popcarol 07.01.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Skony71 - link dziala Bede podgladac i kibicowac. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 07.01.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Skony71 - link dziala Bede podgladac i kibicowac. Pozdrawiam! Jeszcze trochę wody upłynie zanim dziennik budowy uzupełnię ale mam nadzieję, że szybciej mi pójdzie jak się zacznie dużo dziać na samej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabka860 07.01.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 a ma ktoś z Łodzi położonego woodentica? może jakaś resztka kafelka mu zostala?W Łodzi to nie wiem, ale jeśli będziesz mocno zdesperowana, to wybierz się do Pabianic . Na Moniuszki otworzył się niedawno nowy lokalik - "Jem tu" (myślałem, że pokażą jakieś zdjęcie na stronie, ale... nima ). Na całej podłodze ułożony jest woodentic 65.5 x 16. Powinnaś być zadowolona z tej wizji lokalnej, bo coś mi się zdaję, że ty chcesz się pokryć właśnie tym krótszym. Nie wiem tylko czy kolor się zgodzi - oni mają beige. Jeśli chcesz resztki , to mogę się spytać - przejeżdżam dosyć często obok. Gdybyś zaplanowała sobie wycieczkę, to nie zapomnij mnie odwiedzić Woodentica mają pokazanego w Łodzi w Cermicie na Wierzbowej 18 tj.Plac Pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 07.01.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Oleniek ja kupowalam 130 m2 kafli (na caly parter) w Cermagu na Brukowej i niestety zadnego rabatu nie dostalam Tzn. dyrektor powiedzial, ze moze dac 6% rabatu, ale przy jednoczesnym zakupie u nich kleju do kafli, fugi itd., ale to bylo juz dla mnie nieoplacalne P.S. przez chwile tez planowalam polozyc woodentica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 07.01.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Zabko - ja widziałam woodentica. tylko tak sobie pomyślałam że może ktoś ma kilka zbędnych kafli do "wyporzyczenia" i je sobie przywiozę , położę koło kominka, odejdę parę kroków i ... się upewnię i powiem "to jest to"...ale wiecie chyba coś wydziwiam więc zapomnijcie o temacie Przy 130m2 żadnego rabatu a ja myślałam że będą bardziej elastyczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.01.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 na Brukowej to się ogląda a kupuje w necie albo na TuwimaJa sie u nich dowiedziałam jedynie, że dla 10 m2 to im się nie opłaca nawet telefonu wykonać do magazynu. A najchętniej to mi zrobią całą łaziekę - z projektem (ha ha, takim z katalogu), opłytkowaną najlepiej z sufitem a na środku falująca ścianka z mozaiką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okularnik 07.01.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No to tym razem wywalił mnie bluconekt( jak się to piszę a w nosie) Z-35 Geodeta chce pokazać granice i na papierze mieć podpisy sąsiadów o zgodności granic pomiarowych które zrobił, a stanem istniejącym.( jedna część ceny), mapka projektowa ( druga część ceny). Pozdrawiam. Dorota. jak masz problem z internetem warto założyć internet radiowy, w aleksandrowie działa firma storm media. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.01.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja Ci Prostasiu swojego "dostawcy" nie polecę Obiecane fotki ,ebla: http://img215.imageshack.us/img215/2070/dscn1167.th.jpg http://img189.imageshack.us/img189/1548/dscn1165.th.jpg http://img5.imageshack.us/img5/4304/dscn1164i.th.jpg Jak myślicie będzie z tego coś ładnego??? Oleniek, mebel jest spokojnie do zrobienia. Widze braki w okleinie, tutaj nie pomogę, bo nie uzupełniałem nigdy tego typy ubytków choć teorię niby znam ... Ale na pewno doczyszczenie jest do zrobienia, tak myślę ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Podziękowania: Majki - dzięki za info o technice wklejania avatara (zrobiłam jednak sama !). Widzę, że więcej osób skorzystało z Twej (nie tylko budowlanej) wiedzy i powklejali.... pozmieniali...... A proszę, polecam się na przyszłość pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Z 35 to chyba ten Geodeta chce Cie nieźle naciągnąć Ja płaciłem 700 zł za taka mapke. A co on z sąsiadami chcę ustalać to nie wiem Ja tyle samo. 3 lata temu. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arahijka 07.01.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Zabko - ja widziałam woodentica. tylko tak sobie pomyślałam że może ktoś ma kilka zbędnych kafli do "wyporzyczenia" i je sobie przywiozę , położę koło kominka, odejdę parę kroków i ... się upewnię i powiem "to jest to"...ale wiecie chyba coś wydziwiam więc zapomnijcie o temacie Przy 130m2 żadnego rabatu a ja myślałam że będą bardziej elastyczni jeśli chodzi o płytki drewnopodobne to najcudowniejsze jakie spotkałam do tej pory są tu: cudne kolekcja DOGA po prostu boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.01.2010 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A gdzie te "cudne" włoskie DOGI można na żywo obejrzeć i... pogłaskać? No i jaka cena (chociaż orientacyjnie)? Wyglądają rzeczywiście zachęcająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arahijka 08.01.2010 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A gdzie te "cudne" włoskie DOGI można na żywo obejrzeć i... pogłaskać? No i jaka cena (chociaż orientacyjnie)? Wyglądają rzeczywiście zachęcająco. Glazbud - Przybyszewskiego 99, mieli kiedyś na stanie kolor pepper - tylko cena była zaporowa - tak bardzo, że szczerze mówiąc nie pamiętam, ale coś w okolicach 300pln/m2! trzeba by było zadzwonić i się dowiedzieć Nas to w sumie zbytnio nie dołuje, bo kasa nam się skończy dużo wcześniej, więc my na podłogach będziemy mieli piękne, matowe... wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 08.01.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 na Brukowej to się ogląda a kupuje w necie albo na Tuwima właśnie, ja kupiłem na Tuwima 40m2 gresów na taras po 52zł/m2 a katalogowo były po 75zł/m2 jedyny problem to transport, bo jak dają rabat to transport już płatny albo we własnym zakresie, przy 40m2 to opłaciło mi się zrobić 3 kursy osobówką, ale przy 130m2 to już trzeba dostawczaka wziąć i przeliczyć co tańsze, rabat czy samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 08.01.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Z-35 ja za mapkę płaciłam 600 zł dwa lata temu. Chyba dużo Ci zaśpiewał. A za "zakołkowanie" działki tudzież wyznaczenie domu to płaci sie od kołka, jak pisano wyżej. Ok. 100 zł za kołek. Ale można było negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 08.01.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 okularnikDziękuję bardzo za informację tylko nikta tego nie ma i nie wiadomo jak to faktycznie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 08.01.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 jak masz problem z internetem warto założyć internet radiowy, w aleksandrowie działa firma storm media. Tak potwierdzam, moja rodzinka ma w Rąbieniu ich internet i nawet działa całkiem całkiem. Ja za jakiś czas w Rudzie Bugaj pewnie też będę się do nich podłączać bo na nic innego nie ma co liczyć. A Blue Connect na działce u mnie działa tak jak za dawnych dobrych czasów modemów 32kB. Och piękne czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 08.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Z-35 ja za mapkę płaciłam 600 zł dwa lata temu. Chyba dużo Ci zaśpiewał. A za "zakołkowanie" działki tudzież wyznaczenie domu to płaci sie od kołka, jak pisano wyżej. Ok. 100 zł za kołek. Ale można było negocjować Sąsiadko (i Forumowicze), dzięki za info. Przekazałem wiedzę małżowi więc podzwonił, popytał i już chyba dziś zakończymy casting. Informuję, że wniosek o WZ złożony. Odwierty geologiczne zrobione. Jak się co ruszy to może założę dziennik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okularnik 08.01.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 okularnik Dziękuję bardzo za informację tylko nikta tego nie ma i nie wiadomo jak to faktycznie chodzi. mieszkam na Rudzie Bugaj mam internet radiowy i jestem bardzo zadowolony z ich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 08.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 okularnik Dziękuję bardzo za informację tylko nikta tego nie ma i nie wiadomo jak to faktycznie chodzi. Ja w Rudzie Bugaj mam storm media działa teraz calkiem dobrze, chociaż początki były trudne, potem po jakiejś przebudowie jest w miarę ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts