Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Drodzy forumowicze. Czy możecie polecić mi kogoś kto oczyści mi działkę w Łodzi. Chodzi m.in o wywóz wyciętych krzaków, przygotowanie terenu pod budowę, wyrwanie korzeni i ogólne czyszczenie terenu. Z góry dziękuje za osoby lub firmy warte polecenia. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.

swasix - my czyściliśmy sami ... też mieliśmy krzaczory, mase korzeni ( były sad ), resztki barwników ( działka po jakimś domorosłym producencie atramentów ... )

Najpier wycięliśmy wszystkie krzaki, potem paliliśmy dziadostwo, potem wyciąganie korzeni, potem wywózka ich + śmieci, potem oranie, potem bronowanie ....... jesssssssssssooooooooo ile tego było ... :p

Teraz radziłbym Ci : znajdź lokalnie koparkę, niech przyjedzie zerwie tak z 10 cm wierzchniej warstwy, wcześniej tylko powycinać co większe krzaczory, całą tą wierzchnią warstwę na kupkę, po roku jak przerobi, to będzie super ziemia, powyciągać korzenie koparką i zaorać i przebronować. Ale tylk oto co będzie później pod np. trawnik, bo to co pod domem to i tak humus głębiej do zerwania.

Zaoszczędzicie sporo własnej pracy. My się narobiliśmy, a potem i tak przyjechały koparki i zrywały ziemię pod dom ... :(

Ale to moje zdanie ;)

pozdrawiam, majki

Jakiś koszmar

Majki, może znalazłeś gdzieś opcję - pokaż moej posty???

Zamówialm kostke w interncie. Jak przyjedzie to sie pochwalę

Za to potencjalny wykonawca miał oddzwonić i cisza...

Cześć, Jajcarze Wielkanocni!

Tylko Was zostawić "na chwilę" samych i już jakaś przebudowa...

Czuję się tak samo jak kilka lat temu, kiedy zaczynałem na forum i nie wiedziałem, co jest kim i gdzie...

P.s. Chciałem coś tu na szybko znaleźć, ale łatwiej mi chyba będzie wyguglać...

Na firefoxie forum jakoś chodzi. Przynajmniej godzinę się nie czeka na otwarcie strony.

Zalogowałam się na BD ale tam nic się nie dzieje. Chyba, że się przeniesie większość osób stąd :(

Może o to chodzi redakcji? Pozbyć się tych starych, przyzwyczajonych do starego, co w większości już się wybudowali i za dużo nie kupią. A wyedukowani na forum na byle reklamy też się nie nabiorą? :D:D:D

Mam do sprzedania:

WC drewniane - kupione jako nowe w czerwcu 2009, stan bez zarzutu, jak nowe, tanio !!!!!!!!!!!!

pozdrawiam

a ja za chęcią kupię WC drewniane....

Próbowałem PM ale maren100 ma zapchana skrzynkę....

a skoro już się odzywam to poszukuję dobrego/taniego składu drewna ( chodzi o drewno na budowę... ) w okolicach Czaplinka (Zgierza)