maren100 06.11.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 a ja kupiłam stelaż Grohe 5w1 (czyli stelaż, spłuczka, jakaś tam mata, przycisk, i możliwość otwarica przycisku za "jedyne" 629zł Ola napisz gdzie kupowalas bo ja wlasnie jutro musze na biegu kupic kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 06.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=801683379 tyle że akurat mi wyszło nie przez allegro, bo sobie z Panem trochę mailowo pogadałam i wyszło tak że pojechałam do hurtowni i za gotówkę po powyższej cenie kupiłam "sprzęcik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 07.11.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Słuchajcie Mam do położenia na stropie wełnę mineralną (pod spód pewno jakąś folię) . Myśleliśmy zrobićto sami. Pan od dociepleń zaproponował że ułoży ją za 5 zł m2. Co by dawało 825zł za rozłożenie po podłodze wełny nie za dużo? Może o czymś nie wiem, ale wydawała sięta robota prosta. - nic do podwiązywania, tylko kłaść Ile dawaliście za robociznę podbitki? Cena za m2 czy mb? Mój wykonawca chce 34zł mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 07.11.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Słuchajcie Mam do położenia na stropie wełnę mineralną (pod spód pewno jakąś folię) . Myśleliśmy zrobićto sami. Pan od dociepleń zaproponował że ułoży ją za 5 zł m2. Co by dawało 825zł za rozłożenie po podłodze wełny nie za dużo? Może o czymś nie wiem, ale wydawała sięta robota prosta. - nic do podwiązywania, tylko kłaść Ile dawaliście za robociznę podbitki? Cena za m2 czy mb? Mój wykonawca chce 34zł mb za podbitke placilam 30 zl/mb a odnosnie ceny za polozenie welny na stropie nie pomoge ........ nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.11.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Słuchajcie Mam do położenia na stropie wełnę mineralną (pod spód pewno jakąś folię) . Myśleliśmy zrobićto sami. Pan od dociepleń zaproponował że ułoży ją za 5 zł m2. Co by dawało 825zł za rozłożenie po podłodze wełny nie za dużo? Może o czymś nie wiem, ale wydawała sięta robota prosta. - nic do podwiązywania, tylko kłaść Ile dawaliście za robociznę podbitki? Cena za m2 czy mb? Mój wykonawca chce 34zł mb Też bym się podjął sam kłaść ... Jak mówisz na stropie, to tylko dokładnie to zrobić i przynajmniej wiecie jak macie ... Tak ja sam kładłem styro pod wylewki ... Co do podbitki to płaciliśmy 40 zł/mb. Niezależnie jaka szerokość. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 07.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witajcie, Mam pytanko z "innej beczki". Chcemy zrobić ogrodzenie działki przed zimą i szukam sprawdzonej i w miarę taniej ekipy z Łodzi lub okolic. Sąsiad teraz grodzi, ale jego wykonawca chce 80 zeta/mb (materiał + robocizna), co wydaje mi się dość drogo bo zwykła siatka, słupki wbite w ziemię i zalane betonem + ułożone płyty betonowe. Co sądzicie?Czytam wcześniejsze posty, ale tylko AsiaMariusz pytała ostatnio o ogrodzenie. Przy okazji mam do sprzedania pustaki Terriva 2 (160szt.) - jeśli ktoś zainteresowany to proszę o e-mail na privat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 09.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witajcie, Mam pytanko z "innej beczki". Chcemy zrobić ogrodzenie działki przed zimą i szukam sprawdzonej i w miarę taniej ekipy z Łodzi lub okolic. Sąsiad teraz grodzi, ale jego wykonawca chce 80 zeta/mb (materiał + robocizna), co wydaje mi się dość drogo bo zwykła siatka, słupki wbite w ziemię i zalane betonem + ułożone płyty betonowe. Co sądzicie? Czytam wcześniejsze posty, ale tylko AsiaMariusz pytała ostatnio o ogrodzenie. Przy okazji mam do sprzedania pustaki Terriva 2 (160szt.) - jeśli ktoś zainteresowany to proszę o e-mail na privat. To i tak niezła cena według mnie. U mnie za coś takiego z materiałami trzeba by było zapłacić około 100 zł ale ja siatką się ostatnio dość rzadko zajmuję. Pewnie znajdzie się ktoś tańszy ale niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 09.11.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witajcie, Mam pytanko z "innej beczki". Chcemy zrobić ogrodzenie działki przed zimą i szukam sprawdzonej i w miarę taniej ekipy z Łodzi lub okolic. Sąsiad teraz grodzi, ale jego wykonawca chce 80 zeta/mb (materiał + robocizna), co wydaje mi się dość drogo bo zwykła siatka, słupki wbite w ziemię i zalane betonem + ułożone płyty betonowe. Co sądzicie? Czytam wcześniejsze posty, ale tylko AsiaMariusz pytała ostatnio o ogrodzenie. Przy okazji mam do sprzedania pustaki Terriva 2 (160szt.) - jeśli ktoś zainteresowany to proszę o e-mail na privat. anie lepiej zrobić to samemu??? Pożyczyc tylko napinacz do siatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.11.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Czy ktos może kończy tynki?Szukama kontaktu do sprawdzonej firmy wykonujacej tynki i posadzki.Musze pilnie zrobic wycenę dla banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 09.11.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Czy ktos może kończy tynki? Tynki gipsowe - Pan Rolnik 609 43 12 54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 09.11.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Czy ktos może kończy tynki? Tynki gipsowe - Pan Rolnik 609 43 12 54 Pan Rolnik ma teraz do skończenia domek w Strykowi ei z tego co mówił to mu tam zejdzie ze 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 zaraz dzwonię, zostały jeszcze posadzki i tynki zewnętrzne....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 09.11.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Czy przed ułożeniem styropianu na podłodze, należy skuć "to cuś" co zostało po tynkach w rogach pokoju (no tak jakby resztki zaprawy). Trzyma sięto dziadostwo podłoża jak diabli, ale może niepotrzebnie się męczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.11.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Czy przed ułożeniem styropianu na podłodze, należy skuć "to cuś" co zostało po tynkach w rogach pokoju (no tak jakby resztki zaprawy). Trzyma sięto dziadostwo podłoża jak diabli, ale może niepotrzebnie się męczę? Ja skuwałem, prawie 2 dni na kolanach , ale potem powierzchnia równa i nie trzeba się męczyć, żeby płyty styropianu nie "klawiszowały" ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 09.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 witam, poszukuję godnego polecenia kierownika budowy, nie musi być najtańszy - ważne bay rzetelny i miał czas często wizytować budowę ok 35 km od Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.11.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 witam, poszukuję godnego polecenia kierownika budowy, nie musi być najtańszy - ważne bay rzetelny i miał czas często wizytować budowę ok 35 km od Łodzi A w ktora strone? Mojego nie polece, on byl z rodzaju - nie przeszkadzac - brac kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.11.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Czy przed ułożeniem styropianu na podłodze, należy skuć "to cuś" co zostało po tynkach w rogach pokoju (no tak jakby resztki zaprawy). Trzyma sięto dziadostwo podłoża jak diabli, ale może niepotrzebnie się męczę? Ja skuwałem, prawie 2 dni na kolanach , ale potem powierzchnia równa i nie trzeba się męczyć, żeby płyty styropianu nie "klawiszowały" ... pozdrawiam, majkiTaką pokutę to pewnie prawie każdy inwestor tutaj przerabiał Młoty w dłoń i do roboty! Ze szczegółami poznałem topografię chudziaka w całym domku, ale sypialnie to już każdy swoją obczyszczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 10.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dlatego ja teraz nie zamiatam. Sprzątnę po tynkach. Na tym brudzie, trocinach, co jest teraz nie będzie się trzymało cholerstwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 10.11.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Słuchajcie, czy w Łodzi są może jakieś dotacje na budowę oczyszczalni ??? aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 10.11.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Słuchajcie, czy w Łodzi są może jakieś dotacje na budowę oczyszczalni ??? aga Spytaj w BOŚ Banku, oni podobno coś kiedyś mieli. W naszej gminie nie ma nic także zapłaciliśmy z własnej kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts