rosa 23.04.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Brzmi zachęcająco... A nie orientujesz się ile by wziął za doradztwo i ew. koncepcję? Nie za bardzo mogę poszaleć... Namiar poproszę Mam problemy z wysyłaniem wiadomości na priv. Ty też? Mogę Ci dać wszystkie dane na mail. Sorry, tylko tak umiem na tym FM. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 23.04.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Mam problemy z wysyłaniem wiadomości na priv. Ty też? Mogę Ci dać wszystkie dane na mail. Sorry, tylko tak umiem na tym FM. Pzdr. Ok, nie szkodzi. Pisz na medunia(małpa)gazeta.pl Ja się uporałam jakoś, bo wyczyściłam, ale na jak długo to starczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makijos 23.04.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 EZS, Polnanka, mruva, popcarol - bardzo dziękuję za informację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 23.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Przepraszam, że dopiero dziś ale nie było mnie w pobliżu. EZS - dzięki za namiar Majki - mam zrobioną elewację. Rosa - również poproszę o namiar na człowieka od ogrodu na PW lub [email protected] Milek - tak mam tą oczyszczalnię, montowała ta firma razem z ekspertem z Warszawskiej centrali Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 23.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Milek - tak mam tą oczyszczalnię, montowała ta firma razem z ekspertem z Warszawskiej centrali Pozdrawiam O, fajnie - bo mamy ją w planach (na razie na papierze...) I właśnie z tą firmą rozmawialiśmy. Mogę na tego maila powyżej (chyba, ze na priv się uda), bo mam jeszcze kilka pytań, a nie chcę tutaj truć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 23.04.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 *milek* i mruvanamiary wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 23.04.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Dzięki - odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 25.04.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 O, fajnie - bo mamy ją w planach (na razie na papierze...) I właśnie z tą firmą rozmawialiśmy. Mogę na tego maila powyżej (chyba, ze na priv się uda), bo mam jeszcze kilka pytań, a nie chcę tutaj truć? Jasne, zapraszam. rosa - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grekier 25.04.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Cześć mam do sprzedania barak blaszany 3x4 oraz sławojkę. Odbiór w nowosolnej kontakt na priva pozdrawiam małgośka chciałbym na priva ale podaje że masz przekroczony limit jestem zainteresowany blaszakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 25.04.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Hello:) Jeżeli chodzi o przeprowadzki... Polanka 600 zł za 20 km???!!! MASAKRA!!!! My za przeprowadzkę na odcinku 220km z Bydgoszczy do Łodzi zapłaciliśmy 500 zł... Mała różnica:)Mam pytanie do szanownych forumowiczów dot. kosztów (szacunkowych) poszczególnych instalacji: - ogrzewanie + ciepła woda (z kominkiem z płaszczem wodnym i solary: ogrzewanie piec gazowy kondensacyjny)- wod.-kan. (POŚ)- elektryczna No i kolejne zagadnienie: na jaką głębokośc zebrac humus? Pozdro 4 all z rejonu Poddębic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.04.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 - elektryczna - 15 kPLN No i kolejne zagadnienie: na jaką głębokośc zebrac humus? - zbierane na 40 cm u nas Pozdro 4 all z rejonu Poddębic:) pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 26.04.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Romin:) No moze i drogo ale nie chciało mi się szukać ) W tej cenie było opakowanie wszystkiego folią strecz, zniesienie, dowóz, wniesienie, rozfoliowanie i ustawienie w pokojach wg mojego życzenia.... Na ciuchy wiszące na wieszakach dawali specjalny karton z pałąkiem gdzie można było to wszystko powiesić takze wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 26.04.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 EZS - jesli tak można spytać - kupowałaś tą kostkę z milexu z Lututowa ? Zadowolona jesteś ? To był nostalit ?Bo sprawia wrażenie ok, a cena też przyzwoita .. dzięki za info z góry, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.04.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 EZS - jesli tak można spytać - kupowałaś tą kostkę z milexu z Lututowa ? Zadowolona jesteś ? To był nostalit ? Bo sprawia wrażenie ok, a cena też przyzwoita .. dzięki za info z góry, pozdrawiam, majki kostka leży u mnie na placu i czeka nie różni się od innych kostek typu Nostalit. Mam nadzieję, że jej jakość się potwierdzi po położeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.04.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Aaaa. Skąd niedrogi, płukany piasek? Mój mąż nie zna innej opcji, poza Walenciakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 26.04.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Aaaa. Skąd niedrogi, płukany piasek? Mój mąż nie zna innej opcji, poza Walenciakiem A płukany to przypadkiem chcesz pod kostkę ? Bo u nas jeden z potencjalnych wykonawców kostki mówił o takim "ostrym" czyli grubym, jak kiedyś dawano w beton zamiast żwiru ... A to na pewno różnica co do płukanego jest .... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.04.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 A płukany to przypadkiem chcesz pod kostkę ? Bo u nas jeden z potencjalnych wykonawców kostki mówił o takim "ostrym" czyli grubym, jak kiedyś dawano w beton zamiast żwiru ... A to na pewno różnica co do płukanego jest .... pozdrawiam, majki pod kostkę najważniejsze ponoć, żeby bez gliny i innych śmici. A ostry? Musze pogadać z dostawcami piachu. A może ktoś tu wie? Ostry czyli jak nazwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.04.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 pod kostkę najważniejsze ponoć, żeby bez gliny i innych śmici. A ostry? Musze pogadać z dostawcami piachu. A może ktoś tu wie? Ostry czyli jak nazwać? Ja właśnie sie zawsze spotykałem z takim określeniem "ostry". Frakcja pewno tak 1-2 mm ... takie można powiedzieć "drobniutkie" kamyczki ... To że bez śmiecie to wiadomo ... A pytałaś ile u Ciebie wykonawca planuje tego dać ? Tzn ile pisaku i potem suchego betonu ... ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 27.04.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 U mnie sie to nazywalo *grubszy piasek pod kostke* gosc ktory przywozil zrozumial Czysty prawie zwirek Pozdrowka, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.04.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 popcarol, a tylko jeden rodzaj kupowałaś? Czyli on był i na dole ubity i do cementu domieszany?????? hmmm mąż zamówił przesiany, taki ostry. Czy jeden rodzaj wystarczy, czy do cementu potrzeba ten płukany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts