popcarol 25.05.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Na szczescie koparki juz nie bede potrzebowac Jupi! PS pewnie masz racje, Yuka... trzeba bylo zostac koparkowym albo klasc kafelki (umawiam sie z gosciem od zimy, milion razy przekladany termin, ostatnio na koniec czerwca...) wrr dosc mam tego wykanczania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 25.05.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Szanowni, śpieszę donieść, że dzisiaj odebrałem decyzję o PnB. Teraz 14dni na uprawomocnienie, 7 dni na zgłoszenie i zaczynamy budowę. Musiałem się trochę nachodzić, a i tak trwało to ponad 5 tygodni (Aleksandrów/Zgierz). Gdybym nie dzwonił, nie jeździł, to pewnie za 3 miesiące bym dostał PnB. Teraz czekam żeby tylko wody gruntowe opadły, bo wczoraj zrobiłem test i na głębokości 60cm napływała już woda. Pozdr,sailor_man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.05.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Zeglarzu, gratulacje! Teraz to dopiero sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 26.05.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 to i ja pospieszę donieść uprzejmnie że mamy odebrany domek Stało się to z końcem tygodnia... Teraz muszę pojechać do PINB w Pabianicach odebrać dokumenty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 26.05.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Sailor_man i Polanka73 - gratulacje, ja zbieram się do zrobienia odbioru i ciągle czasu brakuje a termin goni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 26.05.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 I my również gratulujemy tego PnB. Teraz rzeczywiście zacznie się jazda Życzymy dużo wiatru i niskich poziomów wód gruntowych ! A w jakich okolicach zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Zbyszek 26.05.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Mam do sprzedania skrzynke - rozdzielnice elektryczną budowlaną z wyposazeniem. Uzywana pol roku na mojej budowie. Jezeli jest ktos chetny to prosze o kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 sailor_man, PolankaGratulacje:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 26.05.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Dołączam się do gratulacji I proszę o suszę !!! Jeszcze przed "wielką wodą" wykopaliśmy długi na 60m, głeboki na prawie 1,5 m rów na kabel elektryczny. Ponieważ podszedł trochę wodą, zadecydowaliśmy, że zaczekamy trochę, aż woda się wchłonie No i mamy teraz na działce własną rzeczkę Wody jest równo z terenem... I tym sposobem mamy zaplanowany weekend - romantyczny wypad na przedmieście z pompą do brudnej wody... A propos, da się takie ustrojstwo wypożyczyć? Chyba nie powinno być z tym problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 My kupiliśmy w casto taką za 70 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelelek 26.05.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 jak w okolicy Rąbienia to moge pożyczyć na weekend pompę razem z wężem do brudnej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelelek 26.05.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 jak w okolicy Rąbienia to mogę na weekend pożyczyć pompę z wężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 27.05.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Senkju lelelek, my z drugiej strony... 70zl to też nie majątek, a może odpukać, jeszcze się kiedyś przyda... yuka i ta wasza działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Całą sobotę pompowała wodę i jak powiedział mój M. malinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 27.05.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Łoj, to chyba wiem gdzie spędzę dzisiejszy wieczór...czyżby w Castoramie dzieki yuka. I życzę nie pompowania więcej w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.05.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 To ja sie tlko tak niesmiało pochwalę, że u nas już też "biegnie" termin od złożenia wniosków do nazdzoru Czyli teoretycznie, tak koło 7 czerwca powinniśmy mieć odbiór :) No i przeprowadzka nas czeka za chwilę ... fo 1 lipca musimy się przeprowadzić pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 27.05.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 I my również gratulujemy tego PnB. Teraz rzeczywiście zacznie się jazda Życzymy dużo wiatru i niskich poziomów wód gruntowych ! A w jakich okolicach zaczynacie? Będziemy budować się na Rąbieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.05.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 To ja sie tlko tak niesmiało pochwalę, że u nas już też "biegnie" termin od złożenia wniosków do nazdzoru Czyli teoretycznie, tak koło 7 czerwca powinniśmy mieć odbiór :) No i przeprowadzka nas czeka za chwilę ... fo 1 lipca musimy się przeprowadzić pozdrawiam, majki nareszcie. Ja później zaczęłam a już powoli zapominam, że budowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 27.05.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 To ja sie tlko tak niesmiało pochwalę, że u nas już też "biegnie" termin od złożenia wniosków do nazdzoru Czyli teoretycznie, tak koło 7 czerwca powinniśmy mieć odbiór :) No i przeprowadzka nas czeka za chwilę ... fo 1 lipca musimy się przeprowadzić pozdrawiam, majki heh..... czyżbyś sie nie cieszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 27.05.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ok, Ok powoli dochodzę do siebie... w sobotę ściągamy humus, potem geodeta i zaczynamy budowe domku dla naszej rodzinki... No właśnie, a dlaczego dochodzę do siebie??? Wiedzą to wszyscy tatusiowie nowonarodzonych synków Tak, tak wczoraj w Dniu Matki przyszedł na świat nowy forumowicz, budującu dom, MÓJ SYN WITEK!!!!!! 57cm i 3700g z pewnościa przyczyni się do sprawniejszej realizacji budowy naszego wymarzonego domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts