forum_user 22.02.2002 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Szukam sprawdzonej i dobrej firmy do zbudowania domu pod klucz. Będę wdzięczna za namiar. Budowa oczywiście w Łodzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 13.03.2002 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 Czy stąd wniosek, że Łódź się nie buduje??? Może jednak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 17.03.2002 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2002 Mam namiary na firmę, na którą mnie niestety nie stać. Byłem na budowie którą prowadzą i rozmawiałem z inwestorem. Jest zadowolony ze współpracy. Jeśli jesteś zainteresowany(a) - emajluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychol 21.03.2002 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Luśka,Godna zainteresowania jest firma Domex-art. Osobiście nie korzystałem, ale oglądałem efekty. Z oczywistych względów "ćwiczę" system gospodarczy.Coś nieliczna ta grupa łódzka.Pozdrawiam Krzychol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 21.03.2002 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Dzięki, Krzychol. A wiesz, gdzie można obejrzeć ich dzieła? No i masz rację, mało nas - przynajmniej na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Młody 29.03.2002 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 Hej Melduje sie na posterunku. Nie wierze, ze w tym rejonie malo sie buduje. Moze to problemy z dostepem do internetu??? Na forum ja istnieje z mniejszym lub wiekszym skutkiem od stycznia 2002.Mysle ze bedziemy mogli wymieniac sie ciekawymi spostrzezeniami z naszego rejonu. (zobacz - wymiana doswiadczen- drzwi zewnetrzne w luku problem ) Do zobaczenia ( na forum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 29.03.2002 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 No to witamy Młody w klubie! Może masz rację z tym Internetem, ale bardziej to pewno brak czasu. Dla mnie Forum to kopalnia informacji. Nie mam pojęcia o budowaniu i na szczęście nie będę tego robić własnymi "ręcami", ale po przeczytaniu forumowych wątków z ostatniego roku przynajmniej wiem co mnie czeka i o czym muszę już zacząc myśleć. Tym bardziej, że opinie użytkowników są bezcenne,zwłaszcza kiedy sami przećwiczyli różne błędy na sobie. Pary osobom z Forum to już powinnam postawić duże piwo! Aktualnie jestem na etapie wyboru ekipy do realizacji pod klucz i myślę, że jeszcze w kwietniu uda się ruszyć z budową. Za to nakreśliłam sobie strategię działań, a nawet zmieniłam koncepcje - i to pod wpływem wypowiedzi forumowiczów! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Młody 29.03.2002 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 No i fajnie. Teraz bedzie mozna porownac sobie ceny i oferty.Jak na razie to powiem, ze buduje w okolicy Lasku dom parterowy z uzytkowym poddaszem pow zabudowy 204m pow uzytkowa 248m Firma wynajeta, ktora zrobi prawdopodobnie wszystko od a do z.Jak na razie moge podac fundamenty (bo juz zrobione) - wymiary zewnetrzne 16,6 x 12 m - cena 14000 z rachunkiem.Reszty nie podam, bo kosztorys u tescia :smile:jak odbiore to cos napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 29.03.2002 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 Mój domek będzie miał 250 m, też z użytkowym poddaszem. Budujemy w ok. Wycieczkowej, a kosztorys będzie po Swiętach. Na razie nie wiem więc ile ta przyjemność będzie kosztować. Już zdecydowałam natomiast, że zamiast żaluzji zewnętrznych będą okna antywłamaniowe P2. No i mam nadzieję, że Boże Narodzenie to już będzie w nowym domu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Młody 29.03.2002 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 Hi hi ja tez w oknach planuje szyby P2 i okucia 4 stopnia, tylko ze u mnie wszystkie okna to luki. Robie w tworzywie sztucznym bo drewno bedzie chyba za drogie. A okien troche mam. Co do zakonczenia budowy to...cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 30.03.2002 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2002 Luśka czy wybrałaś firmę, której namiary Ci dałem czy inną?Chociaż i ja "ćwiczę" system gospodarczy, to jstem ciekaw.Pamiętaj, że trzeba doglądac każdy etap budowy.Krzycholu na jakim etapie jesteś? Pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 31.03.2002 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2002 Jeszcze nie zdecydowaliśmy - czekamy na wycenę naszego projektu, ale jestem po wstępnych rozmowach. Wrażenia mam pozytywne, bo widać, że profesjonaliści. Ciekawe tylko za ile.... Bedę informować o finale, jako że decyzja będzie niewątpliwie rodzinna. Miłego Prima Aprylisa z Dyngusem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychol 01.04.2002 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2002 Witam w lany poniedziałek i pozdrawiam.Jak dobrze pójdzie ja też na Boże Narodzenie 2002 przeprowadzę się do nowego domu. Na razie budowa trwa czwarty rok i jestem na etapie po tynkach i wylewkach, a więc zostało malowanie i "...kafelki ...". Poza tym rozbiórka starej chałupy drewnianej i urządzanie ogrodu (ogródka) i cała masa innych prac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychol 04.04.2002 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 Ale zmiany, jak w sztafecie 4 x 10000 m.Chyba nie przynudziłem za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 05.04.2002 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Nie przynudziłeś. Słaba ta nasza grupa łódzka, ale pewnie łodzianie-pracowity naród budują i ani im w głowie im internetowe dyskusje.Czy ktoś z Łodzi kupował styropian?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja 08.04.2002 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2002 Czesc ja kupowalem styropian FS15 w Budohurcie cos kolo 80 PLN przed podwyzkami ale ostro walczylem. Jestem z Belchatowa wiec chyba pasuje do "waszej" grupy.Buduje malucha 100 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 09.04.2002 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Sorry, że pakuję się tak to waszej grupy, ale jutro będę w Łodzi na Konferencji. Wieczór mam wolny - może ma ktos ochotę spotkać sie w osobą z Trójmiasta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 11.04.2002 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Do Kodiego: Pewno nie odebrałeś mojego spóźnionego maila. Może przy okazji następnej konferencji w Łodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 27.04.2002 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2002 Dostaliśmy pozwolenie na budowę i to w 4 dni!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 29.04.2002 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 Luśka gratulacje. Kodiego w imieniu naszej grupy zaprosiłem na pierogi ja. Nie starczyło czasu żeby obgadać wszystkiego. Czy pozwolenie w jakis sposób "przyspieszaliście", czy 4 dnito juz teraz standard.Ja mam już dziury w ziemi. W długi weekend zbrojenie i zalewanie ław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts