miła 08.09.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A tak poza tym to widziałem ten wynalazek w Castoramie. W Castoramie byłam i powiedziali, że nie mają To zostają mi te składy na Kościuszki, albo przemalowanie tablicy po dawnym właścicielu Kolia mają w BAT cena 29,00 o rozmiarach 0,5 m na 1 bodajże pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 08.09.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A tak poza tym to widziałem ten wynalazek w Castoramie. W Castoramie byłam i powiedziali, że nie mają To zostają mi te składy na Kościuszki, albo przemalowanie tablicy po dawnym właścicielu A byłaś w drugiej Castoramie ? Jedna jest przy obwodnicy, druga obok Media & Markt przy Grunwaldzkiej, niedaleko Hali Oliwia (Przymorze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 BAT Kokoszki te 349 55 60 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 KOLIA w Praktikerze na Kołobrzeskiej na Przymorzu są mają około 20 sztuk w cenie 57,99 ale to są te wielkieeeeee ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 08.09.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 BAT Kokoszki te 349 55 60 :) Wielkie dzięki, właśnie do nich dzwoniłam, mają czynne do 18, więc powinnam zdążyć i już od dzisiaj byc szczęśliwą posiadaczką żóltej tablicy Jak niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 08.09.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A byłaś w drugiej Castoramie ? Jedna jest przy obwodnicy, druga obok Media & Markt przy Grunwaldzkiej, niedaleko Hali Oliwia (Przymorze). Byłam w tej przy obwodnicy, bo stwierdziłam, że większa to lepiej, ale jak widać niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Jak ostanio robiłaąm zakupy w Castoramie to Pan, który nas obsługiwał miał cudowny zwyczaj dzwonić do Castoramy w Gdyni/Rumii i pytać czy u nich dostanę to, czego nie mieli w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 właśnie obejrzałam mój domek ze zdjęć z czyjejś prywatnej galerii i nostalgia mnie wzięła łomatko jak to się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 08.09.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Gosia@ a masz jakieś namiary na tych od MarcinaU, w przyszłym tygodniu okaże się czy udało mi się sprzedać mieszkanie i jeśli tak to będzie mi sie dosyć spieszyło, do zrobienia mam płyty KG,w prace wykończeniowe, ewentyalnie tynki zewnętrzne i podbitkę jeśli nie wyjdzie z tymi od których mam dostać wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 08.09.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ktoś chciał zrobić adaptację projektu gotowego Rozmawiałem z "moją" Pania architekt, powiedziała że może się tego podjąć, ale szczegóły proszę uzgadniać już indywidualnie. Anna Fiałek 601 786 613 Dzięki Markus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Kochani a gdzie kupowaliście tzw. wyczystkę - takie drzwiczki do czyszczenia kominów, co się montuje najbardziej dolnej części w kominie ? Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigi77 08.09.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Jestem na etapie wstawiania drzwi wewnętrznych. Jeśli ktoś ma sprawdzonych i godnych polecenia stolarzy, to bardzo bym prosioł o namiary, chodzi i o oklice trójmiasta oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 08.09.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Kochani a gdzie kupowaliście tzw. wyczystkę - takie drzwiczki do czyszczenia kominów, co się montuje najbardziej dolnej części w kominie ? Ewa Ja dostałam razem z kominem,, a kupowałam w Patoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.09.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Kochani a gdzie kupowaliście tzw. wyczystkę - takie drzwiczki do czyszczenia kominów, co się montuje najbardziej dolnej części w kominie ? Ewa Miałem razem z kominem w komplecie. Natomiast jeżeli nie kupujesz komina systemowego tylko będziesz murować to szukaj w marketach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.09.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Jestem na etapie wstawiania drzwi wewnętrznych. Jeśli ktoś ma sprawdzonych i godnych polecenia stolarzy, to bardzo bym prosioł o namiary, chodzi i o oklice trójmiasta oczywiście. Jeżeli chodzi o drzwi robione na zamówienie to polecam LIBOR z Redy. Robią piękne drzwi w granicach 1000-1200 za komplet z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.09.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Mam pytanie za 100 punktów, gdzie mogę dostać tablice budowalne te żółte na których powinnam umieścić wszystkie namiary inwestora i kierownika budowy. Pytałam w różnych składach budowlanych, ale nie mają. Gdzie Wy kupowaliście swoje? Kolia, ja tablicę kupiłam w hurtowni BHP.Niestety w Tczewie, bo tu mieszkam i buduję, więc moje namiary chyba się Tobie nie przydadzą.Poszukaj w tego typu miejscach bliżej siebie. Pozdrawiam,Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ja już komin mam podobno mają w Praktikerze - po pracy zajadę dzięki za info pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_M 08.09.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam Was po baaardzo długiej przerwie. Niestety moja budowa została przełożona na następny rok. Wykonawca dał ciała i nie stawił się, chodzą słuchy, że robi na obcych landach. Pewna nie jestem . Jeśli byście słyszeli o dobrej i niedrogiej ekipie, to dajcie znać. Chociaż sama jużnie wiem, czy jest sens zaczynać jeszcze w tym roku. Średnio licząc budowa stanu surowego otwartego potrwa ok 2 - 3 miesiące, więc lekko licząc dachówkę kładliby w grudniu. Strasznie mi smutno. Nie rozumiem tylko, czemu wykonawca, z którym sięumówiłam nie dał znać, że nie przyjdzie do mnie na budowę, bo ... np bo nie. Ech, "Fachowcy". Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 08.09.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Dorota_M, tio standard, u mnie notorycznie to ma miejsce, jeden nawet przyszedł na chilę rozgrzebał i poszedł, ba co ja mówie jeden ze trzech takich było, ale trzeba mieć nadzieję, że w końcu sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 DOROTA - nie martw się - widocznie nie miał Ci budować domu i jest nieuczciwy, jeżeli się nie odezwał . Ja casting na murarza miałam od stycznia do czerwca - tylko, że miałam gorzej, bo ja robię remont a nie buduję od nowego. Ekipy "przeleciałam" i polecane z muratora i przez znajomych i przypadek sprawił, że mam tę , którą mam. pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts