coci 17.02.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Potrzebuje namiary na firme od szamb z wykonastwem. Ekoma z Kowali tylko sprzedaje. Wycene w Promeru juz mam, ale cos do porownania i szamba betonowe - bardzo chcetnie Witam,znalazlam tanie szambo betonowe w Radomiu(6m3=1200pln, 8m3=1800pln).Cena obejmuje zbiornik,standardowa pokrywe-10 cm,zelbetonowy wlaz i montaz.Mozna dokupic wzmocniona pokrywe-16 cm,kominek i zeliwny wlaz(50 pln).We wlasnym zakresie nalezy wykonac wykop i oplacic transport( 2,50pln/km=1000pln).Poszukuje chetnych do wspolnego transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 17.02.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Potrzebuje namiary na firme od szamb z wykonastwem. Ekoma z Kowali tylko sprzedaje. Wycene w Promeru juz mam, ale cos do porownania i szamba betonowe - bardzo chcetnie Witam,znalazlam tanie szambo betonowe w Radomiu(6m3=1200pln, 8m3=1800pln).Cena obejmuje zbiornik,standardowa pokrywe-10 cm,zelbetonowy wlaz i montaz.Mozna dokupic wzmocniona pokrywe-16 cm,kominek i zeliwny wlaz(50 pln).We wlasnym zakresie nalezy wykonac wykop i oplacic transport( 2,50pln/km=1000pln).Poszukuje chetnych do wspolnego transportu ja juz zamowilem w Szemudzie, 10m3 na gotowo 4900 netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 17.02.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 [. Jakbyscie mieli namiary na firme ktora produkuje i zaklada szamba betonowe to bardzo chetnie.[/qu 516081614 firma z Radomia produkujaca szamba betonowe o roznych pojemnosciach(zajmuja sie tez montazem).Sama jestem juz zdecydowana na ich zbiornik-szukam kogos do wspolnego transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szejens 18.02.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Może głupie pytanie ale czy betonowe szambo jest lepsze od plastikowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 18.02.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Może głupie pytanie ale czy betonowe szambo jest lepsze od plastikowego? Lepsze,bo tansze nie wymaga zakotwienia i nie wyplynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania... 18.02.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 to ja może też z takim sobie pytaniem - szambo betonowe murowane z bloczków czy z kręgów betonowych? co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinekGda 18.02.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam. Dolaczam do grupy, gdyz za chwile zaczynamy budowę w Rumi, projekt gotowy Sasza z Archipelagu z drobnymi modyfikacjami, już przebrnęliśmy przez wszelkie sprawy papierkowe (trwało to prawie rok czasu!!) i w zeszłym tygodniu dostaliśmy pozwolenie na budowę. Będę tu pewnie często zaglądał Pozdrawiam wszystkich ruszających przed wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 18.02.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 to ja może też z takim sobie pytaniem - szambo betonowe murowane z bloczków czy z kręgów betonowych? co myślicie? Wlasnie podciagam,co sadzicie o szambie z kregow?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly123 18.02.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A będziesz miał atest na takie szambo z kręgów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 18.02.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jak robiłem adaptacje to architektka mnie sie pytala jaki projekt szmba wybieram,bo ona standardowo ma jeden prefabrykowany albo drugi proejkt na szambo z kregow,byla tam cala dokumentacja co i jak.Wiec jesli ona takie rzeczy zalacza do dokumentacji i staostwa/urzedy miasta to akceptuja to chyba jest ok.W kazdym razie nie wybralem zadnego z nch bo mialem jakis projekcik szamba zalaczony w projekcie domu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly123 18.02.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Nie wiem czy się nie mylę, ale wydaje mi się że projekt swoją drogą musi być a atest to inna sprawa. Szambo musi być szczelne i ten dokument stwierdza, że firma produkujące dany zbiornik wykonała badania i ta szczelność jest gwarantowana. Jeśli sam budujesz szambo to w jakiś sposób będzie musiało być ono odebrane - może wystarczy tylko wpis kierownika budowy, że szambo jest szczelne? Może ktoś się wypowie, kto miał jakieś doświadczenia przy samodzielnej budowie szamba. Inna sprawa to to, że w każdej gminie mogą inaczej patrzeć na tę kwestię.Pozdrawiam,Sly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 18.02.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam! Baaaaaaardzo proszę o namiary na sprawdzonych fachowców od wylewek z miksokreta, byłabym też wdzięczna za speców od elewacji, trochę już znalazłam na białej liście ale może jeszcze ktoś uprzejmie coś dorzuci? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmaliszewski 18.02.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 [. Jakbyscie mieli namiary na firme ktora produkuje i zaklada szamba betonowe to bardzo chetnie.[/qu 516081614 firma z Radomia produkujaca szamba betonowe o roznych pojemnosciach(zajmuja sie tez montazem).Sama jestem juz zdecydowana na ich zbiornik-szukam kogos do wspolnego transportu. witam , takze szukalem szamba i znalazlem jakies przedstawicielstwo z Radomia w Gdansku : 10 m 3 dwuczesciowe jednokomorowe 3800 netto namiar : nr tel:784 010 225 ..a tak z inne beczki , ile w tym roku placicie za mury , za dach (ciesla,dekarz) , bo mam wrazenie, ze ceny robocizny sa lekko przewartosciowane ...moze sie myle ... pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 18.02.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 [. Jakbyscie mieli namiary na firme ktora produkuje i zaklada szamba betonowe to bardzo chetnie.[/qu 516081614 firma z Radomia produkujaca szamba betonowe o roznych pojemnosciach(zajmuja sie tez montazem).Sama jestem juz zdecydowana na ich zbiornik-szukam kogos do wspolnego transportu. witam , takze szukalem szamba i znalazlem jakies przedstawicielstwo z Radomia w Gdansku : 10 m 3 dwuczesciowe jednokomorowe 3800 netto namiar : nr tel:784 010 225 ..a tak z inne beczki , ile w tym roku placicie za mury , za dach (ciesla,dekarz) , bo mam wrazenie, ze ceny robocizny sa lekko przewartosciowane ...moze sie myle ... pozdrawiam Pawel hey no tak,ale dolicz transport i dzwig i wyjdzie Ci coś koło tego co daje Szemud,czyli wszedzie jest to samo. Co do robocizny: murarz -nie wypowiadam się cieśla-35 zł m/kw dachu,bez deskowania i papowania dekarz-35 zł m/kw dachowka plus 150 zl okno połaciowe 25 zł m/kw blachodachówka plus 150 okno połaciowe to tak mniej wiecej i raczej z dolnej półki tego co znalazlem dotychczas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 19.02.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witam! Baaaaaaardzo proszę o namiary na sprawdzonych fachowców od wylewek z miksokreta, byłabym też wdzięczna za speców od elewacji, trochę już znalazłam na białej liście ale może jeszcze ktoś uprzejmie coś dorzuci? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi! Mam tylko numer, gosc robil mi wylewki, placilem 15zlm2-robocizna. 200m2 zrobili w jeden dziej. tel.515615515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 19.02.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Nadal szukam firmy która wykona ogrodzeenie, siatka,murek. Moze macie kogos godnego polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 19.02.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witam! Baaaaaaardzo proszę o namiary na sprawdzonych fachowców od wylewek z miksokreta, byłabym też wdzięczna za speców od elewacji, trochę już znalazłam na białej liście ale może jeszcze ktoś uprzejmie coś dorzuci? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi! Mam tylko numer, gosc robil mi wylewki, placilem 15zlm2-robocizna. 200m2 zrobili w jeden dziej. tel.515615515 A skad ten koles jest tzn. czy działa w okolicach Wejherowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 19.02.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 witam , takze szukalem szamba i znalazlem jakies przedstawicielstwo z Radomia w Gdansku : 10 m 3 dwuczesciowe jednokomorowe 3800 nettonamiar : nr tel:784 010 225 Witam,szambo o tej pojemnosci w Radomiu kosztuje 1900 netto juz z montazem!Jest nas juz pare osob zainteresowanych wspolnym transportem.Firma bierze 2,50pln/km co daje ok. 1000pln.Podzielic to na 4 osoby...........nadal drogo?Zapraszam do wspolpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 19.02.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Nadal szukam firmy która wykona ogrodzeenie, siatka,murek. Moze macie kogos godnego polecenia. mam robili mi ogrodzenie i podbitke solidni jedna z lepszych ekip jak mialem tel. 512 658 909 CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 19.02.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 witam , takze szukalem szamba i znalazlem jakies przedstawicielstwo z Radomia w Gdansku : 10 m 3 dwuczesciowe jednokomorowe 3800 netto namiar : nr tel:784 010 225 Witam,szambo o tej pojemnosci w Radomiu kosztuje 1900 netto juz z montazem! Jest nas juz pare osob zainteresowanych wspolnym transportem.Firma bierze 2,50pln/km co daje ok. 1000pln.Podzielic to na 4 osoby...........nadal drogo? Zapraszam do wspolpracy Bije sie w piers i przepraszam za skladanie falszywych zeznan Fakty: -transport liczony w obie strony-okolo 2500(mozna sie jeszcze potargowac) -jednorazowa ilosc dostarczonych zbiornikow(elementow) 3 -montaz w cenie zbiornika -nadal szukam chetnych do wspolnego transportu a cala reszta na http://www.radbud.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts