aniapz 24.02.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam! Nie orientujecie się przypadkiem gdzie w Łodzi można zakupić płytki firmy Baldocer? Będę wdzięczna za podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Yeti ja w Łodzi buduję na Skrzydlatej i przed świętami mi zima przerwała roboty i nie wiem czy się już wybierać na skończenie tego co zostało (w podpisie - OBECNIE BUDOWANY ) Jak już przyjadę czuję się zaproszony niby gdzie niegdzie już coś próbują robić, dach jak ci rącki nie marzną, to pewnie można ale coś w środku to wątpie. Przypuszczam, że jeszcze śnieg, co leży w tej chałupce, nie rozpuścil się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 24.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Yeti ja w Łodzi buduję na Skrzydlatej i przed świętami mi zima przerwała roboty i nie wiem czy się już wybierać na skończenie tego co zostało (w podpisie - OBECNIE BUDOWANY ) Jak już przyjadę czuję się zaproszony niby gdzie niegdzie już coś próbują robić, dach jak ci rącki nie marzną, to pewnie można ale coś w środku to wątpie. Przypuszczam, że jeszcze śnieg, co leży w tej chałupce, nie rozpuścil się Mi rączki nie marzną tylko materiał namarznięty może pękać kiedyś inwestor się uparł i przy przybijaniu łat wszystko pękało - szkoda nerwów. A jeszcze mrozy idą więc chyba trzeba jeszcze odpuścić na trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Yeti ja w Łodzi buduję na Skrzydlatej i przed świętami mi zima przerwała roboty i nie wiem czy się już wybierać na skończenie tego co zostało (w podpisie - OBECNIE BUDOWANY ) Jak już przyjadę czuję się zaproszony Czuj się, czuj. A spróbuj w takim razie do mnie nie przyjechać, to ja się poczuję wkurzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 24.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Czuj się, czuj. A spróbuj w takim razie do mnie nie przyjechać, to ja się poczuję wkurzony Jak tylko przyjadę dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 25.02.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam! Nie orientujecie się przypadkiem gdzie w Łodzi można zakupić płytki firmy Baldocer? Będę wdzięczna za podpowiedź. Pozdrawiam Ja sciagalam ze Strzelcow Opolskich, bo w okolicy Lodzi nie znalazlam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 25.02.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 w Łodzi raczej ich nie dostaniesz,ale podaje ci adres http://www.impero.com.pl/plytki_ceramiczne/baldocer_ceramicas.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 25.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam! Nie orientujecie się przypadkiem gdzie w Łodzi można zakupić płytki firmy Baldocer? Będę wdzięczna za podpowiedź. Pozdrawiam Ja sciagalam ze Strzelcow Opolskich, bo w okolicy Lodzi nie znalazlam. Pozdrawiam http://www.impero.com.pl/plytki_ceramiczne/baldocer_ceramicas.htm firma jest z Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 25.02.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Dziękuję za namiary na sklep internetowy z płytkami. Szkoda, że nie ma ich w Łodzi, bo chciałam je zobaczyć i pomacać zanim zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 25.02.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Jak chcecie w podpisie MOJE PRACE w albumie Białystok są fotki z wykonywania szalówki - oczywiście jeszcze przed wykończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.02.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dziękuję za namiary na sklep internetowy z płytkami. Szkoda, że nie ma ich w Łodzi, bo chciałam je zobaczyć i pomacać zanim zamówię Serie Tokio mozesz pomacac na zywo u mnie. Innych nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 26.02.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Serie Tokio mozesz pomacac na zywo u mnie. Innych nie mam Właśnie o macanie Tokio mi chodziło , bo waham się między Tokio a Jadarem z Paradyża. Jeśli to możliwe, to chętnie skorzystam z zaproszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.02.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Serie Tokio mozesz pomacac na zywo u mnie. Innych nie mam Właśnie o macanie Tokio mi chodziło , bo waham się między Tokio a Jadarem z Paradyża. Jeśli to możliwe, to chętnie skorzystam z zaproszenia. To zapraszam na priv. Jestesmy jutro w domu miedzy 10 a powiedzmy 14ta -chyba ze mi sie Mlode pochoruje to nie pojedziemy... troche tych plytek moglabym tez Ci taniej odsprzedac, gdybys chciala... Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.02.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 po otatniej zimie mam bagno na działce! Zabawne. Dzisiaj mój mąż wyciągał mnie na holu z własnej działki. Oczywiście w kontekście samochodów a nie osób Wobec tego stanęłam wobec przymusu zrobienia podjazdu z kostki. Ile kosztuje położenie kostki betonowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 27.02.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 po otatniej zimie mam bagno na działce! Zabawne. Dzisiaj mój mąż wyciągał mnie na holu z własnej działki. Oczywiście w kontekście samochodów a nie osób Wobec tego stanęłam wobec przymusu zrobienia podjazdu z kostki. Ile kosztuje położenie kostki betonowej??? 35-40 m2 robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 dzięki a oplaca się kostkę z allegro? bo popatrzyłam ne ceny Libeti czy tym podobnych i szczęka mi w moje bagno wpadła. Na allegro są jakies czerwone niemieckie po 36. Kto gdzie kupował? A i jeszcze macie poleconych wykonawców. Kogoś, komu by się opłacało połozyć 50m2 ma trudnym terenie (spadek, resztki betonu w trawie ) Na naszej tablicy raptem jeden namiar, bo drugi od Izy i Piotra, których nie znam (mają raptem 4 posty...). BTW bałagan na tej naszej tablicy, pogaduszki, poogladajcie swoje stare posty, może coś da się wywalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 27.02.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 EZS mam namiar na "kostkarza" z którego skorzystałam. Pan Łukasz 662 070 825. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Deszcz nie deszcz a chłopaki śmigali... Polecono nam tę ekpię w hurtowni, gdzie zamawialiśmy kostkę (Albet na Strykowskiej). U mnie było tej kostki ok. 150 m2. Od nas wział ok. 7 tysiecy jak dobrze pamiętam. Z tym, że był skomplikowany wzór, bo kolega mojego taty wyżył sie artystycznie w projekcie. Różne koła, kwadraty itp. cuda wianki Kostkę mamy z Brukbetu Creativ w dwóch kolorach: wapień muszlowy i porfirowe tony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makijos 28.02.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Poradzcie, gdzie kupowaliście dobre, niedrogie lustra wklejane (na wymiar)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 28.02.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 EZS u nas ten sam problem bloto za blotem tez zaczynamy myslec o polozeniu kostki, takze przylaczam sie do prosby podajcie namiary na fachmanow kladacych kostke i gdzie w dobrej cenie jej szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 28.02.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 makijos polecam hucznie:szklarz: lustra, kabiny itp. Michał tel. 504 346 423 polecałam go wcześniej na tablicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts