akarolak 27.05.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 witam, poszukuję obecnie silki Xelli 24 i 12 na pióro-wpust. Może ktoś zna dobre ceny gdzies w łódzkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.05.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 OOO gratulujęmy masz teraz motywację :) http://sp.wasilkow.pl/radio/pliki/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 27.05.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Romin - Gratulacje !!! Majki - chyba już najwyższy czas, tym bardziej, że cały dom ekstra de lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 27.05.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 markoos : u nas jest tak ( patrząc od wewnątrz ) - dysperbit x1 - rapówka ( tynk ) - bloczek fund. - dysperbit x2 - styro XPS - tynk+siatka - dysperbit x2 - folia kubełkowa - drenaż Ale umówmy się Przegięliśmy pozdrawiam, majki e tam zaraz przegieliście, ma tak samo tylko styro Austrotherm Fundament a nei xps za to 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 27.05.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Romin, gratulacje! Majki - nie cieszysz sie? My sie przeprowadzamy w polowie sierpnia i sie doczekac nie moge, chcoiaz nam sie swiat wywroci do gory nogami - daleko, nowa praca, nowy dom, nowe przedszkole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.05.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 akarolak - no to fajnie, witam w "klubie" Polanka73 - niby się cieszymy, ale jakoś jak mam pomysleć, że mamy mieskzać w innym miejscu, to na razie jakoś tak dziwnie a i szkoda tych lat co "zostają" w starym mieszkaniu ... Ale pewno sie przyzwyczaimy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.05.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Majki - nie cieszysz sie? My sie przeprowadzamy w polowie sierpnia i sie doczekac nie moge, chcoiaz nam sie swiat wywroci do gory nogami - daleko, nowa praca, nowy dom, nowe przedszkole... Wiesz, no fajnie .... ale jakoś na razie tak dziwnie ... dla mnie to jeszcze plac budowy .... I ten syf wokół domu, ale kostka może będzie gdzieś za miesiąc, to będzie lepiej pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 27.05.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Super Kiedy będzie kuchnia? Pokazałbyś choć kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Super Kiedy będzie kuchnia? Pokazałbyś choć kawałek Zapodam fotki w łikend, postaram się porobić coś ... A, tam zwykła kuchnia, szału nie ma pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 27.05.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 majki kostkę to jaką w końcu wybrałeś? Granitową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 27.05.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Romin Sailor_man Polanka Przyjmijcie gratulacje także ode mnie! Oj posypało się powinszowań ostatnio na grupie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 27.05.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Polanka73 - niby się cieszymy, ale jakoś jak mam pomysleć, że mamy mieskzać w innym miejscu, to na razie jakoś tak dziwnie a i szkoda tych lat co "zostają" w starym mieszkaniu ... Ale pewno sie przyzwyczaimy pozdrawiam, majki Majki ja też tak myślałam, nie wyobrażałam sobie, że o starym mieszkaniu uda mi się zapomnieć (mieszkałam tam 36 lat). W domu mieszkamy już 5 miesięcy i ani przez moment nie zatęskniłam za starymi śmieciami, jednak przestrzeń i blokowa niezależność robią swoje, a plac budowy mamy cały czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Łoj, to chyba wiem gdzie spędzę dzisiejszy wieczór...czyżby w Castoramie dzieki yuka. I życzę nie pompowania więcej w tym sezonie Dzięki, mam nadzieję, że już potrzeby takiej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.05.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 majki kostkę to jaką w końcu wybrałeś? Granitową? Nie, już za "szeroko" by było Będzie "nostalit", grafit pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chochla72 28.05.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dzis pytanie, wczoraj odpowiedz Do tych co robili lub maja zamiar robic sufity podwieszane. Czy w ogole bierzecie pod uwage profile z blachy 0,6?? Bo zastanawia mnie ten dualizm. Co patrze na strony 'wiodacych producentow' to widze zalecenie robienia stelazy z 0.6, no 0.55 ale to juz ostateczna ostatecznosc. A jak dzwonie po skladach to robia wielkie oczy i mowia, paaaanie, 06 to na zamowienie i duzo drozsze. Czyli wszyscy jednak jada na standardzie jakim jest 0.5 na to wyglada? Ktos ma namiar na jakis sklad z dobrej jakosci profilami w rozsadnych cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.05.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dzis pytanie, wczoraj odpowiedz Do tych co robili lub maja zamiar robic sufity podwieszane. Czy w ogole bierzecie pod uwage profile z blachy 0,6?? Bo zastanawia mnie ten dualizm. Co patrze na strony 'wiodacych producentow' to widze zalecenie robienia stelazy z 0.6, no 0.55 ale to juz ostateczna ostatecznosc. A jak dzwonie po skladach to robia wielkie oczy i mowia, paaaanie, 06 to na zamowienie i duzo drozsze. Czyli wszyscy jednak jada na standardzie jakim jest 0.5 na to wyglada? Ktos ma namiar na jakis sklad z dobrej jakosci profilami w rozsadnych cenach? Nie wiem z jakiej mam blachy, na pewno profile Lafarge ... Ale to chyba nie aż takie istotne, ważniejsze to solidne poskręcania i tzw. ruszt krzyżowy co 40 cm. Wtedy sufit sie trzyma super. Tak u mnie jest i jak na razie pęknięć nie było. Kilka rys co sie pojawiło, wykonawca przed ostatecznym malowaniem poprawił. Wszystkie materiały u mnie załatwiał wykonawca. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 28.05.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ja tez nie wiem jakie mam, ale poltora roku na razie wisza, pekniec i rys brak (az sie przyjze dokladniej jutro). Tez wykonawca zalatwial calosc, mnie interesowal efekt, zreszta nie przegryzalam kazdego tematu tak dokladnie, jesli nie musialam. Nie czekalismy na nic, przyjechalo cos i teraz wisi, ale nie widac bo plyty zaslaniaja Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 28.05.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Romin, Sailor_man, Polanka SUUUPEER. Majki, będę miała jak Ty, z przeprowadzką. Też się przywiązuję do miejsc. ( Jestem zodiakalną kicią) Teraz u mnie kotłownia i ocieplenie poddasza na tapecie. Więc do przeprowadzki jeszcze trochę. Ale juz dzisiaj wiem, że będę płakać: z żalu z powodu opuszczenia starego, do czego tak się przyzwyczaiłam, ale też z radości, że na nowe, pod kawałek swojego nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 28.05.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dzisiaj w nocy moje dziecko zostało okradzione . Ktoś w nocy wyniósł z ogrodu domek i zjeżdzalnię taka jak ta: http://images42.fotosik.pl/67/b016397af0889fec.jpg a domek taki: http://www.eszop.com/eszopcom/aukcje/marianplast_pgm360/02.jpg jakby ktos widział że ktoś chce takie cos sprzedać to poprosze o wiadomośc na prv Domek i zjezdzalnia byłu używane około roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 28.05.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dzisiaj w nocy moje dziecko zostało okradzione . Ktoś w nocy wyniósł z ogrodu domek i zjeżdzalnię taka jak ta: http://images42.fotosik.pl/67/b016397af0889fec.jpg a domek taki: http://www.eszop.com/eszopcom/aukcje/marianplast_pgm360/02.jpg jakby ktos widział że ktoś chce takie cos sprzedać to poprosze o wiadomośc na prv Domek i zjezdzalnia byłu używane około roku. Ok, Ok.... powiedz mi w jakim rejonie miało miejsce to zdarzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts