okularnik 31.12.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 ocieplając dom styropianem zrobiłem największy błąd swojego życia. Jeżeli będę budował drugi dom ocieplę wełną mineralną, koszt dwa razy większy ale za to dom oddycha i nie ma szczurów w ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.12.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 ocieplając dom styropianem zrobiłem największy błąd swojego życia. Jeżeli będę budował drugi dom ocieplę wełną mineralną, koszt dwa razy większy ale za to dom oddycha i nie ma szczurów w ścianie. to nie styropian winny tylko ocieplacze do bani, masz listwy startowe? Jak masz, to którędy wlazły? czy na prawdę sądzisz, że wełny szczury nie lubią? A co do oddychania, daj spokój, dom ma być wentylowany a nie oddychać zresztą mój oddycha, mam folię paroprzepuszczalną zamiast paroizolacyjnej na strychu.. wystarczy zeby się nie udusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arahijka 31.12.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 a co myślicie o tym: http://www.hurtbartek.pl/produkty/plyty_poliuretanowe.html ciekawa alternatywa, zwłaszcza biorąc pod uwagę docelową grubość ściany cenowo wstępnie liczyłam: przy grubości ocieplenia 10cm materiał wychodzi około 2,5 razy drożej od styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arahijka 31.12.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.zbrozek.home.pl/test/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arahijka 31.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 (...)budujemy się od marca tego roku w górach Dobrońskich(...)Sąsiadka, ciekawe, czy się nie spotkaliśmy już gdzieś na szlaku(?) kto wie.... my konkretnie D. Poduchowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.12.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Ja też bym chciałam mieć już stan wykończenia jak choćby Majki Eeeeeee......... bez przesady Zobaczysz, ino myk i będziesz tak miała ... Ja tam nie miałem takich fajnych prezentów od Mamy pozdrawiam, majki Zdrowia, pomyślności i szczęścia w Nowym Roku dla całej Grupy Łódzkiej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 31.12.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 W 2010 roku życzę całej Grupie Łódzkiej (oraz osobom podglądającym forum ) samych udanych włączeń, podłączeń, ścian, dachów, szamb, tynków itp. idt. - NIECH WASZE WYMARZONE DOMY POWSTAJĄ BEZ BÓLU A FACHOWCY NIECH BĘDĄ ZAWSZE MILI, SŁOWNI I KOMPETENTNI. TEGO WAM ŻYCZY Z-35! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaszka 31.12.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Oleniek nie mam narazie zdjęc podłogi w tym gresie ale cyknę i Ci pokażę. Z tego co pamiętam to serenissima nie posiadała żłobień i wyglądała na prawdę ładnie i o wiele lepiej niż na zdjęciach. Nowa gala podobnie bez żłobień a przechodzą mazańce, fajnie to wygląda na podłodze. Ja rozważałam też woodentica ale jak go zobaczyłam u kogoś na podłodze to przypominał mi taką wykładzinę a wszystkie inne odpadały albo ze względu na cenę albo na wygląd. Co do kosztów to kupiliśmy je w takim sklepie w Piotrkowie trybunalskim tylko,że w rozmiarze 30x60 cena coś pomiędzy 80 a 90zł. Mi osobiście podobał się rozmiar 15x60 cudny tylko znów droższy coś koło 100zł. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ W NOWYM 2010 ROKU, ZDROWIA, SZYBKIEJ BUDOWY I PRZEPROWADZKI ORAZ SZCZĘCIA DLA WSZYSTKICH BOBÓW BUDOWNICZYCH ŻYCZY OLASZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 01.01.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Szczęśliwego Nowego Roku Olaszka - z niecierpliwością czekam na zdjęcia Gdzie w Piotrkowie kupowałaś płytki - jeżdże do Piotrkowa, mogłabym tam wpaść. I dlaczego z Piotrkowa? Tańsze? serenissima nie posiadała żłobień i wyglądała na prawdę ładnie i o wiele lepiej niż na zdjęciach Super że nie ma żłobień i cudnie że wyglądała lepiej niż na zdjęciach ... tylko ta cena Gala spodobała mi się - muszę ją też zobaczyć na własne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 01.01.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 podpatrzcie tam..... http://forum.muratordom.pl/plytki-gresowe-imitujace-drewno-pomocy,t77764-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 01.01.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Nie czytałem całego wątku ale może tam coś wypatrzycie I wiele dobrego w Nowym Roku! Oby WSZYSTKO się spełniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 01.01.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Mam pytanie czy ktoś wie gdzie w Łodzi mogę znaleźć takie kafelki? SERENISSIMA TIMBER GOLDEN SADDLE Może się komuś "rzuciły " w oczy? na razie znalazłam tylko na allegro http://allegro.pl/item836822888_serenissima_timber_golden_saddle_plytki_deska.html Hmmmm moje marzenie - chciałabym zobaczyć jednak je na własne oczy i pomacać zobzcz w CERMAGU na Brukowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 01.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Lucjanmarek- dzieki - to właśnie tam "dorwałam" tę serenisimę Jacek40 - dzięki. Cermag Brukowa. I Północna 34 Do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 01.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Nareszcie mam już wszystkie papierki ,pora złożyć wniosek o PNB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaszka 01.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Oleniek my kupowaliśmy w Piotrkowie, bo było nam jakoś po drodze. Czy taniej?na pewno mieli ceny konkurencyjne w porównaniu z innymi. Nowa gala też nie ma żłobień i podoba mi się najbardziej z tych wszystkich drewnopodobnych. Ja mam w kolorze beż. Co do użytkowania nie wypowiem się co i jak, wszystko przede mną jeszcze nie sprzątałam. Ale wygląda jak dla mnie bardzo ładnie. Ten sklep w Piotrkowie jest na ulicy Sulejowskiej 27 (droga od strony koluszek). Oleniek ja mam nadzieję, że moja pamięc mnie nie zawodzi i SERENISSIMA na prawdę nie ma żłobień ale jeśli okaże się inaczej to nie bij.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrFryzio 01.01.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla całej Grupy Łódzkiej !!!!!!! Majki: konkretny kominiarz (śmigam z nim na jednośladzie, wiec znam gościa) Mariusz Olejnik tel.606 680 920, na pewno robi odbiory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 02.01.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Olaszka - oczywiście że bić nie będę Toż to tylko (albo i "aż") rada dana w dobrej wierze!!! A jak serenissima będzie miała żłobienia to będę skakać ze szczęścia bo mnie już nie będzie kusić zakup A do Piotrkowa też wpadnę - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 02.01.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 testuję blueconnecta ery. Do testów dostałam modem ZTE MF626 prędkość maks 3.6 Mb/s Tych z większą prędkością do testów nie dają. Pierwsze wejście słabe, teraz chodzi lepiej - ale i tak daleko daleko za łączem kablowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 03.01.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ano u nas prędkość 7,coś i dalej mu daleko do kablowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 03.01.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Biorąc pod uwagę,że w tym roku się 2 razy przeprowadzę muszę wziąć jakiegoś bezprzewodowca.W erze mamy telefony i zniżkę. Zresztą u nas żaden niue będzie chodził genialnie dopóki nie zrobią masztów, a na razie są decyzje lokalizacyjne tylko, więc trzeba mieć nadzieję, że może jeszcze w tym roku u nas zasięg się poprawi. Oleniek a jak z limitem danych, ile masz?, na ile starcza? dużo ściągasz lub ładujesz w sieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts