ewa 22.10.2002 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Gabi ja staram się spać ale mi nie wychodzi - efekt uboczny mojego stanu. Za to Sebastian chciałby spać a nie ma kiedy. Prosto z pracy zasuwamy na budowę. Tam coś jemy (na szczęście mój tata gotuje ) i pracujemy do wieczora. Potem na noc do babci i tak w kółko. Mam nadzieję, że lada dzień skończy się przynajmniej to jeżdżenie w kółko. A od grudnia będę na stałe w domku więc może zacznę go urządzać jak trzeba Coś chyba przestałaś trzymać kciuki bo pogoda się pogorszyła Widziałam nawet pierwszy śnieg na naszej działce!! Pozdrowienia (nadal ciepłe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabiałek 24.10.2002 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 cześć buduję w przyszłym roku w osowej jestem tu pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 25.10.2002 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Witamy nowego forumowicza!Zapraszam do pochwalenia się jaki projekt, z czego itd. budujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 25.10.2002 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Ewa daj spokój z tym sniegiem! Moze to steropian fruwał?A za oknem słońce szkoda tylko że tak zimno, no cóż dwóch w jednym się nie dało (na razie, ale pracuję nad tym dzis wieczorem w 41) a jak nie zaczniesz się oszczędzać to bejbis wyskoczy z pędzlem w ręku pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 25.10.2002 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Kodi - Jak już będziesz na forum to daj znać jak tam postępy - jesteśmy ciekawi co się wydarzyło na Twojej budowie. Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 25.10.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Witam "Nowego" Gabi bobas kiedyś wyskoczyć musi a jak z pędzlem w ręku to od razu zagonimy do pomocy Kurde, czas ucieka a my musimy przygotować cały dół na przyjęcie nowego członka rodziny. Gabi - kciuki działają więc trzymaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.10.2002 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2002 O kurde co za tempo. Osiem dni i ściany ze stropem zalane. Dzisiaj o 8.00 zalewaliśmy terivę. Na razie to tyle, rozpiszę się za jakiś czas. Pozdrawiam wszystkich. Jak tak dalej pójdzie to za dwa tygodnie będzie wszystko stało pod dachem. Ale mam super humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 30.10.2002 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Co to ma być. Nikt już nie zagląda na forum. W sobotę zalaliśmy strop. Teraz robimy szczyty i ścianki kolankowe. We wtorek ma być drewno, więc ciągniemy dach i blachodachówkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 31.10.2002 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Skończony dach, robimy taras i schody do ogrodu. Dodatkowo zabezpieczam okna na zimę (deski i folia) oraz wykańczam podłogę w garażu. W zasadzie nie ma o czym pisać -jedyny problem to jak "zamocować" taras do domu. No i kolejny kłopot -mimo poprawek jeden komin w dalszym ciągu cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 31.10.2002 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Kodi! W sobotę byłem na Twojej działce ok 15 i nikogo już nie było. Ale strop chyba jeszcze pływał w szalunku <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: tomgor dnia 2002-10-31 16:55 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 31.10.2002 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 widzieliście nowe komentarze pod nickami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 01.11.2002 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 W sobotę o 8.00 przyjechała grucha i zalewaliśmy di jakiejś 9.00. Potem tylko rozgarneliśmy, wyrównaliśmy i do domku. Stan na dziś to zrobiona ścianka kolankowa, ściany szczytowa w 2/3 no i cztery otwory na okna. Na razie mały stop. We wtorek będzie drewno na dach. Tak więc pod koniec przyszłego tygodnia kładziemy blachodachówkę i na razie koniec roboty. Kominy poczekają do wiosny. Wytnę dziurę w blasze i wyprowadzę je ponad kalenicę. Pozdrawiam i trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.11.2002 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 kodi -ja trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 04.11.2002 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Wiecie, co - wlacsciwie nie wiem na co ten nasz Kodi czeka. Jeszcze 2 tygodnie i by sie wprowadzal, a on odpuszcza...Skad takie tempo to ja nie wiem - ale podziwiam i chyle czolo. Pozdrawiam wszystkich budujacych. Jaca PS> U mnie ida teraz roboty na okolu chalupy. Robimiy boczne ogrodzenia. Podmorowanie i slupki. Troche wozenie ziemi coby sie przed przyszlym rokiem ulezala. Ogolnie wiec bez rewelacji. Zbieramy natomiast sily przed poczatkiem nastepnego sezonu - bo wtedy ostatnia prosta i finisz. No nie wiem jak nam sie to uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 04.11.2002 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Kodi - gratulacje - napisz później po krótce jak to wszystko wyglądało od strony finansowej.Jaca - dostałem od Ciebie maila, potwierdziłem - tylko u mnie jest jeden problem, ograniczony dostęp do internetu - staram się raz na tydzień lub dwa zaglądać i wtedy dopiero odpowiadam.TRZYMAJCIE SIĘ WSZYSCY - POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 05.11.2002 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Witam wszystkich Można już powiedzieć, że się wprowadziliśmy Oczywiście cały czas trwają prace ale sami wiecie jak to jest. W tym tygodniu chcemy skończyć poddasze. Wszystko w płytah K-G. Ogrzewanie sprawuje się dobrze. Nadal jednak coś przy nim dłubie (włączam nowe strefy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literad 06.11.2002 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Witam,Poszukuje kontaktu ze stowarzyszeniem czy firmą zajmującą się pompami ciepła przy Politechnice Gdańskiej. Może ktoś z tej grupy może mi pomócpzdr 3miasto i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.h 08.11.2002 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Witajcie. Mam na imię Paweł znudziła mi się Gdynia więc razem z żoną postanowiliśmy zbudować nasz wymarzony dom . Prace rozpoczęły się w czerwcu i posuwały się błyskawicznie. W chwili obecnej jesteśmy na etapie tynków wew. i posadzek(wszystko w trakcie prac). A teraz lokalizacja :Budujemy nasz dom w Górze Pomorskiej koło Bolszewa. Piszcie chetnie wymienie się doświadczeniami. Pozdrawiam.:smile: Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.11.2002 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 Cześć.Mam na imię Wojtek. Buduję dom w Rekowie Górnym (droga na Puck. Obecnie zbudowałem piwnicę, parter i garaż. Reszta w przyszłym roku. Pozdrawiam wszystkich budujących.Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 12.11.2002 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Witam! Po dłuższej przerwie w czasie której udało mi prawie całkowicie zabezpieczyć dom na zimę w końcu mogę się odezwać. U mnie stan w tej chwili to stan surowy otwarty, trwa budowa tarasu oraz ścian działowych na parterze. Jak dobrze pójdzie może uda się też zrobić podłogę w garażu.Poza tym pozdrawiam "nowych". bb -taki stan miałem przed rokiem.Piszcie jak tam postępy u Was -no i kiedy następne spotkanie naszej grupy? Jakoś tak nikt nic nie proponuje? Pozdrowienia specjalne dla Opalki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts