olgusieniunieczka 27.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 No to 6 do 1, ja też bym lała ławy. osobiście będę lała jeszcze jeden wieniec w tym roku, tzn w przyszłym tyg do stropów dodaliśmy plastyfikator tak "just in case", okazało się, że niepotrzebnie, ale spaliśmy spokojnie(j). Ale budowa to w końcu nie plebiscyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 27.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 witajcie dawno tu nie zaglądałem ,jeśli chodzi o beton to nie jest problem pytałem się kiedyś w betoniarni czy w mrozy też leją ,a oni na to że do -10 bez problemu ,tylko siedziec na budowie o tej porze nie jest miłe a w 3 dni tego się nie załatwi ,geodeci mają terminy przeważnie długie, koparce też może nie pasowac termin no i ostatnią warstwę ziemi trzeba wybrac, ręcznie poza tym pod ławy trzeba najpierw wylac chudziak .Podsumowując najlepsza pora to wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 28.11.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 cysiekhh zobacz stal w Zgierzu na ulicy PiaskowejJa tam brałem i wyszło mnie taniej niż w Łodzi w Centrostal na brukowej.Za transport zapłaciłem 30 zł Mam pytanko co do Betonu komórkowego. Czy macie jakies namiary w Łodzi i okolicach na dobrą i tanią hurtownie gdzie mógłbym kupić bloczki SOLBET? Chcialbym kupić juz teraz.Tak samo bloczki betonowe na ścianę fundamentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dario_c 28.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 7:1 my tam budujemy. W przyszłym tygodniu strop nad piwnicą. Jak na razie pogoda super i na zimę nie przerywamy. Przynajmniej teraz był lał ławy i chudziak. Wiosną po roztopach może być ciężko. W hurtowniach luz, wszystko przywożone prawie na gwizdek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 29.11.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 cysiekhh zobacz stal w Zgierzu na ulicy Piaskowej Ja tam brałem i wyszło mnie taniej niż w Łodzi w Centrostal na brukowej. Za transport zapłaciłem 30 zł Mam pytanko co do Betonu komórkowego. Czy macie jakies namiary w Łodzi i okolicach na dobrą i tanią hurtownie gdzie mógłbym kupić bloczki SOLBET? Chcialbym kupić juz teraz. Tak samo bloczki betonowe na ścianę fundamentową. Też rozglądam się za materiałem na razie najtaniej bloczki i solbet znalazłem na Pomorskiej w Nowosolnej .Jak znajdziecie gdzieś taniej dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabi74 30.11.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam :) Mam pytanie do Was - gdzie kupowaliście kamień (marmur) na obudowę kominka ? Gdzie w okolicach Łodzi (pow.łódzki wschodni) kupujecie eko-groszek - chodzi mi o to żeby był sprawdzony Pozdrawiam serdecznie K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 O hohoho! Ale nam się plebiscyt zrobił Wiem, że wiosna może późno się zacząć, mogą być roztopy itd. ale z drugiej strony mamy czas, żeby ekipę znaleźć (bo nie mamy), spokojnie do budowy się przygotować... Ale dzięki za wszystkie głosy zagrzewające do budowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.11.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mam pytanie do Was - gdzie kupowaliście kamień (marmur) na obudowę kominka ? My kupowaliśmy ( NIESTETY ) w "Magmie" na Obywatelskiej. Jeśli Ci zależy na ciągnących się przez prawie 2 miesiące niedoróbkach, złym wycinaniu elementów, przekładaniu terminów to jak najbardziej jest to miejsce dla Ciebie. Jeśli nie , to ja zawsze polecam Labradoryt na Rokicińskiej. Parapety zew/wew mamy z tamtego miejsca i zawsze szybko, dokładnie i po prostu pięknie pozdrawiam, majki PS. Na "magmę" skusił nas tylko kamień, który nigdzie indziej nie był dostepny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta Szawłowska 30.11.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam :) Mam pytanie do Was - gdzie kupowaliście kamień (marmur) na obudowę kominka ? Gdzie w okolicach Łodzi (pow.łódzki wschodni) kupujecie eko-groszek - chodzi mi o to żeby był sprawdzony Pozdrawiam serdecznie K. Witam, podaje namiar na marmur, kupowalismy tam, nie było problemu z oczekiwaniem - MARMI Jarosław Kałużyński Ul. Ozorkowska 62-64 95-100 Zgierz Tel/Fax +48 42 716 38 20 Kom. 606 204 902 E-mail: [email protected] eko-groszek- Ryszard Pasiecznik ul. 30-go Maja 10 Zgierz, 503040558 lub 042 7166838 Bierzemy od nich od dwóch lat, groszek jest wysuszony i czysty. Pozdrawiam, Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabi74 30.11.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Aneta, Majki - bardzo dziękuję za namiary, to już prawie koncówka , za jakiś miesiąc przeprowadzka i już naprawdę nie mam siły szukać sama :) Pozdrawiam K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 30.11.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 cysiekhh zobacz stal w Zgierzu na ulicy Piaskowej Ja tam brałem i wyszło mnie taniej niż w Łodzi w Centrostal na brukowej. Za transport zapłaciłem 30 zł Mam pytanko co do Betonu komórkowego. Czy macie jakies namiary w Łodzi i okolicach na dobrą i tanią hurtownie gdzie mógłbym kupić bloczki SOLBET? Chcialbym kupić juz teraz. Tak samo bloczki betonowe na ścianę fundamentową. Też rozglądam się za materiałem na razie najtaniej bloczki i solbet znalazłem na Pomorskiej w Nowosolnej .Jak znajdziecie gdzieś taniej dajcie znać. Jacku a w jakiej cenie tam są te materiały, bo nie podaleś cen wiec nie mamy odniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 30.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam :) Gdzie w okolicach Łodzi (pow.łódzki wschodni) kupujecie eko-groszek - chodzi mi o to żeby był sprawdzony Pozdrawiam serdecznie K. My kupujemy w Gałkowie Małym, palimy od 1,5 m-ca i jak na razie nie ma problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 01.12.2009 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 cysiekhh zobacz stal w Zgierzu na ulicy Piaskowej Ja tam brałem i wyszło mnie taniej niż w Łodzi w Centrostal na brukowej. Za transport zapłaciłem 30 zł Mam pytanko co do Betonu komórkowego. Czy macie jakies namiary w Łodzi i okolicach na dobrą i tanią hurtownie gdzie mógłbym kupić bloczki SOLBET? Chcialbym kupić juz teraz. Tak samo bloczki betonowe na ścianę fundamentową. Też rozglądam się za materiałem na razie najtaniej bloczki i solbet znalazłem na Pomorskiej w Nowosolnej .Jak znajdziecie gdzieś taniej dajcie znać. Jacku a w jakiej cenie tam są te materiały, bo nie podaleś cen wiec nie mamy odniesienia. solbet 24x24x59 9,35 brutto,a pustak fun.3,35 ,można jeszcze po negocjować w zależności od ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Zbyszek 01.12.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Zostały mi po budowie i mam do sprzedania:pręty żebrowane "10" - 40sztpręty żebrowane "12" - 10sztwszystkie długości 12mGałkówek (Łódź Wschód) zainteresowanych prosze o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polpo 01.12.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 witam, sprzedam przyłącze energetyczne tymczasowe kompletne:słup, warkocz z zaciskami, skrzynka z bezpiecznikami, dwoma gniazdami siłowymi i dwoma na 230v.tylko wkopać i podłączyć (70 zł do zapłacenia w Z.E.)Na wiosnę jak znalazłtel 502 577 728Łódź Wiskitno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 01.12.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Poszukuję ekipy z okolic Łodzi do budowy domu w systemie Ytong - może ktoś kogoś polecić? Dopinamy już ostatnie szczegóły z architektem i za tydzień składamy papierki co by urzędy rozpoczęły wydawanie PNB więc to chyba ostatni moment na wybór ekipy. Z góry dzięki za pomoc/info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arahijka 02.12.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 witam, mam do sprzedania:* cegła czerwona pełna - około 1500 sztuk (3 zafoliowane palety po 400 szt i ok 300 luzem)* około 80 palet - na przykład na opał - po 3zł/sztuka* stemple ok 3m - ok. 200 sztuk odbiór - okolice Łaskugg: 757652 pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 03.12.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hej,kto się już "odebrał" niech może podrzuci namiary na speców... od elektryki mam gościa, jeszcze potrtzebny mi kominiarz, wod-kan oraz geodeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 03.12.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hej!!! Powracam po krótkiej przerwie bo mały mi się ździebko pochorował i ja zresztą też - chyba to nie była chrumkająca grypa - robią mi dach, już odeskowany, ofoliowany i w trakcie obróbek.... I bardzo bym poprosiła osoby, które mają tynki c-w pod malowanie (jeżeli są z nich zadowoleni) o priva z namiarami. Będę baaaardzo dzwięczna Muszę kogoś szukać na wiosnę - wczesną wiosnę a przy tej pogodzie to na już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.12.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 I bardzo bym poprosiła osoby, które mają tynki c-w pod malowanie (jeżeli są z nich zadowoleni) o priva z namiarami. Będę baaaardzo dzwięczna Mamy takie tynki, maszynowe CW, Baumit ... Tylko zetrzeć luźny piaseczek ze ściany i wałek z farbą Namiary podane na tynkarzy na łódzkiej tablicy ogłoszeń w moim poście. pozdrawiam, majki PS. Zrobiliśmy gładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts