Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ocieplając dom styropianem zrobiłem największy błąd swojego życia. Jeżeli będę budował drugi dom ocieplę wełną mineralną, koszt dwa razy większy ale za to dom oddycha i nie ma szczurów w ścianie.

to nie styropian winny tylko ocieplacze do bani, masz listwy startowe? Jak masz, to którędy wlazły?

czy na prawdę sądzisz, że wełny szczury nie lubią?

A co do oddychania, daj spokój, dom ma być wentylowany a nie oddychać

zresztą mój oddycha, mam folię paroprzepuszczalną zamiast paroizolacyjnej na strychu.. wystarczy zeby się nie udusić :lol:

Ja też bym chciałam mieć już stan wykończenia jak choćby Majki :wink:

Eeeeeee......... bez przesady :lol: :wink:

Zobaczysz, ino myk i będziesz tak miała ... Ja tam nie miałem takich fajnych prezentów od Mamy :roll: :wink:

pozdrawiam, majki

Zdrowia, pomyślności i szczęścia w Nowym Roku dla całej Grupy Łódzkiej !!! :D

W 2010 roku życzę całej Grupie Łódzkiej (oraz osobom podglądającym forum :wink: ) samych udanych włączeń, podłączeń, ścian, dachów, szamb, tynków itp. idt. - NIECH WASZE WYMARZONE DOMY POWSTAJĄ BEZ BÓLU A FACHOWCY NIECH BĘDĄ ZAWSZE MILI, SŁOWNI I KOMPETENTNI.

TEGO WAM ŻYCZY Z-35!

Oleniek nie mam narazie zdjęc podłogi w tym gresie ale cyknę i Ci pokażę. Z tego co pamiętam to serenissima nie posiadała żłobień i wyglądała na prawdę ładnie i o wiele lepiej niż na zdjęciach. Nowa gala podobnie bez żłobień a przechodzą mazańce, fajnie to wygląda na podłodze. Ja rozważałam też woodentica ale jak go zobaczyłam u kogoś na podłodze to przypominał mi taką wykładzinę a wszystkie inne odpadały albo ze względu na cenę albo na wygląd. Co do kosztów to kupiliśmy je w takim sklepie w Piotrkowie trybunalskim tylko,że w rozmiarze 30x60 cena coś pomiędzy 80 a 90zł. Mi osobiście podobał się rozmiar 15x60 cudny tylko znów droższy coś koło 100zł.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ W NOWYM 2010 ROKU, ZDROWIA, SZYBKIEJ BUDOWY I PRZEPROWADZKI ORAZ SZCZĘCIA DLA WSZYSTKICH BOBÓW BUDOWNICZYCH ŻYCZY OLASZKA

Szczęśliwego Nowego Roku :D

Olaszka - z niecierpliwością czekam na zdjęcia

Gdzie w Piotrkowie kupowałaś płytki - jeżdże do Piotrkowa, mogłabym tam wpaść. I dlaczego z Piotrkowa? Tańsze?

serenissima nie posiadała żłobień i wyglądała na prawdę ładnie i o wiele lepiej niż na zdjęciach
Super że nie ma żłobień i cudnie że wyglądała lepiej niż na zdjęciach ... tylko ta cena

Gala spodobała mi się - muszę ją też zobaczyć na własne oczy

Mam pytanie czy ktoś wie gdzie w Łodzi mogę znaleźć takie kafelki?

SERENISSIMA TIMBER GOLDEN SADDLE

Może się komuś "rzuciły " w oczy?

na razie znalazłam tylko na allegro

http://allegro.pl/item836822888_serenissima_timber_golden_saddle_plytki_deska.html

Hmmmm moje marzenie - chciałabym zobaczyć jednak je na własne oczy :oops: i pomacać :wink:

zobzcz w CERMAGU na Brukowej

Oleniek my kupowaliśmy w Piotrkowie, bo było nam jakoś po drodze. Czy taniej?na pewno mieli ceny konkurencyjne w porównaniu z innymi. Nowa gala też nie ma żłobień i podoba mi się najbardziej z tych wszystkich drewnopodobnych. Ja mam w kolorze beż. Co do użytkowania nie wypowiem się co i jak, wszystko przede mną jeszcze nie sprzątałam. Ale wygląda jak dla mnie bardzo ładnie.

Ten sklep w Piotrkowie jest na ulicy Sulejowskiej 27 (droga od strony koluszek).

Oleniek ja mam nadzieję, że moja pamięc mnie nie zawodzi i SERENISSIMA na prawdę nie ma żłobień ale jeśli okaże się inaczej to nie bij....

Biorąc pod uwagę,że w tym roku się 2 razy przeprowadzę muszę wziąć jakiegoś bezprzewodowca.

W erze mamy telefony i zniżkę. Zresztą u nas żaden niue będzie chodził genialnie dopóki nie zrobią masztów, a na razie są decyzje lokalizacyjne tylko, więc trzeba mieć nadzieję, że może jeszcze w tym roku u nas zasięg się poprawi.

Oleniek a jak z limitem danych, ile masz?, na ile starcza? dużo ściągasz lub ładujesz w sieć?