Romin 04.05.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Hello:) Podpowiedzcie proszę gdzie mogę w Łodzi kupic dziennik budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 04.05.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Romin ja kupowałam w księgarni w Domu Technika na tyłach pasażu Schillera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 04.05.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Hello:) Podpowiedzcie proszę gdzie mogę w Łodzi kupic dziennik budowy? w Castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 04.05.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Skony namiary wysłałam na priv. pozdrawiamaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.05.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Romin ja kupowałam w księgarni w Domu Technika na tyłach pasażu Schillera. Ja też tam kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.05.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Komin systemowy kupowałam Zapela w hibecie. dobry, jak się go samemu złoży (tzn mąż uszczelniał a murarz pustaki podawał). Optycznie ładny jest Schneidel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 05.05.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 OK DZIENNIK BUDOWY ZAKUPIONY:) Dzięki za wskazówki a teraz powiedzcie co z jego zarejestrowaniem??? Czy najpierw mamy wypisac dane kierbuda itp i wtedy do starostwa? Czy najpierw zarejestrowac taki pusty czysty w starostwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robactwo 05.05.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 poszukuję solidnego wykonawcy schodów, będę wdzięczna za każdy namiar, dodam tylko że cena nie jest bez znaczenia, co niektórzy wykonawcy szaleją z tymi wycenami, nie wiem czy ostatnio znowu coś podrożało że te ceny takie kosmicznepozdrawiam grupę łódzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 05.05.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 OK DZIENNIK BUDOWY ZAKUPIONY:) Dzięki za wskazówki a teraz powiedzcie co z jego zarejestrowaniem??? Czy najpierw mamy wypisac dane kierbuda itp i wtedy do starostwa? Czy najpierw zarejestrowac taki pusty czysty w starostwie? Podobno lepiej wpisać dane KierBuda, bo nie wszędzie chcą bez tego podstemplować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 05.05.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Może i masz racje... najpierw obgadam szczegóły z kierbudem, wpisze jego dane i uderzę do urzędasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 05.05.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 witam, Szukam pustaków Pototherm 25-3750 szt , Porotherm 11,5-400 szt oraz cegły drobnej palonej 4000 szt. Obdzwaniam różne składy ceny dość porównywalne. Czy ktoś ostatnio trafił gdzieś w łdzkiem na jakąś dobracenę (zwłąszcza poro25 z uwagi na ilość robi znaczną kwotę). Materiał potrzebuję wraz z transportem do okolic Brzezin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 05.05.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 witam, Szukam pustaków Pototherm 25-3750 szt , Porotherm 11,5-400 szt oraz cegły drobnej palonej 4000 szt. Obdzwaniam różne składy ceny dość porównywalne. Czy ktoś ostatnio trafił gdzieś w łdzkiem na jakąś dobracenę (zwłąszcza poro25 z uwagi na ilość robi znaczną kwotę). Materiał potrzebuję wraz z transportem do okolic Brzezin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 05.05.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 OK DZIENNIK BUDOWY ZAKUPIONY:) Dzięki za wskazówki a teraz powiedzcie co z jego zarejestrowaniem??? Czy najpierw mamy wypisac dane kierbuda itp i wtedy do starostwa? Czy najpierw zarejestrowac taki pusty czysty w starostwie? Heejooo, To u nas było tak: pozwolenie odebrałam w styczniu, dziennik rejestrowałam w lutym, kierownik przyjął na siebie obowiązki w czerwcu i też w tym miesiącu, z jego oświadczeniem udałam się do nadzoru z powiadomieniem o zamierzonym terminie rozpoczęcia robót, a te rozpoczęły się we wrześniu, i w tym też czasie kierownik wypełnił część B na 1 str. dziennika i dokonał pierwszego wpisu na str.2 (że zgodnie z projektem, że bhp itp. formalności). Najważniejsze jest żebyście nie zaczęli budowy przed upływem 7 dni od zawiadomienia organu nadzoru. A zawiadomienia dokonujesz z oświadczeniem kierownika. W dzienniku możesz zacząć wpisy po jego rejestracji (tak też chyba wynika z pouczenia na okładce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 05.05.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Sprzedamy garaż blaszany. 3 na 5. Stan idealny 1,5 roczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 05.05.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Sprzedamy garaż blaszany. 3 na 5. Stan idealny 1,5 roczny. Po ile? Poproszę info na priva może być na medunia(małpa)gazeta.pl ps. masz skrzynkę zapchaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 05.05.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 piękne są wasze schody, a i cena rozsądna poproszę o namiar info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 05.05.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Maren, czytałam, że pytałaś kiedyś w wątku "hydraulikowym" o sposób ogrzania wodomierza w garażu - jak rozwiązaliście ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 05.05.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Maren, czytałam, że pytałaś kiedyś w wątku "hydraulikowym" o sposób ogrzania wodomierza w garażu - jak rozwiązaliście ten problem? mamy obok wodomierza zalozony grzejnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 05.05.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Hejoo,Powiedzcie, jak otwierają się Wasze drzwi wejściowe: skrzydłem do wewnątrz, czy na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 05.05.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Hejoo, Powiedzcie, jak otwierają się Wasze drzwi wejściowe: skrzydłem do wewnątrz, czy na zewnątrz? na zewnatrz, aczkolwiek czytalam, ze powinny sie drzwi otwierac do wewnatrz, ze niby w ten sposob wyraza sie zaproszenie gosci do srodka, ale przyznam, ze mnie jakos to otwierania skrzydla do wew nie pasowalo ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts