mxxxx 19.11.2009 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 mam u siebie i plecewice i kozłowice, różnica była widoczna gołym okiem, kozłowice nawet paletowane były lepiej, ale murarze wymurowali wszystko równiutko pod sznurek, nawet to co ja chciałem reklamować, potem wszystko przykrył tynk C-W i jestem głęboko ciekaw czy teraz znajdzie się jakiś ochotnik który w moim domku pokaże gdzie konkretnie są ściany z kozłowic a gdzie z plecewic, moim zdaniem ten drugi pan z hurtowni gada jakieś kompletne bzdury, różnicy nie widać, więc po co przepłacać ?? PS krucha to jest ceramika poryzowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 19.11.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 bry Mieszkamy Pierwsza noc za nami..... Bajzel jeszcze na maksa ale damy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 19.11.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 bry mieszkamy pierwsza noc za nami..... Bajzel jeszcze na maksa ale damy radę! gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 19.11.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 bry mieszkamy pierwsza noc za nami..... Bajzel jeszcze na maksa ale damy radę! gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 19.11.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 bry Mieszkamy Pierwsza noc za nami..... Bajzel jeszcze na maksa ale damy radę! uuuu, gratuluję i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 19.11.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 bry Mieszkamy Pierwsza noc za nami..... Bajzel jeszcze na maksa ale damy radę! gratulacje tylko w dalszym ciagu fotkami sie z nami nie podzielilas czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.11.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 bry Mieszkamy Pierwsza noc za nami..... Bajzel jeszcze na maksa ale damy radę! mieszkacie czy pilnujecie dobytku? Gratuluję. Fajnie jest, nie? Bajzlem się nie przejmuj, teraz powoli się ułoży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.11.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 I ja gratuluję I jak? I jak jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 19.11.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 bry Mieszkamy Pierwsza noc za nami..... Bajzel jeszcze na maksa ale damy radę! Ja również gratuluję !!! A my już za dwa tygodnie, także teraz u nas taki chaos jak u Was do niedawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 19.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 tacy mają fajnie ,już mieszkają ,ja dopiero zaczynam.Przypuszczam że męka prze de mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.11.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 tacy mają fajnie ,już mieszkają ,ja dopiero zaczynam.Przypuszczam że męka prze de mną. Zależy ile masz kasy i jakie oczekiwania. Jak forsy dużo a oczekiwania jakościowe niskie, to budowa przejdzie ci jak złoty sen. Gorzej, jak odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 20.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 tacy mają fajnie ,już mieszkają ,ja dopiero zaczynam.Przypuszczam że męka prze de mną. niekoniecznie męka ja jakos bardzo nie narzekam pierwsza lopata byla wbita 26 maja br. a za miesiac planujemy wprowadzic sie do swojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 maren100, ale fajnie, święta w nowym domku. Cudownie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 20.11.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 tacy mają fajnie ,już mieszkają ,ja dopiero zaczynam.Przypuszczam że męka prze de mną. Zależy ile masz kasy i jakie oczekiwania. Jak forsy dużo a oczekiwania jakościowe niskie, to budowa przejdzie ci jak złoty sen. Gorzej, jak odwrotnie EZS nie ma to jak podniesienie na duchu początkującego Termin na zrobienie mojego dachu mają do Mikołajek. Wczoraj przyjechali i prawie więźbę skończyli - tylko, że chyba 3 czy 4 krokwi brakło. Nie wiem jak na składzie wyliczyli Mam nadzieję, że pogoda będzie ładna - bo jeżeli nie to robota siię opóźni... a okienika już czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 20.11.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 maren100, ale fajnie, święta w nowym domku. Cudownie!!!! to pewnie beda swieta w ogolnym balaganie ale co tam ........ wazne, ze na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 20.11.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 maren100, ale fajnie, święta w nowym domku. Cudownie!!!! to pewnie beda swieta w ogolnym balaganie ale co tam ........ wazne, ze na swoim a co tam bałagan!!!! Ale u siebie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 20.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Mam pytanko z innej beczki - kiedy otworze te Ikee w koncu? Reklamuja sie wszem i wobec, myslalam ze juz otwarta, ale chyba jeszcze nie? Jutro bym tam podjechala... Dzieki za oswiecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 20.11.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 otwarcie IKEA 27 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Otwarcie Ikei jest 27 listopada - już za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 no my z mężęm (AGP-ON) poinformowani, bo czekamy na tę chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts