Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Yeti ja w Łodzi buduję na Skrzydlatej i przed świętami mi zima przerwała roboty i nie wiem czy się już wybierać na skończenie tego co zostało (w podpisie - OBECNIE BUDOWANY )

Jak już przyjadę czuję się zaproszony :D :D

niby gdzie niegdzie już coś próbują robić, dach jak ci rącki nie marzną, to pewnie można ale coś w środku to wątpie. Przypuszczam, że jeszcze śnieg, co leży w tej chałupce, nie rozpuścil się :D

Yeti ja w Łodzi buduję na Skrzydlatej i przed świętami mi zima przerwała roboty i nie wiem czy się już wybierać na skończenie tego co zostało (w podpisie - OBECNIE BUDOWANY )

niby gdzie niegdzie już coś próbują robić, dach jak ci rącki nie marzną, to pewnie można ale coś w środku to wątpie. Przypuszczam, że jeszcze śnieg, co leży w tej chałupce, nie rozpuścil się :D

Mi rączki nie marzną tylko materiał namarznięty może pękać kiedyś inwestor się uparł i przy przybijaniu łat wszystko pękało - szkoda nerwów.

A jeszcze mrozy idą więc chyba trzeba jeszcze odpuścić na trochę.

Czuj się, czuj. A spróbuj w takim razie do mnie nie przyjechać, to ja się poczuję wkurzony :wink: :lol: :lol:

Witam!

Nie orientujecie się przypadkiem gdzie w Łodzi można zakupić płytki firmy Baldocer? Będę wdzięczna za podpowiedź. Pozdrawiam :)

Ja sciagalam ze Strzelcow Opolskich, bo w okolicy Lodzi nie znalazlam.

Pozdrawiam

http://www.impero.com.pl/plytki_ceramiczne/baldocer_ceramicas.htm

firma jest z Radomia

Serie Tokio mozesz pomacac na zywo u mnie. Innych nie mam ;)

Właśnie o macanie Tokio mi chodziło :) , bo waham się między Tokio a Jadarem z Paradyża. Jeśli to możliwe, to chętnie skorzystam z zaproszenia.

To zapraszam na priv. Jestesmy jutro w domu miedzy 10 a powiedzmy 14ta -chyba ze mi sie Mlode pochoruje to nie pojedziemy... troche tych plytek moglabym tez Ci taniej odsprzedac, gdybys chciala...

Karolina

po otatniej zimie mam bagno na działce! Zabawne. Dzisiaj mój mąż wyciągał mnie na holu z własnej działki. Oczywiście w kontekście samochodów a nie osób :lol:

Wobec tego stanęłam wobec przymusu zrobienia podjazdu z kostki.

Ile kosztuje położenie kostki betonowej???

po otatniej zimie mam bagno na działce! Zabawne. Dzisiaj mój mąż wyciągał mnie na holu z własnej działki. Oczywiście w kontekście samochodów a nie osób :lol:

Wobec tego stanęłam wobec przymusu zrobienia podjazdu z kostki.

Ile kosztuje położenie kostki betonowej???

35-40 m2 robocizna

dzięki

a oplaca się kostkę z allegro?

bo popatrzyłam ne ceny Libeti czy tym podobnych i szczęka mi w moje bagno wpadła. Na allegro są jakies czerwone niemieckie po 36.

Kto gdzie kupował?

A i jeszcze macie poleconych wykonawców. Kogoś, komu by się opłacało połozyć 50m2 ma trudnym terenie (spadek, resztki betonu w trawie :oops: )

Na naszej tablicy raptem jeden namiar, bo drugi od Izy i Piotra, których nie znam (mają raptem 4 posty...). BTW bałagan na tej naszej tablicy, pogaduszki, poogladajcie swoje stare posty, może coś da się wywalić?

EZS mam namiar na "kostkarza" z którego skorzystałam. Pan Łukasz 662 070 825. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Deszcz nie deszcz a chłopaki śmigali... Polecono nam tę ekpię w hurtowni, gdzie zamawialiśmy kostkę (Albet na Strykowskiej).

U mnie było tej kostki ok. 150 m2. Od nas wział ok. 7 tysiecy jak dobrze pamiętam. Z tym, że był skomplikowany wzór, bo kolega mojego taty wyżył sie artystycznie w projekcie. Różne koła, kwadraty itp. cuda wianki :) Kostkę mamy z Brukbetu Creativ w dwóch kolorach: wapień muszlowy i porfirowe tony.