laika w miejscu gdzie niezbędna jest wiedza prawnicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.11.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Mam dzisiaj w robocie baaardzo ciężki dzień Boże broń od współpracowników z wykształcenia chemików, a robiących za prawników Ostatnio mi tolerancja spadła... ale gościa mam już tak serdecznie dość, że aż mnie trzęsie jak go widzę W ogóle nie wiem kto wpadł na wspaniały pomysł zatrudniać laika w miejscu gdzie niezbędna jest wiedza prawnicza. EZS - ale sie grupa rozgadala, a wystarczylo rzucic ze nikt juz nie gada, tylko wpada i wypada Ciril - Mysle ze kazdy w pracy ma jakiegos mola co go źre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.11.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 W ogóle nie wiem kto wpadł na wspaniały pomysł zatrudniać laika w miejscu gdzie niezbędna jest wiedza prawnicza. oszczędności??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 04.11.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 W ogóle nie wiem kto wpadł na wspaniały pomysł zatrudniać laika w miejscu gdzie niezbędna jest wiedza prawnicza. oszczędności??? to zaoszczędzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 04.11.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 oleniek - co do podbitki, a może ta co jest u mnie i u EZS : Orobel ? W razie czego -> "Zamek" Brukowa .... pozdrawiam, majki nie sprowadzają już podobno... a szkoda nie sprowadzają..... W sierpniu mieli jakieś marne resztki na magazynie i to wsjo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 04.11.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No istanęło na podbitce za....30zł a tak chciałam zaoszczędzić Stelaże się szukają ten Grothe mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 04.11.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No istanęło na podbitce za....30zł a tak chciałam zaoszczędzić Stelaże się szukają ten Grothe mi się podoba a jakiej firmy ta podbitka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 04.11.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ponawiam temat, znalazłem tylko 2 opinie na temat doświadczeń z Centrobudem w Ozorkowie? Jaka jest jakość materiałów budowlanych, jak z ew. reklamacjami?Czy ktoś z Was kupił materiały zima i zostawił u nich na przechowanie np do wiosny?? Proszę o wszelkie informacje,opinie nt. tego sprzedawcy. Ja do tej pory wysłałem do nich maila z prośbą o wycenę materiałów i zero odzewu..hmm nie wiem jak to rozumieć,albo mają klienta w nosie, albo mają tylu klientów ze sie nie wyrabiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 04.11.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No istanęło na podbitce za....30zł a tak chciałam zaoszczędzić Stelaże się szukają ten Grothe mi się podoba Stelaże Grohe pod WC kupiłem chyba po 700 zł razem z michą i deską. Jeśli interesują Cie namiary to dowiem się gdzie (ekipa mi kupowała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gianti 04.11.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 co do gruntu - dałem człowiekowi 200 zł za gruntowanie - około 250m2 , a koszt gruntu webera - wyszedł 400 zł - wolę spać spokojnie i wiedzieć że na wiosnę wszystko będzie OK, i że po roku tynk nie będzie złaził bo się coś łuszczy pod spodem co do podbitki - faktycznie APK zrobiło mi dobrą cenę na podbitkę - z fakturą drewna (ciemny brąz) - pewnie zakupię w grudniu - może jeszcze coś utarguję co do stelaży - większość wykonawców potwierdza że do bidetu nie ma sensu stosować drogich stelaży np. geberita (można kupić poniżej 300 zł coś polskiego), a o H112 - się spytam - jaka cena i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 04.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Gianti i Ya - to czekam na wieści dzięki Zatem do bidetu nie musi być nic drogiego ...hmmm cenna wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 05.11.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cysiekhh moja opinia jest na str. 300 wątku. Nigdzie nie znalazłam taniej materiałów bud. wyjątkiem jest cegła klinkierowa (w Castoramie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 05.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ludzieeeeeeeee Help O co chodzi? sama do końca nie wiem, więc zacznę od początku Mam chudziak, obecnie kładzie się kanalizacja oraz woda. Panowie od "hydrauliki" w skrócie będę ich zwać "panami" Chcą jużteraz stelaże do WC i bidetów, zamontować je do chudziaka i ścian, podłączyć na gotowo kanalizę i wodę, potem kładziemy styropian, i wylewka. Tymczasem będąc w poszukiwaniu stelaży pogadałam sobie z takim jednym sprzedawcą Grohe i ten twierdzi że Panowie to chcą "kichę" odwalić, bo stelaż TYLKO i WYŁĄCZNIE montuje się już do wylanej wylewki!!! a nie teraz. No i gdzie tu prawda leży? Kto ma rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 05.11.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 oleniek ja miałam stelaż montowany po wylewce. Myślę że pabn ze sklepu ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 05.11.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Oleniek u mnie stelaze sa montowane "w tej chwili", czyli po wylewce Wydaje mnie sie ta kolejnosc prawidlowa, bo jesli zamontujesz stelaz przed wylewka a pozniej za 10 lat bedziesz chciala wymienic stelaz, to bedziesz tez musiala wykuc czesc wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts