joola 17.03.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Właśnie spojrzałam na prognozę pogody i w sobotę ma znowu padać....śnieg, ... Kolia wypluj, wypluj te słowa plizzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 17.03.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ludzie, ratujcie ! Właśnie jestem odcięta od świata ! Droga dojazdowa jest w miarę - trochę woda śmiga, ale i pod prąd da się jechać, ale juz do działki nie da się dojść - w miejscu mojej drogi (chwilowo pieszej) jest przepiękne brunatne jezioro - musiałam iść całkiem dookoła w śniegu po kolana (no czasem trochę głębszym) - dotarłam, ale już nie mam ochoty gdziekolwiek wyruszać do lata - a ja myślałam, że zima jest zła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.03.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 No właśnie jak nie śnieg, to błoto... Wlowikowa ja zmieniam nick na Rusałka bagienna a Tobie proponuję Nimfe błotną co Ty na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.03.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 No właśnie jak nie śnieg, to błoto... Wlowikowa ja zmieniam nick na Rusałka bagienna a Tobie proponuję Nimfe błotną co Ty na to Dziewczyny, no przecież pisałam, że: Polami, polami, po miedzach, po miedzach, po błocku skisłym w mgłę i wiatr, nie za szybko kroki drobiąc, idzie wiosna, idzie nam, idzie wiosna, idzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 17.03.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 No właśnie jak nie śnieg, to błoto... E tam, żadne u mnie błoto - u mnie teraz to rzeki i jeziora są - powinno teraz być jakieś 30 stopni w cieniu, to poruszałabym się w bikini i trochę wody w jeziorze do domu bym sobie przepłynęła - a w kozakach jak to zrobić ??? Zadzwoniłam do pani sołtys i obiecała mi, że coś w tym kierunku zrobi, ale jakoś nie widać, żeby ktoś cokolwiek działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.03.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 No to ja się przemianuje na Markus_szuwarowo-bagienny. Po wizycie we wtorek (syf, ku..suwa i mucha tse-tse) obiecałem sobie że przez kolejne dwa dni nie zajrzę do Bojana, tak więc jutro zapuszczę dyżurnego żurawia, może dojadę. Cholera, czy ja dom buduję czy zapisałem się do szkoły przetrwania Pałkiewicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 17.03.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Wpadlem sobie po 1,5 roku a tu widze, ze stara ekipa jak siedziala tak siedzi Pozdrawiam serdecznie wszystkich co mnie jeszcze pamietaja (a widze oczywiscie Kodiego, ooo i Markusa i Pagina), i tych co tu 'nowi' Ciesze sie, ze grupa jakos sie trzyma i pomaga sobie w walkach.... Trzymajcie sie cieplo Jacek PS> Widze ze cos tam jest o cenach i o pompie ciepla - moja od stycznia do stycznia kosztowala mnie 1658PLN, w co weszlo c.w.u i c.o. - polecam! PS2> Markus ja TV mam z talerza - Cyfra+, tel to TPSA, a Internet to jedyna opcja w Baninie czyli Neostrada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.03.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Wpadlem sobie po 1,5 roku a tu widze, ze stara ekipa jak siedziala tak siedzi Pozdrawiam serdecznie wszystkich co mnie jeszcze pamietaja (a widze oczywiscie Kodiego, ooo i Markusa i Pagina), i tych co tu 'nowi' Ciesze sie, ze grupa jakos sie trzyma i pomaga sobie w walkach.... Trzymajcie sie cieplo Jacek Witam serdecznie, ja tu "nowa", ale bardzo się cieszę, że "legendy" naszej grupy trójmiejskiej powracają, dając nam nowicjuszom nadzieję, że kiedyś doświadczymy ich radości mieszkania na swoim kawałku świata (oj, strasznie skomplikowanym to zdanie się zrobiło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 17.03.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 To cud, ze po takim czasie ktos jeszcze mnie pamieta! Niesamowite.... Mam nadzieje, ze nie jest to zadna czarna 'legenda'.... Tak tylko przy okazji - przeprowadzilismy sie z zonka i dzieciaczkami do Banina we wrzesniu 1,5 roku temu. Od tamtej pory to tak jakbysmy caly czas byli na wakacjach. Psiak, kociak, drewutnia, no po prostu odlot - inne, spokojne, ciche i zblizone do natury zycie. Cos wspanialego i do tego (i nie tylko) warto dazyc i poswiecac kazda chwile! Jesli ktos ma dola (a wiem jak to jest w trakcie budowy, kiedy wszystko sie wali na leb) niech sie ze mna skontaktuje. Mam nadzieje, ze potrafie przekonac, ze warto walczyc, i ze potem bedzie sie czlowiek z tego smial przy kominku. Jacek z kanapy z piwkiem w rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 17.03.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Wpadlem sobie po 1,5 roku a tu widze, ze stara ekipa jak siedziala tak siedzi Pozdrawiam serdecznie wszystkich co mnie jeszcze pamietaja (a widze oczywiscie Kodiego, ooo i Markusa i Pagina), i tych co tu 'nowi' Ciesze sie, ze grupa jakos sie trzyma i pomaga sobie w walkach.... Trzymajcie sie cieplo Jacek PS> Widze ze cos tam jest o cenach i o pompie ciepla - moja od stycznia do stycznia kosztowala mnie 1658PLN, w co weszlo c.w.u i c.o. - polecam! PS2> Markus ja TV mam z talerza - Cyfra+, tel to TPSA, a Internet to jedyna opcja w Baninie czyli Neostrada. Witaj Jaca, Chyba duzymi krokami idzie wiosna, bo dawno nie widziani forumowicze powracaja niczym bociany . Jaca - zagladaj czesciej Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.03.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Najpierw Kodi, teraz Jaca - cuda, cuda ogłaszają To chyba nie cuda, tylko Oni w końcu skończyli budowy i zaczęli życ jak normalni ludzie, mając z powrotem czas na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 17.03.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Szczerze to robilem porzadki na kompie (a teraz akurat w bookmark'ach) no i patrze a tu MURATOR. No coz - sprawdzilem czy w ogole dziala.... No a jak juz kliknalem i zaczalem przegladac, to sie okazalo ze ludzie Ci sami, tematy tez no ogolnie nic sie nie zmienilo. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Jaca PS> Widze, ze nie jestem juz teraz jedyny z Banina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 18.03.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witam Jaca. Powiem, szczerze, że kogo jak kogo, ale nie łudziłem się że Cię jeszcze tu usłyszę. Widocznie źle Cię oceniłem. Uciekłeś z forum takl nagle. Ja też miałem małą przerwę - różne sprawy, może wypalenie, ale jestem. U nas też pomalutku. Palisz coś w kominku, czy luzujesz? Pozdrawiam u nas masa wody, na drodze błoto, jeszcze wyjechałem, ale nie wiem jak długo to potrwa. chyba będę zostawiał samochód przy głównej drodze, a dalej jakieś 150m polami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 18.03.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 ach bym zapomniał. Co za widoki jak się jedzie na żukowo. Po lewej i prawej stronie tyle wody na polach, że czułem sie tak jakbym jechał na półwysep. Do tego w jednym miejscu droga zalana. ten silny wiatr nawiewał na drogę. Dobrze źe nie odcieła mi dojazdu do domu, bo najblizszy to przez Ikea - banino, albo Auchan - żukowo w stronę gdyni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 18.03.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 No to ja się przemianuje na Markus_szuwarowo-bagienny. Po wizycie we wtorek (syf, ku..suwa i mucha tse-tse) obiecałem sobie że przez kolejne dwa dni nie zajrzę do Bojana, tak więc jutro zapuszczę dyżurnego żurawia, może dojadę. Cholera, czy ja dom buduję czy zapisałem się do szkoły przetrwania Pałkiewicza? ale się uśmiałam aż boję się pomyśleć co się dzieje u mnie .....pewnie będziemy musili zakupić porządne kalosze i jakieś płaszcze ochronne i nic tylko przedzierać się przez błota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 18.03.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 ach bym zapomniał. Co za widoki jak się jedzie na żukowo. Po lewej i prawej stronie tyle wody na polach, że czułem sie tak jakbym jechał na półwysep. Do tego w jednym miejscu droga zalana. ten silny wiatr nawiewał na drogę. Dobrze źe nie odcieła mi dojazdu do domu, bo najblizszy to przez Ikea - banino, albo Auchan - żukowo w stronę gdyni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 18.03.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 No to ja się przemianuje na Markus_szuwarowo-bagienny. Cholera, czy ja dom buduję czy zapisałem się do szkoły przetrwania Pałkiewicza? No to się pociesz. Nas odcięło od drogi do tego stopnia, że i przeprawa promowa w grę nie wchodzi. Woda spływa z pól wąwozem w takim tempie jakby to był górski potok. I płynie po śniegu Rozlewisko na przejeździe tak ze 20 m... I wodospady ! Wieczorem Asieńka wstawi fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.03.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 WLOWIKI - szczerze współczuję, ale czekam z niecierpliwościąna zdjęcia. Ostatnio dajecie takie hardcorowe tematy, że Lynch się chowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 18.03.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Kodi, moje znikniecie wynikalo ze spraw zawodowych. W koncowce budowy wyekspediowano mnie na kilka tygodni najpierw do Rosji, potem do Stanow a na koniec do Izraela Roboty z tym i budowa bylo tyle, ze czasu na forum juz braklo... Co nie oznacza, ze nie myslalem i nie pamietalem, bo forum dalo mi wiele podczas budowy, oj wiele. Tyle, celem usprawiedliwienia. Pozdrawiam Jaca PS> No Banino tez niezle podtopione... az sie pisac nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 18.03.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Jaca - nie żebym oczekiwał od Ciebie, usprawiedliwienia. Po prostu nie sądziłem, że tutaj jeszcze wpadniesz. Tak czy inaczej witam. może będzie okazja się spotkać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts