Gwizdki 17.11.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Markus - dzięki za namiary Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Czy wiecie gdzie można pożyczyć gotowe szalunki? Muszę zrobić ogrodzenie, ponieważ działka jest pochyła, w niektórych miejscach wysokość podmurówki będzie 80cm więc może bardziej opłaci się wypożyczyć szalunek niż kupować deski z którymi potem nie będę miał co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 17.11.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Czy wiecie gdzie można pożyczyć gotowe szalunki? Muszę zrobić ogrodzenie, ponieważ działka jest pochyła, w niektórych miejscach wysokość podmurówki będzie 80cm więc może bardziej opłaci się wypożyczyć szalunek niż kupować deski z którymi potem nie będę miał co zrobić Witam, Wypozyczanie szalunkow: Piotr Dawidowski, Rumia, ul. Torowa 5/3, tel-fax (058) 671-51-56, kom 0501-067-252 Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 pytasz i masz Dzięki za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.11.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Joola jak dotarła przesyłka? w dobrym humorze ? łobuz wyspał sie do 12 tej a potem buszował po domu w nocy musiałm z nim zawrzeć układ że otrzorze mu drzwi do pokoju a on nie bedzie zaciągał wyjca i słowa dotrzymał Tak poza tym nazywalismy do Stich Przesyłka cała i zdrowa -dotarła Wasz łobuz po prostu nas rozbroił, był przez cały dzień bardzo grzeczny. Co do tego jak go nazwaliście... no cóż my go przechszciliśmy na Lejek chociaż właściwsze by było Hydrant W każdym bądź razie dzięki za psiaka w imieniu znajomego. ps. dlaczego wyjec on po prostu pięknie śpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.11.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Przyjechały moje okna montaż w czwartek więc zamawiam ładną pogodę. Markus czy kafle były może w czarnym kolorze NIIIIEEEEEE, aż taki wariat to ja nie jestem. Wystarczy że cokół zrobiłem czarny. Eee no wiesz, tak tylko przypomniał mi się pomysł czarnych kafli w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.11.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 http://foto.onet.pl/upload/33/7/_368675_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/10/88/_368680_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/23/10/_368689_n.jpg Chyba się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.11.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 http://foto.onet.pl/upload/19/45/_368790_n.jpg No chyba się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 18.11.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Joola -zamiłowanie strażackie przejdzie mu z wiekiem zato ta grzeczność mnie martwi , oby szybko doszedł do ciebie Lekcje "spiewu" brał od Husky zza płotu gwarancja nie obejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 18.11.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 ... WAKEMAN - obiecałeś na spotkaniu namiary na wypożyczalnię zagęszczarki do piasku !!! Oj sorrki. Głowa to nie śmietnik i wszystkeigo nie zapamięta. 1. W Miszewie. Jadąc od Chwaszczyna do Żukowa jakieś 200m po lewej stronie za skrzyżowaniem ze światłami w MIszewie. 2. Na Hutniczej w Gdyni między Makro a Radmorem. 3. W Gdańsku w firmie Dakar. Zjerzdzając z obwodnicy we Wrzeszczu przejechać Grunwaldzką, dalej przez wiadukt (200 m) i w lewo na tereny zakładów produkcyjnych i hurtowni (dalej Ciebie pokierują) i jeszcze raz w lewo. Osobiście brałem z DAKARu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 18.11.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Pytałem już kiedyś, ale ponowię: Czy wiecie gdzie można wypożyczyć taśmociąg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 18.11.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Wakmen - jak wrażenia z Dakaru? Bo właśnie wyczytałam, że wypożyczają odkurzacze przemysłowe i to stosunkowo niedrogo, więc się do nich przymierzam... Nie miałeś z nimi żadnych problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.11.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 ... Wakeman - obiecałeś na spotkaniu namiary na wypożyczalnię zagęszczarki do piasku !!! oj sorrki. Głowa to nie śmietnik i wszystkeigo nie zapamięta. 1. W miszewie. Jadąc od chwaszczyna do żukowa jakieś 200m po lewej stronie za skrzyżowaniem ze światłami w miszewie. 2. Na hutniczej w gdyni między makro a radmorem. 3. W gdańsku w firmie dakar. Zjerzdzając z obwodnicy we wrzeszczu przejechać grunwaldzką, dalej przez wiadukt (200 m) i w lewo na tereny zakładów produkcyjnych i hurtowni (dalej ciebie pokierują) i jeszcze raz w lewo. Osobiście brałem z dakaru wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 18.11.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Wakmen - jak wrażenia z Dakaru? Bo właśnie wyczytałam, że wypożyczają odkurzacze przemysłowe i to stosunkowo niedrogo, więc się do nich przymierzam... Nie miałeś z nimi żadnych problemów? Brałem od nich zagęszczarkę przy zasypywaniu fundamentów i ... sprzęt nie jest najnowszy. Gdy przywieżli do mnie na działkę servisant miał problemy z odpaleniem ale w końcu odpalił. Gdy pojechał czekaliśmy na żwir, który lada chwila mieli przywieźć i gdy już chciałem odpalić to przez pół godziny nie mogłem (ja i operator koparki na zmianę) po kilku telefonach do kierownika i servisanta powiedziałem aby tą zagęszczarkę wzieli sobie do d... Kierownik poinformował abym następnego dnia ją przywiózł bez żadnych opłat. Ja nie dając za wygraną wyczyściłem filtr powietrza w niej i ... odpaliła. Było w nim pełno piachu. Jak kuż zaskoczyła to jej nie wyłączałem. Operator sypał piach a ja zagęszczałem. Nawet gdy zmienialiśmy pomieszczenia i była podnoszona koparką to cały cas chodziła bo bałem się, że padnie i już się nie podniesie. Po tych niewielkich problemach następnego dnia odwiozłem ją do DAKARu i zapłaciłem tylko 50% umówionej ceny (a robotę wykonałem w całości ale ile się namęczyłem by ją obsłużyć). W sumie to sprzęt mają dobry ale z przeglądami może się nie kwapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 18.11.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Wakmen dzięki. Mam nadzieję, że z odkurzaczem będzie lepiej. Dobrze, że mają takie podejście jak piszesz, bo mogliby np. wmawiać, że to klient zepsuł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 19.11.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 a za oknem pada śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.11.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 a za oknem pada śnieg No właśnie. Siedze w domu zamiast na budowie, bo na pierwszej górce do Koleczkowa rozkraczył sie traktor. Jak za nim stanąłem to już nie dałem rady podjechać pod górę (albo zimówki albo drzwi ). Wykonałem "w tył na lewo" i wróciłem do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 19.11.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witam!! Dzisiaj zmieniłem opony na zimówki (kupione jeszcze w czasach gdy o budowie nawet nie myślałem) i pojechałem sprawdzić jak wygląda dach po swoim chrzcie bojowym - nic mu się nie stało. Nawet ładnie wygląda taki ośneżony . Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puzon 19.11.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 CZ!Właśnie dziś brałem z Dakar'u zagęszczarkę narazie jest ok i taniej niz w Miszewie. Za cały weekend płaci się jak za 1.5 doby.Jechałem na działkę z sercem na ramieniu ale dach żyje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam Grupę Informujemy, że w II licytacji na rzecz Nikoli zebraliśmy na dzień : 20 listopada godz. prawie 10-ta ....625 zł + pieniążki grupy szczecińskiej 770 zł RAZEM 1395 zł. Czy powtórzymy wynik I Licytacji / 3410 zł/ ? Wierzę, że tak , że mimo obecnego, trudnego okresu finansowego uda nam się!!! . Pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału w licytacji Edzia&Maksiu http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts