markoos 16.03.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam Szukam informacji na temat kierownika budowyIle w woj. łódzkim liczą sobie kierownicy budowy? i czy może macie jakieś namiary na takiego w miarę rzetelnego.Oczywiście nie chodzi o to żeby ciagle przyjeżdzał na budowe ale np zeby był w najważniejszych momentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 16.03.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Markoos ja szukając słyszałam ceny od 2000 do ponad 5000. Swojego nie polece, bo nie jestem w 100% z niego zadowolona, na pewno jest bezproblemowy, ale nie zauważył kilku drobnych błędów na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 16.03.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Aha No u mnie jest jeszcze taka opcja że Pani Architekt ma męża inż bud. z uprawnieniami kier. bud. Wstępnie zawołał 3000 (na okres 2 lat) I tak sie zastanawiam bo w sumie może to bedzie mialo jakies plusy skoro żona robiła projekt to może jakoś łatwiej mu będzie sie w tym znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.03.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Aha No u mnie jest jeszcze taka opcja że Pani Architekt ma męża inż bud. z uprawnieniami kier. bud. Wstępnie zawołał 3000 (na okres 2 lat) I tak sie zastanawiam bo w sumie może to bedzie mialo jakies plusy skoro żona robiła projekt to może jakoś łatwiej mu będzie sie w tym znaleźć. to nie okres jest ważny, ale co w zamian. Ile razy ma zamiar przyjechać, za co chce wziąć odpowiedzialność - czy tylko mury czy np też tynkarzy i dekarza może "odebrać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 16.03.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dzięki za cenną uwagę.Porozmawiam z nim szczegółowo zobaczymy co powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
null 16.03.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Czy ktoś może podać namiary gdzie można kupić suche drewno do kominka? Wiem, że nie polecany był dostawca z Andrespola jakiś czas temu na tym forum.Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 16.03.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Aha No u mnie jest jeszcze taka opcja że Pani Architekt ma męża inż bud. z uprawnieniami kier. bud. Wstępnie zawołał 3000 (na okres 2 lat) I tak sie zastanawiam bo w sumie może to bedzie mialo jakies plusy skoro żona robiła projekt to może jakoś łatwiej mu będzie sie w tym znaleźć. OO ja bym raczej uważał na taki układ. Jak będzie jakikolwiek błąd to pewnie się chłopina nie odezwie bo dostanie w domu ochrzan, że się czepia do pracy żony. Ja bym nie brał nikogo związanego uczuciowo z architektem. Ale to moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 16.03.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam Szukam informacji na temat kierownika budowy Ile w woj. łódzkim liczą sobie kierownicy budowy? i czy może macie jakieś namiary na takiego w miarę rzetelnego. Oczywiście nie chodzi o to żeby ciagle przyjeżdzał na budowe ale np zeby był w najważniejszych momentach. ja jestem bardzo zadowolony z mojego kierbuda. Naprawdę rzetelny facet i sporo można się od niego nauczyć. Bierze ode mnie 700 zł za miesiąc pracy na budowie. Teraz jak stoimi z robotami to nic nie płacę ale jak ida roboty to jest wtedy kiedy trzeba i nie robi problemów jak sam go poproszę, żeby się pojawił. A i ma jeszcze jedną zaletę jego osobista żona pracuje w nadzorze budowlanym, więc z odbiorem nie powinno być większych problemów. Jak chcesz namiary to daj znac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.03.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Czy ktoś może podać namiary gdzie można kupić suche drewno do kominka? Wiem, że nie polecany był dostawca z Andrespola jakiś czas temu na tym forum. Wielkie dzięki Spróbuj tu : Jolanta Świerczyńska tel. (42) 679 43 54 mob.601 66 91 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.03.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Czy ktoś może podać namiary gdzie można kupić suche drewno do kominka? Wiem, że nie polecany był dostawca z Andrespola jakiś czas temu na tym forum. Wielkie dzięki Spróbuj tu : Jolanta Świerczyńska tel. (42) 679 43 54 mob.601 66 91 24 i napisz po ile... W nadlesnictwach cenniki na opałowe są ok 120/m3 ale ciekawe, czy można jechać i kupić i gdzie w okolicy Łodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 17.03.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Fotki postaram się zrobić no to czekam na te fotki, bo u mnie po filcowaniu, szlifowaniu i pomalowaniu wyszło tak sobie, jak na schowek na szczotki może być, ale w sypialniach, łazience, salonie robię gładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 17.03.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Czy ktoś może podać namiary gdzie można kupić suche drewno do kominka? Wiem, że nie polecany był dostawca z Andrespola jakiś czas temu na tym forum. Wielkie dzięki Spróbuj tu : Jolanta Świerczyńska tel. (42) 679 43 54 mob.601 66 91 24 i napisz po ile... W nadlesnictwach cenniki na opałowe są ok 120/m3 ale ciekawe, czy można jechać i kupić i gdzie w okolicy Łodzi.. We wrześniu ub.r. kupiłem drewno opałowe (dąb) w miarę suchy (jednoroczny) po 150zł/mp, już porąbany. Cena wraz z transportem i rozładunkiem. Był to mój najlepszy zakup drewna do kominka od kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 17.03.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 We wrześniu ub.r. kupiłem drewno opałowe (dąb) w miarę suchy (jednoroczny) po 150zł/mp, już porąbany. Cena wraz z transportem i rozładunkiem. Był to mój najlepszy zakup drewna do kominka od kilku lat. to podziel sie z nami kontaktem, gdzie kupowales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Rafał 17.03.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam wszystkich Użytkowników. Ja zjawiam się z kilkoma ogłoszeniami: Kupię stemple budowlane używane. Z Łodzi, lub okolic (najlepiej okolice Andrespol) Kupię kamień polny ; w rozsądnej cenie Proszę o kontakt: tel:884 244 873 lub gg: 8680833 Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caramba4u 17.03.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ośmielona 2 poprzednimi ogłoszeniami też spieszę zaoferować w korzystnej cenie: SPRZEDAM! Stemple 200 szt ok.80% 2,80 reszta 3m deski szalunkowe około 1,5 m3 transport własny ok.Pabianic. Szczegóły pw zdjęcia ww produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 17.03.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Posłuchajcie, może kogoś kto zaczyna zainteresuje temat. Teściu ze względu na stan zdrowia musiał wycofać się z budowy a jak to ma w zwyczaju zaczął już gromadzić materiały. No i mam teraz do sprzedania: Porotherm 25 P+W 25 - w ilości 10 palet czyli 600 sztuk. Może kogoś zainteresuje bo nie chcę, żeby to leżało a zapowiada się niestety,że w najbliższej perspektywie raczej budowa się nie zacznie. Leży to w Rudzie Bugaj za Aleksandrowem. Żeby zabrać potrzebny by był samochód z HDSem pewnie. Więcej info na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 17.03.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 maren100 masz kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 17.03.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 maren100 masz kontakt na priv. nie dostalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 17.03.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 maren100 masz kontakt na priv. nie dostalam Sprawdziłem w wysłanych rzeczywiście nie mam. Przepraszam. Teraz już na pewno poszło. Prawdopodobnie nie wbiłem tematu. Mój błąd. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 17.03.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 maren100 masz kontakt na priv. nie dostalam Sprawdziłem w wysłanych rzeczywiście nie mam. Przepraszam. Teraz już na pewno poszło. Prawdopodobnie nie wbiłem tematu. Mój błąd. Pzdr. no problem teraz dostalam dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts