EZS 27.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 po ile płaciliście drewno do kominka? Przez ten ch... mróz zapasy mi się kończą. dziś upadłam tak nisko, że kupiłam worek w Casto za 14 zł i zastanawiam się, jak to się ma do ceny m2. Ładne drewno sprzedają, grube i suche... pewnie przejdziemy na węgiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 27.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Zajrzyjciehttp://forum.muratordom.pl/pomagamy-jak-mozemy,t178814.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 28.01.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Heejo, Ja w starym domku palę węglem, ale i tak zimno jak nie wiem co. "Biała pani" bawi się na całego. Ciekawe, ile to potrwa. Może mamy się czegoś nauczyć? Pokory?... A może bezinteresownej miłości bliźniego? Od dawna nie widziałam ptaków. (ale mnie nastrój naszedł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabi74 28.01.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dokarmiam bezpańskiego kota na mojej działce , tzn wysypuję wieczorem karmę a następnego dnia oglądam ślady na śniegu I uwierzcie ptaki mają się nieźle, czasem wydaje się, że kotu nie udaje się załapać na codzienną porcję Friskies pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 28.01.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 U moich Rodzicow tez sroki wiecej suchej psiej karmy zjadaja niz ich pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 29.01.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Heejo, "Biała pani" bawi się na całego. Ciekawe, ile to potrwa. Od dawna nie widziałam ptaków. (ale mnie nastrój naszedł ) Bo wszystkie są u moich rodziców na działce ! Matka serwuje im takie frykasy, że też się chyba do niej przeniosę. Komu by się chciało przetapiać słoninkę z dodatkiem jabłuszka, suszonych śliweczek i ziaren słonecznika i prosa?? Nic dziwnego, że pod oknami i w pobliskim świerku grasuje ok 20 sikorek Serio! Do tego ojciec dokarmia 3 kosy i bażanty, no i od 3 dni mają swojego prywatnego zajączka, który zajadał się ojcowymi drzewkami owocowymi, ale ojciec przerzucił go na kapustkę, marchewkę itp. Ech, zima na całego, trzeba pomagać innym użytkownikom naszego ekosystemu. Wiosną się odwdzięczą - ptaki wyjedzą larwy komarów i much A zajączek? no cóż...może pasztecik jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 29.01.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 wtrące tylko Nic dziwnego, że pod oknami i w pobliskim świerku grasuje ok 20 sikorek ćzasem smieje sie ze szwagra ze on jest jak sikorka. Pije tyle ile waży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witam.Czy ktoś z Szanowynych forumowiczów korzystał z oferty sklepu CER-GRES z Opoczna? Jeżeli tak,to prosze o wszelkie opinie. Z góry dziekuję.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 29.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 wtrące tylko Nic dziwnego, że pod oknami i w pobliskim świerku grasuje ok 20 sikorek ćzasem smieje sie ze szwagra ze on jest jak sikorka. Pije tyle ile waży Myślisz, że też grasuje u moich rodziców pod świerkiem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 29.01.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witam. Czy ktoś z Szanowynych forumowiczów korzystał z oferty sklepu CER-GRES z Opoczna? Jeżeli tak,to prosze o wszelkie opinie. Z góry dziekuję.Pozdrawiam. Nie korzystałem ale wiem jedno że warto jechac do Opoczna po glazure ze wzgędu na ilość sklepów i hurtowni,a i ceny kilkadziesiąt% niższe(końkurencja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nie korzystałem ale wiem jedno że warto jechac do Opoczna po glazure ze wzgędu na ilość sklepów i hurtowni,a i ceny kilkadziesiąt% niższe(końkurencja). a przynajmniej tak się wydaje, dopóki się tam nie pojedzie nie wiem, czy byłam akurat w tym sklepie ale wiem, ze byłam w kliku sklepach, też w jakimś firmowym, a płytki kupiłam taniej w Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 29.01.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Dzięki Wam, lepiej się poczułam (w kwestii ptaków i w ogóle). To był super skok w bok od zimna i budowy. Odnośnie płytek w Opocznie: nie jest tak różowo, jakby się wydawało (koleżanka tam mieszka i mówiła). Mam zamiar w Fumino (Północna?) kupić. Macie jakieś doświadczenia? Interesuje mnie gres porcelanato.Najgorsze jest to, że jeszcze nie wiem, jak urządzić łazienki, jakie kolory, faktury, kształty. Co na ściany, co na posadzki. I nie wiem, czy robić wylewkę na stropie pod wanną, czy stawiać wannę na stropie (będzie trochę "niższa"). Chyba zrezygnuje z bidetu na korzyść większej umywalki.Wiem, że sama muszę podjąć decyzję.Poradźcie tylko, co z tą wanną: na stropie, czy na wylewce. I też jak jest prawidłowo, stelaż do wiszących wc macie na stropie, czy na wylewce. Jak lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 29.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Poradźcie tylko, co z tą wanną: na stropie, czy na wylewce. I też jak jest prawidłowo, stelaż do wiszących wc macie na stropie, czy na wylewce. Jak lepiej. Na Tuwima mieli bardzo dobre ceny na plytki ktore mnie interesowaly. Wanne mamy na wylewce. Stelaz geberita przykrecany do chudziaka, na to rurki od podlogowki i wylewka ostateczna - balismy sie przewiercenia rurek przy montazu geberitu. Ale sa 2 szkoly, nawet tu na forum sie kiedys licytowalismy kto ma jak i zdania byly podzielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 bajanadjembe : mamy doświadczenia Obydwie łazienki ( płytki ) + gres na podłogi kupione tam. Bez zastrzeżeń. Co do wanny to chyba kwestia gustu czy niższa czy nie ... ? Stelaże do WC mam po wylewkach, wanna też stoi na wylewce. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 30.01.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 30.01.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 WitamCzy ktos ma jakis namiar na tanich murarzy? Poobdzwanialam tych ktorzy, sa polecani na Muratorze, i albo murarka podrozala mimo kryzysu albo nie wiem co, mam pecha. Za maly domek 140m2 chca 25tys zl.....jak dla nas za duzo.Czy ktoś ma namiar na jakichś tańszych pracowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancerny 30.01.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Witam Czy ktos ma jakis namiar na tanich murarzy? Poobdzwanialam tych ktorzy, sa polecani na Muratorze, i albo murarka podrozala mimo kryzysu albo nie wiem co, mam pecha. Za maly domek 14m2 chca 25tys zl.....jak dla nas za duzo. Czy ktoś ma namiar na jakichś tańszych pracowników? Witam. Ja mam ten sam problem, Szukam fachowcow w jakis tanszych cenach, bo tych co pytalem do tej pory to tez 24 tys. Jak na moje oko to cos za mocno sie cenia. tez chcialbym zarabiac za tydzien czy 2 tyg taka kase Ps moja budowa okolice Wielunia. Nie wiem czy grupa łódzka siega gdzies za łódź czy tylko łódź i najblizsze okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabi74 31.01.2010 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Witajcie, Czy ktoś ma może druk oświadczenia kierownika budowy o zakończeniu robót wymagany w powiecie ł. wschodnim ? Będę wdzięczna za podesłanie: kasiabk@gazetapl Pozdrowienia K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dario_c 31.01.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Witam Czy ktos ma jakis namiar na tanich murarzy? Poobdzwanialam tych ktorzy, sa polecani na Muratorze, i albo murarka podrozala mimo kryzysu albo nie wiem co, mam pecha. Za maly domek 140m2 chca 25tys zl.....jak dla nas za duzo. Czy ktoś ma namiar na jakichś tańszych pracowników? Wydaje mi się że to normalna cena i wcale nie wysoka. Dużo zależy od projektu domu. Jak chcesz tanio i dobrze to zmień projekt. I tak na taki dom wydasz dobrze ponad 300 tys. zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 31.01.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A ile płaciliście za wylewki?? Płaciłem 13 zł/m2 za robociznę. Styropian i folię układałem sam. Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts