AGP-ON 26.11.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Hej potrzebuje pomocy. Budujemy w Zgierzu. Potrzebujemy kupić stal na zbrojenie, cement i więźbę dachowa? Jakiej firmy polecacie, gdzie kupić najlepiej, na co zwracać uwagę? Jeśli macie jakieś doświadczenia piszcie. Będziemy wdzięczni za każda informacje Ja kupowałem stal na zbrojenie w Metaleksie róg Szczecińskiej i Rąbieńskiej. Nie powinni robić większych problemów z transportem do Zgierza. Wożą bez problemu Potwierdzam też że jest tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No właśnie o nich pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 26.11.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dzieki wielkie za wszelakie info:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Hej, pochwalę się Odebraliśmy dzisiaj POZWOLENIE NA BUDOWĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.11.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Hej, pochwalę się Odebraliśmy dzisiaj POZWOLENIE NA BUDOWĘ ...znaczy się - skończył się sielankowy czas marzeń. Czas brać się do roboty Życzę wysokiej wygranej w totka, nerwów ze stali i fachowców rzetelnych, ale w negocjacjach miękkich jak plastelina -takich do urobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 27.11.2009 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Tylko życzyć pomyślnych wiatrów w dalszej realizacji marzeń,Pozdrawiam i Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 27.11.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 hej, pochwalę się odebraliśmy dzisiaj pozwolenie na budowę gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 27.11.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Gratki, YUKA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Wow!!! Dzięki wszystkim!!! Ruszamy wiosną i wtedy przyda się na pewno wsparcie z Waszej strony i wszystko to, o czym napisał Yeti ....no i oczywiście wczesna i ciepła wiosna ale czy to nie za dużo wymagania z naszej strony??? A tymczasem tym, którzy jeszcze dopinają jakieś sprawy przed zimą życzę długiej i ciepłej jesieni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ....no i oczywiście wczesna i ciepła wiosna Pod tym to i ja sie podpisuję - obiema "ręcyma" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.11.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ....no i oczywiście wczesna i ciepła wiosna Pod tym to i ja sie podpisuję - obiema "ręcyma" Tobie to jeszcze tego życzę długiej i ciepłej jesieni to i z murami polecicie przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.11.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 : ....no i oczywiście wczesna i ciepła wiosna ale czy to nie za dużo wymagania z naszej strony??? nie licz za bardzo, popatrz co było w ub roku... Zrób teraz, póki ciepło, ławy.wtedy wiosną ruszysz szybko. A tak - trzeba czekać, aż ziemia rozmarznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 27.11.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 : ....no i oczywiście wczesna i ciepła wiosna ale czy to nie za dużo wymagania z naszej strony??? nie licz za bardzo, popatrz co było w ub roku... Zrób teraz, póki ciepło, ławy.wtedy wiosną ruszysz szybko. A tak - trzeba czekać, aż ziemia rozmarznie Kurcze Ewa balabym sie... balam sie klasc plytki na schodach zewnetrznych miesiac temu, bo jakby przymrozki byly to bym je zbierala potem... a co dopiero lawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.11.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Wstrzymujemy się do wiosny Początkowo myśleliśmy, że uda się stan 0 zrobić w tym roku, ale skoro nie wyszło, nie będziemy kombinować. Teraz już dzień jest taki króciutki, chociaż pogoda rzeczywiście zachęca do tego, żeby nie czekać... Ale twardym trza być i przeczekać (ale trudno, oj trudno tak bezczynnie siedzieć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.11.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ja bym lała w końcu geodeta to jeden dzień, koparka drugi a zbrojenie i wylanie - trzeci potem słomą przykryć i ok. Do betonu betoniarnie dodają chemię. Ale to ja, ja jestem niecierpliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 27.11.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Wstrzymujemy się do wiosny Początkowo myśleliśmy, że uda się stan 0 zrobić w tym roku, ale skoro nie wyszło, nie będziemy kombinować. Teraz już dzień jest taki króciutki, chociaż pogoda rzeczywiście zachęca do tego, żeby nie czekać... Ale twardym trza być i przeczekać (ale trudno, oj trudno tak bezczynnie siedzieć ) Dokonujcie budowy pogoda będzie aż do samej zimy ( w tajemnicy gdzieś do końca stycznia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaszka 27.11.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ja też bym lała. My ławy wylaliśmy zimą rok temu tydzień przed świętami , bo nie było przymrozków. A wczesną wiosną ruszyliśmy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 27.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ja też lałem równy rok temu. Oprócz ław w grudniu robiłem jeszcze bloczki + zasypanie środka piaskiem. I tak sobie zimowało do kwietnia. A dzisiaj po roku od wbicia łopaty jest stan surowy zamknięty i powoli toczy się praca w środku. Także jak jest możliwość to robić fundamenty przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 27.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Yuka ja osobiscie tez robilabym teraz fundamenty Ale rozumiem, ze pewnie nastawiliscie sie na ruszenie z budowa na wiosne Gratuluje PNB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts