EZS 18.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Edzia, jesteś wielka widziałam tę konwersacje ostatnio na tablicy ale nie dało rady ich obsobaczyć za śmiecenie, bo na grupie malo bywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 18.03.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 EZS - no to mi zadałaś ćwieka, teraz muszę to poważnie przemyśleć i omówić z wykonawcą. Jeśli to nie problem to podajcie namiary na tych tanich kominiarzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 18.03.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ha!!! Mam normalnie niesamowitą wiadomość - dekarze wiosnę poczuli i przychodzą w poniedziałek kończyć dach Czyli ruszamy z kopyta (bo tych niemrawych podrygiwań z elektryką budową nie można nazwać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 19.03.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 napiszcie ile placi sie za opinie kominiarska my 150 zeta. tel. 501 734 715 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 19.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Jeśli to nie problem to podajcie namiary na tych tanich kominiarzy. Pozdrawiam Prosze mojego, ale chyba z Pabianic byl o ile pamietam: 606-680-920 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 19.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Polanka73 - a ten Twój tynk to drogi?. Teraz już nie pamiętam ile kosztował ale na bank mniej niż 10 zł za kg. Na stronie Torgglera jest cennik, wiadomo, że niekoniecznie kupuje sie po tych cenach. Mozna negocjować... Nam materiał kupił tynkarz bo miał upusty w hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 19.03.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ja zaś potrzebuję kominiarza silnie upierdliwego, który mi komin po zimie wyczyści i ma drabiny do chodzenia po dachówce, jako, że mój wyłaz dachowy został zrobiony w najgłupszym z możliwych miejscu Takiego to nie mam, moj nawet nie pytal czym grzejemy, do domu/kotlowni nie wszedl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 19.03.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 polanka - dzięki za namiar popcarol - również dziękuję, ptaszki szeptały, że przyjeżdżasz w tym tygodniu do Łodzi, prawda to?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Edzia, jesteś wielka widziałam tę konwersacje ostatnio na tablicy ale nie dało rady ich obsobaczyć za śmiecenie, bo na grupie malo bywają Tak, dziękujemy bardzo Warto by "nowe" osoby czytały co jest napisane w pierwszym wątku ... dziękuję i pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 19.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 popcarol - również dziękuję, ptaszki szeptały, że przyjeżdżasz w tym tygodniu do Łodzi, prawda to?. Szeptaly, szeptaly;) Nawet do poniedzialku zostaje, ale mam taki full zjec ze nawet Cie nie zaczepialam Jutro dzien zajety w Zdunskiej, w niedziele nic bysmy nie zrobili na dzialce bo niedziela, a w poniedzialek akcja przedszkola... Nastepnym razem - po Swietach -moze nam sie uda spotkac? Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 19.03.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witajcie wreszcie wiosennie!Mam do Was prośbę z tych: poszukuję... Szukam sprawdzonego kontaktu do parapetów wewnętrznych z MDF'u. W kilku firmach pytałem, ale nikt nie chce się podjąć przycinania pod kątem parapetów, a u mnie jest wykusz, w którym właśnie trzeba precyzyjnie dociąć. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 19.03.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja ma tynk Ceresit silikatowo-silikonowy. Taki polecił mi wykonawca właśnie ponoć dlatego,że mniej się brudzi. A jak będzie okaże się w użytkowaniu. Ceny w tej chwili nie pamiętam a FV mam w biurze księgowym. Na cene tynku ma też wpływ do jakiej grupy kolorystycznej się zalicza. Pokrótce można powiedzieć,że im ciemniejszy tym cena wyższa. pozdrawiamaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 19.03.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 może wiecie kto robi tanio ogrodzenia z siatki razem z bramą i furtką?. Pozdrawiam Tak się składa, że ja się zajmuje ogrodzeniami i chętnie się podejmę założenia siatki z bramą i furtką. Wyślę informację na priv bo nie chcę się na forum zbytnio reklamować. Ja też poproszę o info na priv aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 19.03.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 My mamy tynk mineralno polimerowy barwiony w masie firmy weber, na końcówce budowania nie starczyło na nic więcej kasy. Mamy zamiar jak się przybrudzi pomalować farbą silikonową, ale myślę że to za kilka lat, a wtedy zmiany będą bardziej cieszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.03.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 http://forum.muratordom.pl/jaki-tynk-zewnetrzny-putz-akryl-silikat-silikon,t139977.htm http://forum.muratordom.pl/jaki-tynk-zewnetrzny-akrylowy-silikatowy-a-moze-silikonowy,t137791.htm były jeszcze inne fajne wątki o tynkach, ale coś mi zginęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 19.03.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 http://forum.muratordom.pl/jaki-tynk-zewnetrzny-putz-akryl-silikat-silikon,t139977.htm http://forum.muratordom.pl/jaki-tynk-zewnetrzny-akrylowy-silikatowy-a-moze-silikonowy,t137791.htm były jeszcze inne fajne wątki o tynkach, ale coś mi zginęły No to teraz mi ostatecznie namieszałaś(eś) w głowie. Kurcze każdy ma inne zdanie i tak naprawdę z tych dwóch wątków jest tylko jedna wypowiedź niejakiego ryan78 który nie chwali jaki to jego tynk jest super tylko opisał, który tynk jakie ma własności. No nic jeszcze będzie czas się doszkolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 19.03.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ja zaś potrzebuję kominiarza silnie upierdliwego, który mi komin po zimie wyczyści i ma drabiny do chodzenia po dachówce, jako, że mój wyłaz dachowy został zrobiony w najgłupszym z możliwych miejscu HA! to ja też takiego poszukuję Masz już kogoś? Co do tynków My mamy tynk silikonowo-silikatowy firmy Malfarb. Polecany przez Fachowca - korzystny cenowo - tylko kolorów mają mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 19.03.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 popcarol - również dziękuję, ptaszki szeptały, że przyjeżdżasz w tym tygodniu do Łodzi, prawda to?. Szeptaly, szeptaly;) Nawet do poniedzialku zostaje, ale mam taki full zjec ze nawet Cie nie zaczepialam Jutro dzien zajety w Zdunskiej, w niedziele nic bysmy nie zrobili na dzialce bo niedziela, a w poniedzialek akcja przedszkola... Nastepnym razem - po Swietach -moze nam sie uda spotkac? Pozdrowka o.k. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.03.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 No to teraz mi ostatecznie namieszałaś(eś) w głowie. Kurcze każdy ma inne zdanie i tak naprawdę z tych dwóch wątków jest tylko jedna wypowiedź niejakiego ryan78 który nie chwali jaki to jego tynk jest super tylko opisał, który tynk jakie ma własności. No nic jeszcze będzie czas się doszkolić. co tu mieszać dobra firma to podstawa. Caparol, Sto i cos tam jeszcze a rodzaj zależy od... kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Bardzo prosze wszystkich lodzian o zajrzenie tu: http://forum.muratordom.pl/rudy-8-letni-kocur-bond-czeka-na-kochajacy-dom,t183587.htm Sorry za spam, ale bardzo mi na tym zalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts