Rytunia 02.06.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 gdzie jest to Połchowo?gdzie te piękne działeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.06.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Jedziesz z Redy na Władysławowo na górce pierwszy zjazd w prawo to jest na Rekowo ,a drugi na Połchowo.Jak miniesz Połchowo to masz Mrzezino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.06.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 dzięki, ale dla mnie za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 02.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Nie wiem, jaki żywopłot kupujesz. Mogę Ci podesłac zestawienie roslin i wyceny jak chcesz. Rafalg - ja chce ! bardzo prosze. pzdr Nie ma sprawy. Zrobię skan i podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.06.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 RISPETTO i RAFALG - będę wdzięczny za Wasze namiary na rosliny i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 03.06.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 RISPETTO i RAFALG - będę wdzięczny za Wasze namiary na rosliny i ceny. Markus - Przesle Ci wycene i zestawienie roslin - tak jak również obiecałem to Zochnie. Zrobię to w Weekend. Jezeli chodzi o źródłow zakupów tych roślin, to nie wiem, ustalał je ogrodnik. Możesz się z nim skontaktowac i poprosić i wycenę twojego zestawienia rośliności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 03.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Markus, a Ty jesteś zadowolony ze swojego ogródka? Z ogródka nie jestem zadowolony bo go jeszcze nie mam, natomiast jestem zadowolony ze swojego projektu. I chyba bezpieczniej będzie jak nie będę wypowiadał się o kwotach, bo nie wiem skąd tak małe wyniki wychodzą. Sam żywopłot wychodzi u mnie drożej niz Rafalg ma zamiar wydać na cały ogród Generalnie chodziło mi o gródek, albo jego wyobrażenie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 03.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Nie wiem, jaki żywopłot kupujesz. Mogę Ci podesłac zestawienie roslin i wyceny jak chcesz. To ja też poproszę, jak już tak hurtem bedziesz wysyłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 04.06.2005 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Jako i ja poprosze, jak pisze Kolia hurtem mnie podepnij. Mimo ze jeszcze do tego punktu mam kawal drogi ale przyda sie to w notatkach na przyszlosc. Ciezko przebrnac pozniej przez 100 stron w poszukiwaniu tego co kiedys wiemy ze zostalo podane. wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 04.06.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 OK. Zeskanuję i podesle wszystkim zainteresowanym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 04.06.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 arco no cóż my budujemy podobny i uzgodniłem że robocizna za stan surowy otwarty razem z więżbą to 15 000 materiały kupuję sam jak na razie mamy zrobione ocieplone fundamenty zasypane i utwardzone piachem od jutra zaczynają chudziaka.Nasz projekt to Klementynka z archipelagu budowa idzie spokojnie ale planowo więc na razie nie narzekam Cześć! Cena 15 000 zł za stan surowy otwarty z więźbą dachową jest dosyć atrakcyjna. Czy możesz podać adres swojej budowy lub namiary na ekipe? Może będą mieli czas na jesień, albo w przyszłym roku Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 04.06.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Witam - szykam dobrze zaopatrzonej wypożyczalni sprzętu budowlanego. Na stronach przewijały sięswego czasu adresy (we Wrzeszcu bądź w Gdańsku ?). Czy macie może namiary? Jeżeli tak to poproszę. a szukałeś w firmie MIDO. Przy głownej drodze do Zukowa w Miszewie. Między I a II światłami. Pozdrawiam Hej kodi, Brałem od nich dachówkę po bardzo dobrej cenie (można było się dogadać) oraz okna Fakro i wszystkie duperele na dach. Tak jak ktoś już napisał po robocie mogłem oddać resztę. Polecam. Co do dekarzy to mam nawet niezłą ekipę z Luzina. Jak będziesz chcaiał to dam ci namiary. Pozdrawiam, Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greganna 04.06.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Witam !!!!!wszystkich z 3miasta i okolic!!!!A wiec zachorowalem !!! TAK TAK myslalem mnie nie trafi inni to tak ale ja eh a jednak kura i nic na to nie poradzisz pikawa 190/140 jak tylko MAT.BUD zobacze i kacze wlosy dostaje tylko kura.W lutym chcialem sie wyleczyc to kupilismy dzialke let. miedzy wesiorami a zdunowicami i myslalem bedzie nara spoko allllee cooo taaam ja i spooooko hehe...i....ha....oraz....hi w piatek pozwolenie na budowe odebralem i za 2tyg. ruszam A CO A JAK!!!! zle nie bedze najwyzej wesolo i kolo szescia z betonem bedzie sie krecic.nara musze mat bud. czeken sp greganna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 04.06.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a jak tam Połchowo wiecie coś? Połchowo jest super fajne,ja sie zakochalem od pierwszej wizyty w tej wiosce,mam juz tam swoj kawalek tej planety,zalatwiam papierzyska.ceny przystepne napisz w którym miejscu i czy są tam jeszcze wolne i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.06.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a jak tam Połchowo wiecie coś? Połchowo jest super fajne,ja sie zakochalem od pierwszej wizyty w tej wiosce,mam juz tam swoj kawalek tej planety,zalatwiam papierzyska.ceny przystepne napisz w którym miejscu i czy są tam jeszcze wolne i za ile Moja koleżanka tam mieszka to sie zapytam. Jesli chcesz oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 04.06.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a jak tam Połchowo wiecie coś? Połchowo jest super fajne,ja sie zakochalem od pierwszej wizyty w tej wiosce,mam juz tam swoj kawalek tej planety,zalatwiam papierzyska.ceny przystepne napisz w którym miejscu i czy są tam jeszcze wolne i za ile Moja koleżanka tam mieszka to sie zapytam. Jesli chcesz oczywiście. bardzo bede wdzieczna bo juz mialam w sumie mam jedną na oku ale chyba juz zajeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.06.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ok w poniedziałek podejdę do niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 04.06.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ok w poniedziałek podejdę do niej. super a powiedz mi chodzi tu na forum gdzieś ktoś z nickiem Pagin i on tez sie buduje w Połchowie i podobno wie kto ma tam dzialki na sprzedaż ale nie moge na niego trafic wiesz moze jak kogoś tu odszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.06.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Moge Ci posac kontakt do geologa - 5 odwiertow + ekspertyza = 400 zl. Powodzenia. Witam, wprawdzie była to propozycja kierowana do Wakmana, ale ja także chętnie z niej skorzystam, jeśli mozna Zochna, a ja jeszcze raz bardzo serdecznie proszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.06.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ok w poniedziałek podejdę do niej. super a powiedz mi chodzi tu na forum gdzieś ktoś z nickiem Pagin i on tez sie buduje w Połchowie i podobno wie kto ma tam dzialki na sprzedaż ale nie moge na niego trafic wiesz moze jak kogoś tu odszukać? Dałem mu na priv zapytanie o coś ale sie nie odezwał (może nie doszo). Wejdź w "szukaj" wpisz "pagin" a na dole "posty",jak znajdzie to naciśnij myszką na "pagin" i jest tam "wiad priv" oraz "wyślij e-mail" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts