maren100 30.03.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 z jakim kosztem musze sie liczyć jesli chodzi o ściągnięcie humusiku? i działaniami geodety wytyczajacego budynek? sciagniecie humusu uzaleznione od czasu pracy koparki, godzina pracy ok 80 zl + dojazd, u nas wyszlo do zaplaty ok 200 zl wyznaczenie 12 punktow budynku przez geodete - 550 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 30.03.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Z tego co ja się wstępnie orientowałam, to są do wyboru dwa schematy: kupujesz od nich zbiornik lub wynajmujesz. Są też dwa schematy dostaw: podjeżdża cysterna- płacisz za całość i dziękuję, tankujesz gdy się gaz kończy albo przyjeżdza cysterna- płacisz co miesiąc wg zużycia (doliczają wtedy jakąś kasę więc jest trochę drożej niż w opcji 1). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.03.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Polanka73... mówisz 100zł od punktu, ale tych punktów do wytyczenia to sie uzbiera od niepowiem czego. Wiem wiem... bede twardo negocjował Jeden geodeta, który wytyczał budynek u sąsiadów, powiedział nam 50 zł od punktu ale nam tyczył ten, który robił nam mapki. Wziął 500 zł ale nie powiem ile punktów wytyczył 18 narożników ma sam budynek i zrobił całe mnóstwo pomocniczych W sumie był u nas na działce 4 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 30.03.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 U mnie też tych punktów było sporo, chyba z 8 i zapłaciliśmy 550 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 30.03.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 heeejo,U nas w czwartek będzie kopana dziura pod zbiornik (podziemny) na gaz. Podpisaliśmy umowę z Gaspolem. Na razie wszystko O.K. A opcja druga: tankują do pełna, płacić będziemy za miesięczne zużycie.[/b] Romin [/b], w razie cuś - śmiało na priv. Moi instalatorzy (wszystko co z rurami ma zwiazek) godni polecenia są - namiary na tablicy. Co do geodety: nasz chyba drogi był (i byka walnął... poważnego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 30.03.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam Podajcie mi proszę namiary na jakieś sklepy z armaturą w Łodzi - potrzebuje kupić umywalki stawiane na blat i baterie do nich - byłem w kilku sklepach ale wybór nie jest za duży a ceny baaardzo różne. Dzięki z góryYa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.03.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 heeejo, U nas w czwartek będzie kopana dziura pod zbiornik (podziemny) na gaz. Podpisaliśmy umowę z Gaspolem. Na razie wszystko O.K. A opcja druga: tankują do pełna, płacić będziemy za miesięczne zużycie. A zdradzisz jaka dostałeś ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 30.03.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam Podajcie mi proszę namiary na jakieś sklepy z armaturą w Łodzi - potrzebuje kupić umywalki stawiane na blat i baterie do nich - byłem w kilku sklepach ale wybór nie jest za duży a ceny baaardzo różne. Dzięki z góry Ya Grudnik ul.Wólczańska 258 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 30.03.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Romin:) mój geodeta brał 100 zł od jednego punktu. Ale mozna było się targować Mój we wrześniu brał 50 zł, ale w zasadzie prawie na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.03.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam Podajcie mi proszę namiary na jakieś sklepy z armaturą w Łodzi - potrzebuje kupić umywalki stawiane na blat i baterie do nich - byłem w kilku sklepach ale wybór nie jest za duży a ceny baaardzo różne. Dzięki z góry Ya Glaz-Bud - Przybyszewskiego 99 Nasza-Łazienka - ale tylko na Wróblewskiego pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 31.03.2010 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Jezeli mówisz SHELL Gas.... hhmmm czytałem o nich, firma prężna, o zasięgu krajowym..... a jak cenowo wyglada u nich taki zakup? cenowo to wychodzi porównywalnie z grzaniem prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 31.03.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 AGP - poszło na priv. Nasza-Łazienka - ale tylko na Wróblewskiego - Majki - dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.03.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 AGP - poszło na priv. Dzięki. Mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Nasza-Łazienka - ale tylko na Wróblewskiego - Majki - dlaczego? Obsługa na Kilińskiego jest /cenzura/ ... umówmy się że jej nie ma Na wróblewskiego jest super, będę zawsze chwalił pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 02.04.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 witam wszystkich z grupy łódzkiej w nowym forum. Dziwne, ale prawdziwe - jestem tutaj pierwszy. Wszystkiego najlepszego dla wszystkich budujących z okazji Świąt Wielkanocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 02.04.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 I jak Wam się podoba? Trochę postów "wcieło" przy przenoszeniu itd. itp. itd. itp..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.04.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 I jak Wam się podoba? Trochę postów "wcieło" przy przenoszeniu itd. itp. itd. itp..... Nie wiem .... Na razie średnio ... wolniej biega, mam problem z avatarem ... Forum powinno być jak najprostsze wtedy działa szybko i stabilnie ... ale to moje zdanie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 02.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Nie wiem .... Na razie średnio ... wolniej biega, mam problem z avatarem ... Forum powinno być jak najprostsze wtedy działa szybko i stabilnie ... ale to moje zdanie pozdrawiam, majki Działają Wam linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 02.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Nie wszystkie. Chyba jeszcze "prace trwają" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irq123 02.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 kurde, ale dali ciała z tym forum. Jak można było wpaść na taki pomysł, żeby wywalić coś fajnego, ładnego, no może tylko wyszukiwaczka, tylko wyszukiwaczka, ale za pomocą googla się znalazło wszystko. A teraz, linki nie działają.. (ja nie pamiętam ilu moich znajomych ma w ulubionych linki do mojego dziennika), do tego chciałem dziś kilka fotek umieścić, to mnie opluło i powiedziało że w jednym poście mogą być jedynie 4.. marne 4 sztuki. Przecież te zdjęcia jadą z mojego serwera, to po kiego licha się wtrącają do ilości zdjęć? A tak się wyżaliłem, a przy tej okazji wszystkim budującym z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę wszystkiego naj, ale przede wszystkim dużo forsy na wykończenie i solidnych ekip na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts