Gosia Łódź 27.05.2004 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Tomcco gratulacje ..no , ale jak ambicja Górą Aniu to czekamy na zdjęcia wnętrz:) Lusia... to już ma tak dobrze i ciepło i miło, ze ogląda rosę na trawce pijac kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 27.05.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Kochani! Nareszcie i ja mam swoją galerię. Z braku czasu na razie rok ubiegły czyli stan surowy "zabity dechami". Wnętrza będą niedługo. Za wszelkie uwagi z góry dziękuję. Namysliłam sie na trzecie okno połaciowe i moi panowie są "bardzo zadowoleni" (ocieplenie, stelaże, folia i płyty g-k juz są!). To moja druga zmiana w trakcie prac. (pierwsza to przestawienie ścianki działowej). Nie ma nic gorszego niz taki niezdecydowany inwestor. Po niedzieli chyba zaczniemy ocieplać i kłaść tynk zewnętrzny. Domek zyska kubraczek. I znowu dylemat: kolor biały (ja) czy lody waniliowe (reszta rodziny). Uffffffffffffff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 27.05.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Gosia Łódź Umówiłem się z nią na rozmowę, żeby mieć coś wyżej niż 3. To właśnie jest chora ambicja..... Aniu Gratuluję albumu. Na szczęście ja widziałem na żywo I teraz też sobie nie myśl, że Cię nie odwiedzę T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 27.05.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 I teraz też sobie nie myśl, że Cię nie odwiedzę I ja też, ja też~!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 27.05.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 A ja wczoraj urlop poświęciłem uzgodnieniom z hydraulkiem, bo zakłada grzejniki i uruchamia piec CO i mojej walce z wentylacją i instalacją elektryczną. Szkoda, ze dzień jest taki krótki, bo jeszcze bym posiedział na budowie, ale perspektywa dzisiejszego rannego wstawania do pracy zdopingowała mnie wczesnego powrotu około 22:30. Tommco trzymam kciuki (myślę, że 4-ka będzie ). Luśka nie ma jak to mieszkać pełna gębą. Aniu kiedy poczytamy w Muratorze o tobie?? Agata i Darek nie dajcie się; tak pozytywnie podchodzicie do budowlanych problemów, że teraz rzczej już z górki. Pozdrawiam Leszek PS A z ciekawostek powiem jak nas wczoraj zszokowała nasza 4-letnia Marysia. Oglądała wczoraj rano jakiś program dla dzieci, później przyszła do żony z narysowanym sercem (wg jej dziecinnych, ale szczerych możliwości), mówiąc to dla ciebie mamusiu. A nikt jej nie mówił, że to dzień matki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 27.05.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Będę na dniach potrzebował dobrego glazurnika. Już jakieś typy mam...ale rozpatzreć się bardziej nie zaszkodzi. Jeśli macie kogoś sprawdzonego...to dajcie namiary i ceny...co w tych cenach się zawierało itd. Będę bardzo wdzięczny...!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 27.05.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Kochani !Kiedy będzie artykuł w muratorze - nie wiem. Chyba nie w najblizszym. Honoratko, Tommco i cała grupo łódzka! Macie nieustające zaproszenie - serdecznie witam i będzie mi zawsze bardzo miło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Darek 27.05.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 TOMCO Mamy do Ciebie taką prośbe a mianowicie abyś napisał nam coś o swoim alarmie tzn. :Ile masz czujek i jakie ?Ile okien idrzwi wejściowych ?Jaką masz centralkę ? Jaka firma Cię ochrania i ile za wszystko zapłaciłeś ?Bedziemy Ci bardzo wdzięczni ,ponieważ mamy dylemat co robić ?Czy zlecić wykonanie alarmu firmie czy zrobić to samemu a tylko wynająć firmę do ochrony ?W całym domku mamy tylko 8 okien+drzwi wejściowe+bramę garażową .Wydaje się nam ,że to niewiele .Firma ochraniarska krzyknęła nam chyba ciut z dużo .ANIA 99 Dzięki za zaproszenie napewno skorzystamy ,ale w niedzielę czekamy na Ciebie u nas ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 27.05.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 A ja jestem w bardzo bojowym nastawieniu, w negatywnym tego słowa znaczenia-mam 2 scieżki wojenne w pracy- to już najgorszy etap-współpracy. Ponadto wymyśliłąm, że jak za jakiś miesiąc pozegnam budowlańców to ajde na kilak dni JURA Krakowsko-Czestochowska-i mam to wszystko głęboko w ...... nosie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.05.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Dzięki za rady z siatką. Cena jej w ciągu roku wzrosła prawie dwukrotnie do 11 zł za mb (1,5m) stąd jak kupie to wmuruje, pomaluje, przyspawam i nie wiem co jeszcze zrobie żeby nie kupować jej trzeci raz. A może macie jakieś namiary na tanie siatki? Jestem na etapie kończenia ogrodzenia . Sprawdziłem wsystkie siatki w okolicy i najtańsza jest chyba w Strykowie. Ja za siatkę 1.5mx4mm oczko6x6placiłem 20 pln. Gosciu ma też tańsze .Na front kupiłem od niego czeską w otulinie 1.5x2.5 5x5 po 8 zł. Cienka ale na jakiś czas może być .Namiary na priv.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 28.05.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 To mam rozumieć, że nie macie żadnych glazurników dobrych do polecenia...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 28.05.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 przykro mi Tommco ja jeszcze nie ten etap, ale Ania polecałą ekipę od wykończeniówki, która wczesniej pracowała u Gregga, w tej ekipie jest tez kafalekarz: Robert Machnicki 601 887 545, sprawdź, Gregg i Ania są z nich zadowoleni Dominoxs narobiłeś nam smaczku z tym dekarzem i co? bez odzewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 31.05.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Agata i Darek bardzo mi przykro, że nie mogłam wpaść do Was w niedzielę, ale miałam problem z alarmem na budowie i musiałam po poludniu organizować serwis. Ale będę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Darek 31.05.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Co się działo z forum ? Tyle dni bez forum fatalna sprawa !!! Aniu jak bądę na Zdrowiu to dam Ci znać ! Dzięki Tomco za informacje ! Byliśmy zobaczyć Gosi dom jest prześliczny i bardzo ładnie zbudowany . GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pooh 31.05.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Tu Pooh!Dziękuję Honoracie i Gosi Łódź za zaproszenie do grupy.Na razie sobie poczytam, potem zobaczymy (się)... Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 31.05.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 A... witam. A ja byłam u Agaty i Darka, no cóż galanta budowa, jak pałac:) A moi budowlańcy mnie wnerwili..... cholernicy ...na szczęście był kierownik i wszystko ok:) Poza tym słońce-chce sie zyć. PRZEMYCĘ małe ogłoszonko:) POSZUKUJĘ PILNIE kogoś do przyłącza wodnego, a może i z hydrauliką w domu, ale teraz przede wszystkim PRZYŁĄCZE.... please:)prive lub tutaj:)Będę dźwieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 31.05.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 gtca - wysłane na prv. Nasz dach jest tani , bo najprostszy pod slońcem ; im więcej cudeniek , tym dekarze sobie więcej życzš , jak również ciele i pewnie kominiarze. Acha - pro o cenę za cały swój dach , a nie za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikus 31.05.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Cześć - chciałem Was poinformować, że zamieściłem nowe zdjęcia naszego domku Nasz Domek zakładka 4 Pozdrawiam wszystkich Dzikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 31.05.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 dzikus Ślicznie macie!!! Kiedy się wprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 01.06.2004 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Dzikusku, Ciechanko -"to jest śliczne " miejsce na ziemi.Mamusiu jak tam ładnie":) Zyczę szybkiego zamieszkania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts