Ciril 03.04.2010 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Mnie też się średnio nowa forma podoba. I do tego strona ładuje mi się ruski rok - a każda inna śmiga:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swasix 03.04.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Drodzy forumowicze. Czy możecie polecić mi kogoś kto oczyści mi działkę w Łodzi. Chodzi m.in o wywóz wyciętych krzaków, przygotowanie terenu pod budowę, wyrwanie korzeni i ogólne czyszczenie terenu. Z góry dziękuje za osoby lub firmy warte polecenia. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.04.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 swasix - my czyściliśmy sami ... też mieliśmy krzaczory, mase korzeni ( były sad ), resztki barwników ( działka po jakimś domorosłym producencie atramentów ... ) Najpier wycięliśmy wszystkie krzaki, potem paliliśmy dziadostwo, potem wyciąganie korzeni, potem wywózka ich + śmieci, potem oranie, potem bronowanie ....... jesssssssssssooooooooo ile tego było ... Teraz radziłbym Ci : znajdź lokalnie koparkę, niech przyjedzie zerwie tak z 10 cm wierzchniej warstwy, wcześniej tylko powycinać co większe krzaczory, całą tą wierzchnią warstwę na kupkę, po roku jak przerobi, to będzie super ziemia, powyciągać korzenie koparką i zaorać i przebronować. Ale tylk oto co będzie później pod np. trawnik, bo to co pod domem to i tak humus głębiej do zerwania. Zaoszczędzicie sporo własnej pracy. My się narobiliśmy, a potem i tak przyjechały koparki i zrywały ziemię pod dom ... Ale to moje zdanie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.04.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Jakiś koszmarMajki, może znalazłeś gdzieś opcję - pokaż moej posty??? Zamówialm kostke w interncie. Jak przyjedzie to sie pochwalęZa to potencjalny wykonawca miał oddzwonić i cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 04.04.2010 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 na razie nie ma tego, ale jest lista subskrypcji, albo na szybko można w szukaczkę wpisać swojego nika i wtedy pojawi się mniej więcej lista postów w których się udzielasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egra 04.04.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam wszystkich mnie też nie podoba się ta zmiana ładuje się za wolno mam trudności z logowaniem może coś zmienią jak będzie nas więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 04.04.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Buuu Buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 04.04.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 (Przecież było o 16:06, a nie 0 14:06)-Jeszcze raz: buuuuI mam tę samą zagwozdkę co EZS odnośnie postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.04.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Jakiś koszmar Majki, może znalazłeś gdzieś opcję - pokaż moej posty??? Nie .... sorry nie ogarniam forum, chyba za gooooooopi jestem Zaczyna mi coraz mniej zależeć cos tu pisać .... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.04.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Majki, nie jesteś osamotniony;)Jeśli szybko się z tej Bety nie zrobi Alfa, to przyjdzie nam np. na forum Budujemy Dom się przenieść.Zresztą sporo naszych już tam jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 05.04.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Mnie też się strasznie nie podoba , po co zmieniać coś co dobrze działa?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 05.04.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 To nowe forum jest do bani !!!!mało czytelne i powolneKto wpadł na pomysł, żeby je zmienić????NIE PODOBA MI SIĘ!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.04.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 http://forum.budujemydom.pl/index.php? no to co ? siup ! pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 05.04.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 http://forum.budujemydom.pl/index.php? no to co ? siup ! pozdrawiam, majki No właśnie ja już siup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.04.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 tamto forum jest takie... swojskie. I geby te same. Chyba się tam zaloguję i przeczekam ten bałagan tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Cześć, Jajcarze Wielkanocni! Tylko Was zostawić "na chwilę" samych i już jakaś przebudowa...Czuję się tak samo jak kilka lat temu, kiedy zaczynałem na forum i nie wiedziałem, co jest kim i gdzie... P.s. Chciałem coś tu na szybko znaleźć, ale łatwiej mi chyba będzie wyguglać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 05.04.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 http://forum.budujemydom.pl/index.php? no to co ? siup ! pozdrawiam, majki Już też tam siupnąłem. Dużo znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.04.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam, czy ktoś kupował drzwi w firmie WM Mazurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.04.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Na firefoxie forum jakoś chodzi. Przynajmniej godzinę się nie czeka na otwarcie strony. Zalogowałam się na BD ale tam nic się nie dzieje. Chyba, że się przeniesie większość osób stąd Może o to chodzi redakcji? Pozbyć się tych starych, przyzwyczajonych do starego, co w większości już się wybudowali i za dużo nie kupią. A wyedukowani na forum na byle reklamy też się nie nabiorą? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grekier 06.04.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Mam do sprzedania: WC drewniane - kupione jako nowe w czerwcu 2009, stan bez zarzutu, jak nowe, tanio !!!!!!!!!!!! pozdrawiam a ja za chęcią kupię WC drewniane.... Próbowałem PM ale maren100 ma zapchana skrzynkę.... a skoro już się odzywam to poszukuję dobrego/taniego składu drewna ( chodzi o drewno na budowę... ) w okolicach Czaplinka (Zgierza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts