yuka 21.04.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dzisiaj ma popadać, zobaczymy. Jak zacznie, to dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.04.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam, ponownie zwracam się z prośbą o namiar: szukam taniej ekipy do położenia kostki a dokładnie łupka granitowego (moja skrzynka już chyba o.k.). Pozdrawiam u mnie zaczyna, mam nadzieję, 4 maja. Jeżeli się sprawdzi, to polecę, bo na razie nic o człowieku nie wiem, oprócz wyglądu. Chyba, że chcesz obejrzeć go sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.04.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dzieki serdecznie, yuka! DESZCZ zamawiam - bo mi roslinki w sobote wsadzone pousychaja :/ u nas coś tam kropiło w nocy - ale ja na północy Łodzi jestem. Ale wsadzone świeżo to trzeba podlać. Raczej zamawiaj teściową, bo ten deszcz nie zapowiada się na duży, jeżeli w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.04.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Wczoraj miala podlac, mam nadzieje nie zapomniala Ale deszcz by sie zasianej trawie przydal Pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 21.04.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 EZS - chętnie z nim pogadam, nawet przez telefon. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.04.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 mruwa, 602870439. Ale początek maja jest mój!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 21.04.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 popcarol w naszej okolicy właśnie skończyło padać wiec wszystko masz ładnie podlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.04.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 My też jesteśmy a propos kostki po "ocenie" przez jednego człowieka, mamy umówione jeszcze 3 ludzi na ocenę ...Tylko najpierw trzeba chyba zrobić elewację, co ?Jak robiłyście : mruva i EZS, macie już elewacje zrobione, czy robicie po kostce ?Podobno się paprze i warto kostkę robić po elewacji docelowej ... ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.04.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Aha, z cyklu : potrzebuję Kogoś od projektu ogrodu, jakiegoś wykonastwa jdnocześnie najlepiej .... Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 21.04.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Proszę bardzo, system EkoDren 604974011 Mruva - masz oczyszczalnię z modułami IN-DRAN, montowała Ci firma od podanego kontaktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 21.04.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Aha, z cyklu : potrzebuję Kogoś od projektu ogrodu, jakiegoś wykonastwa jdnocześnie najlepiej .... Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie ... pozdrawiam, majki Jeżeli podoba Ci się mój ogród to zapraszam na małą wizytę do siebie. Możesz też zobaczyć w mojej galerii dokonania tego ogrodnika i jego ludzi. http://www.muratordom.pl/galeria_ogrod_i_otoczenie.htm?akcja=pokaz_galerie&galeria=1328 Namiary wyślę na priv. Ja jestem z mojego ogrodnika b.zadowolony. Teraz po kilku latach zrozumiałem za co on wziął wtedy kasę. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 21.04.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Aha, z cyklu : potrzebuję Kogoś od projektu ogrodu, jakiegoś wykonastwa jdnocześnie najlepiej .... Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie ... pozdrawiam, majki Podepnę się pod pytanie - też się rozglądam, tylko nie koniecznie z wykonawstwem i najlepiej nie za drogo... myślę nawet nie tyle o projekcie, jak o koncepcji. Jeżeli podoba Ci się mój ogród to zapraszam na małą wizytę do siebie. Możesz zobaczyć w mojej galerii dokonania tego ogrodnika i jego ludzi. http://www.muratordom.pl/galeria_ogrod_i_otoczenie.htm?akcja=pokaz_galerie&galeria=1328 Namiary wyślę na priv. Ja jestem z mojego ogrodnika b.zadowolony. Teraz po kilku latach zrozumiałem za co on wziął wtedy kasę. Pzdr. A ten ogrodnik jakieś koncepcje, projekty też robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 22.04.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 popcarol w naszej okolicy właśnie skończyło padać wiec wszystko masz ładnie podlane Bardzo Ci dziekuje za dobre info z rana Tu tez padalo cala noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 22.04.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 My też jesteśmy a propos kostki po "ocenie" przez jednego człowieka, mamy umówione jeszcze 3 ludzi na ocenę ... Tylko najpierw trzeba chyba zrobić elewację, co ? Jak robiłyście : mruva i EZS, macie już elewacje zrobione, czy robicie po kostce ? Podobno się paprze i warto kostkę robić po elewacji docelowej ... ? pozdrawiam, majki Warto zrobić kostkę po elewacji, bo się paprze Ale jeśli zabezpieczysz kostkę przed robieniem elewacji i przypilnujesz ekipę też powinno być dobrze. Jeśli planujesz elewację jeszcze w tym roku to ja bym zaczekała, następne roztopy mam nadzieję, że dopiero jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Jeżeli podoba Ci się mój ogród to zapraszam na małą wizytę do siebie. Możesz też zobaczyć w mojej galerii dokonania tego ogrodnika i jego ludzi. http://www.muratordom.pl/galeria_ogrod_i_otoczenie.htm?akcja=pokaz_galerie&galeria=1328 Namiary wyślę na priv. Ja jestem z mojego ogrodnika b.zadowolony. Teraz po kilku latach zrozumiałem za co on wziął wtedy kasę. Pzdr. Poprosze o te namiary. Ogród bardzo ładny pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 22.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Podepnę się pod pytanie - też się rozglądam, tylko nie koniecznie z wykonawstwem i najlepiej nie za drogo... myślę nawet nie tyle o projekcie, jak o koncepcji. A ten ogrodnik jakieś koncepcje, projekty też robi? U mnie robił wszystko, tzn. dobrał rośliny do naszego projektu, wykonał wszystkie prace ziemne, w tym też wymianę wierzchniej warstwy ziemi, założył trawniki, rabaty, klomby itp. Nie robił tylko nawodnienia. Ale najważniejsze to doradził jakie dobrać rośliny i w jakich grupach i sąsiedztwach je sadzić, co dopiero teraz dla nas laików widać po kilku latach. Przed chwilą z nim rozmawiałem i mam odpowiedż na Twoje pytanie: realizuje każde zlecenie, w tym też same tylko doradztwo lub projekt, nawet wstępny. Ze swego doświadczenia radzi jak najszybciej mieć plan ogrodu lub chociaż jego koncepcję, nawet w chwili rozpoczynania budowy. Uchroni to ziemię przed dewastacją Fachowców Budowlańców i pozwoli kupić mniejsze rośliny, przynajmniej te najważniejsze. Mniejsze a więc tańsze. Czas zrobi resztę. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 22.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Poprosze o te namiary. Ogród bardzo ładny pozdrawiam, majki Nie mogę Ci wysłać na priv. (?) Masz skrzynkę zapchaną? Napisz Ty do mnie na priv. i podaj do siebie inny kontakt. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 22.04.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 U mnie robił wszystko, tzn. dobrał rośliny do naszego projektu, wykonał wszystkie prace ziemne, w tym też wymianę wierzchniej warstwy ziemi, założył trawniki, rabaty, klomby itp. Nie robił tylko nawodnienia. Ale najważniejsze to doradził jakie dobrać rośliny i w jakich grupach i sąsiedztwach je sadzić, co dopiero teraz dla nas laików widać po kilku latach. Przed chwilą z nim rozmawiałem i mam odpowiedż na Twoje pytanie: realizuje każde zlecenie, w tym też same tylko doradztwo lub projekt, nawet wstępny. Ze swego doświadczenia radzi jak najszybciej mieć plan ogrodu lub chociaż jego koncepcję, nawet w chwili rozpoczynania budowy. Uchroni to ziemię przed dewastacją Fachowców Budowlańców i pozwoli kupić mniejsze rośliny, przynajmniej te najważniejsze. Mniejsze a więc tańsze. Czas zrobi resztę. Pzdr. Brzmi zachęcająco... A nie orientujesz się ile by wziął za doradztwo i ew. koncepcję? Nie za bardzo mogę poszaleć... Namiar poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 23.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ... pozdrawiam, majki majki poszło. Czy Ty możesz coś wysyłac na priv.? Np. do mnie. Ja mam problemy. Czekam na wizytę. Dzisiaj pierwszy raz w tym roku kosiłem trawę. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts