AGP-ON 13.02.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 My się dzisiaj wybieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 13.02.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Hejoo, A ja wybieram się na ...........warsztaty tanga argentyńskiego z Chiche i Ester. Pa, pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 13.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 jak tam targi ? warto się wybrać ? - pogoda trochę przykwaskowa My byliśmy wczoraj. Trochę drogi wstęp - 18 zł/os. Mnie wydaje się, że w zeszłym roku było więcej i lepiej, ale może to tylko subiektywna opinia. Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 14.02.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 jak tam targi ? warto się wybrać ? - pogoda trochę przykwaskowa Dla nas (z małżą) wykańczających się było kilka kontaktów, które zebrałem (kuchnie, schody, szafy, kominki). Poza tym jak dla mnie to bez rewelacji, nic nas nie rzuciło na kolana. Ale to tylko nasza skromna opinia. P.s. Niech ta zima sobie idzie, bo nic nie chce schnąć na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RazDwaTrzy 14.02.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witam wszystkich, którzy skończyli, są w trakcie albo zaczną się budowaćJa należę do tych ostatnich, powoli zabieram się do budowania domu koło Aleksandrowai stąd od razu moja prośba, czy może polecić mi:1. firmę do przyłączenie prądu2. firmę do przyłączenie wody3. firmę budowlaną - prawdopodobnie w pierwszym roku będą tylko fundamentyZ góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 15.02.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Targi... hmmm... mogłoby byc lepiej. Rozczarowana jestem stoiskami i wiedzą merytoryczną wystawców Wavin i Kisana, Shell... dobrą techniczną informację uzyskałam od Buderusa, Carbon... Zadziwił mnie ogrom stoiska Kano Sp.J. A tak to bez żadnych rewelacji Ale najfajniejsze było to, że w sobotę podchodząc do co drugiego wystawcy czuć było bardzo przetrawioną woń alko i silny aromat mięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 15.02.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ale najfajniejsze było to, że w sobotę podchodząc do co drugiego wystawcy czuć było bardzo przetrawioną woń alko i silny aromat mięty Taak... w naszej firmie sa osoby ktora tylko dlatego chca jezdzic na targi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 15.02.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Targi... hmmm... mogłoby byc lepiej. Rozczarowana jestem stoiskami i wiedzą merytoryczną wystawców Wavin i Kisana, Shell... dobrą techniczną informację uzyskałam od Buderusa, Carbon... Zadziwił mnie ogrom stoiska Kano Sp.J. A tak to bez żadnych rewelacji Ale najfajniejsze było to, że w sobotę podchodząc do co drugiego wystawcy czuć było bardzo przetrawioną woń alko i silny aromat mięty Aż strach pomyśleć co było w niedzielę Ale faktycznie po wiedzę to niektórzy mogli by na forum się zgłosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.02.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ...czyli chyba dobrze zrobiłem i sobie darowałem te targi... ...a woń alko ...cóż, polak nie wielbłąd - pić musi... pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 15.02.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Poznałem młodego konstruktora, pełnego pomysłów i niedrogiego (jeszcze). Myślę, że mogą być niższe koszta jakby co Mgr inż. Marek Szlarzyński tel.: 0506 198 155 Pozdrawiam Charlie, w jakim zakresie ten konstruktor oferuje swoje usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ale najfajniejsze było to, że w sobotę podchodząc do co drugiego wystawcy czuć było bardzo przetrawioną woń alko i silny aromat mięty Kiedyś dawno temu, jak miałem okazję być na Budmie w Poznaniu jako osoba od "drugiej" strony stolika, to ówczesny szef z firmy gdzie pracowałem powiedział na szklaneczkę wódki z sokiem na targach na zapleczu : "ściekać po ściankach musi" To były trudne targi ... Pamiętam też tekst : "Pij Baśka ! Będziesz łatwiejsza ...." Choć może raczej : Ale było super, klimat nie do zapomnienia ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 15.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ale najfajniejsze było to, że w sobotę podchodząc do co drugiego wystawcy czuć było bardzo przetrawioną woń alko i silny aromat mięty Kiedyś dawno temu, jak miałem okazję być na Budmie w Poznaniu jako osoba od "drugiej" strony stolika, to ówczesny szef z firmy gdzie pracowałem powiedział na szklaneczkę wódki z sokiem na targach na zapleczu : "ściekać po ściankach musi" To były trudne targi ... Pamiętam też tekst : "Pij Baśka ! Będziesz łatwiejsza ...." Choć może raczej : Ale było super, klimat nie do zapomnienia ... pozdrawiam, majki Krótko mówiąc: się chleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 16.02.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 trzeba przyznać, że niewiele było okazji do podziwiania nowinek technicznych. To co mnie interesowało to elementy do budynków pasywnych. Znalazłem producenta okien i drzwi do domów pasywnych. Tylko dlaczego tak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ale najfajniejsze było to, że w sobotę podchodząc do co drugiego wystawcy czuć było bardzo przetrawioną woń alko i silny aromat mięty Kiedyś dawno temu, jak miałem okazję być na Budmie w Poznaniu jako osoba od "drugiej" strony stolika, to ówczesny szef z firmy gdzie pracowałem powiedział na szklaneczkę wódki z sokiem na targach na zapleczu : "ściekać po ściankach musi" To były trudne targi ... Pamiętam też tekst : "Pij Baśka ! Będziesz łatwiejsza ...." Choć może raczej : Ale było super, klimat nie do zapomnienia ... pozdrawiam, majki Krótko mówiąc: się chleje Krótko mówiąc : takie targi pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 16.02.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 trzeba przyznać, że niewiele było okazji do podziwiania nowinek technicznych. To co mnie interesowało to elementy do budynków pasywnych. Znalazłem producenta okien i drzwi do domów pasywnych. Tylko dlaczego tak drogo niestety, planuję docieplenie domu z powodu rachunków za gaz - 1800 PLN/m-c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 16.02.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 niestety, planuję docieplenie domu z powodu rachunków za gaz - 1800 PLN/m-c. Tyle to place, ale rocznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 16.02.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 niestety, planuję docieplenie domu z powodu rachunków za gaz - 1800 PLN/m-c. Tyle to place, ale rocznie... Dobrze Ci. Ja za styczeń zapłaciłem 1100. Ale teraz już będzie tylko lepiej - są drzwi z prawdziwego zdarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 16.02.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A pro po ogrzewania... Muszę wybrać wkład do kominka. I mam dylemat co do jego mocy. W jednym ze sklepów usłyszałem, że moc i tak dobiera się na oko i nie ma to znaczenia. Ponoć za ciepło nie będzie. Jakoś mnie to nie przekonuje. Powierzchnia jaką ma dogrzewać kominek to ok 40 m2 najbliższej przestrzeni oraz dwa pomieszczenia na górze (pokój dziecka i łazienkę). Wydaje mi się, że moc 13 kW to trochę za dużo, chociaż Pani w sklepie przekonywała mnie, że nie. Doradźcie, jak Wy dobieraliście (ew. jak Wam doradzano) w doborze mocy kominka. Dodatkowo, wkład, który mi się podobał występuje tylko w takiej mocy (Hajduk Volcano 2P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.02.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 My wybraliśmy wkład po prostu który nam sie podobał, a "przy okazji" ma 15 kw. Dogrzewa salon, jadalnię, kuchnię i hol. I wysokie sufity Razem około 60 m2. Daje radę pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 17.02.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ja mam wkład ten sam co majki Dovre (symbolu nie pamietam). 15 KW. Ogrzewa salon ok. 37 m2, trzy pokoje po ok. 16 m2 każdy, kuchnię 20 m2 i hol. Kaloryfery mamy pozakręcane, podłogówka chodzi tylko w łazience, WC i wiatrołapie. Grzejac samym kominkiem w salonie mamy 24-25 st.C a w pozostałych pomieszczeniach 20-21 st.C. Czyli daje radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts