Karolinka 29 19.06.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Szukam drewna do kominka, okolice Bojana w rozsądnej cenie, z góry dzięki za namiary. Ja do Warzenka (troszkę dalej) wzięłam z Gdyni, jutro facet ma mi przywieźć 140 za metr sześcienny za drewno liściaste mieszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert29 19.06.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 [ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 19.06.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Szukam drewna do kominka, okolice Bojana w rozsądnej cenie, z góry dzięki za namiary. Zagladaj na Allegro,ostatnio mieli do sprzedania w Koleczkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 19.06.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Drewno kominkowe 602 308 390,ja osobiscie nie brałem,ale podobno w porzadku.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 19.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Macie jakieś typy na porządną podbitke z PCV?[/b] Hej. Jestem właśnie w trakcie poszukiwań. Na razie z tego co się zorientowałam to można kupić podbitki firm: Ergis (np. Bat) http://www.ergis-eurofilms.eu/pl/dla-klientow/panele.html Orobel (np. Vena Dach) http://www.podbitki.pl/produkty.html Plastivan http://www.plastivan.pl/index.php?jezyk=1&dzial=6 Boryszew http://www.boryszewerg.com.pl/ Royal Europa (podbitka Royal Soffit) (np. Borga Gdynia) http://www.royaleuropa.com/pod-siding5.html Deceuninck (np.EDI Gdańsk) http://www.deceuninck.pl/HTML/Subsidiary8/Polish/Pages/8_p341190.htm Gamrat http://www.gamrat.com.pl/pl/oferta/produkty/podsufitka/ Mają one w ofercie również panele wentylacyjne. Niektóre dają 20 lat gwarancji, inne 50. Ja skłaniam się ku Royal, ale ze względu na kolor jaki mają. Zdecydowałem się na Royala. Świetnie wyglądają w naturze-faktura słojów, tylko ta cena (37 zl za 1m2) .Widziałem w Almaresie Ergis- porażka.Plastivan też w necie wygląda porządnie. Dzięki za kompetentną odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 19.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Witam poproszę o opinię na temnat firmy windows2000 z rumii i ich okien na profilu brillant oraz brama garazowa firmy interflex pzdr Zapytaj się Małego- On chyba nieżle zna te firmę. Mam od nich okna (coś tam w nazwie na "B", moze brillant lub baron-5 komorowe). To chyba nazwa własna okien a nie profila. Wizualnie ok. Coś mi szwankuja tarasowe/balkonowe, co roku przyjeżdżaja na regulacje, a mam je od 2005 wiec serwis niezły, choć chyba wcześniejszy serwisant był kiepsi, dlatego nie wyregulował ich pernamentnie. Mam nadzieję że teraz ostatni raz zgłoszę Macie jakieś typy na porządną podbitke z PCV?[/b] Andrzeju teraz jeździ pan Stasiu - bardzo konkretny i "obcykany" gość. Przekażę mu sprawę (jego tel. 0605-848-417). Pozdrawiam Dziękuję Tomek. Był chyba ten pan u nas w zimie do balkonowych i wyregulował prawidłowo,pozostały tylko tarasowe. Obiecał je wyregulować na wiosnę, ale nie mielismy czasu go zaprosić. Nie zmienia to faktu, że jesteśmy zadowoleni z okien Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 19.06.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 [ moderowano - reklama ] Ten post to reklama. Pewnie ciekawy asortyment. My kupowaliśmy koło Kauflandu w Wejherowie. Godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMC29 20.06.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam Wszystkich,Szkoda, że wcześniej tu nie zaglądnęłam, dużo fajnych namiarów. Może ktoś ma namiar na fachowców od ukladania kostki brukowej? Ja buduję się koło Koleczkowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 20.06.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Szukam drewna do kominka, okolice Bojana w rozsądnej cenie, z góry dzięki za namiary. Ja do Warzenka (troszkę dalej) wzięłam z Gdyni, jutro facet ma mi przywieźć 140 za metr sześcienny za drewno liściaste mieszane. dzięki, możesz podać mi namiary? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayekmc 20.06.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Hejjestesmy w trakcie zakladania pradu na dzialce, tz,podlaczenia rozdzielni budowlanej, i mam male pytanko- ile kosztuje rozdzielnia?- ile moze nas kosztowac robocizna elektryka?z gory dziekibudujemy w gminie Pruszcz Gd. moze ktos z tych rejonow ostatnio zmagal sie z energa? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafald 20.06.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam wszustkich, Mam pytanie - czy któryś z forumowiczów może polecić producenta ładnych i przyzwoitych cenowo schodów na konstrukcji stalowej? Znamy Rintal-a i Centrum Schodów, Metalltech z Nowego Dworu. Czy może ktoś kupił lub zna innych dobrych producentów?Chodzi nam o schody ażurowe z centralną, środkową belką jako element konstrukcyjny, stopnie drewniane, barierki ze stali. Pozdrawiam i z góry dziękujęRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 21.06.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Szukam drewna do kominka, okolice Bojana w rozsądnej cenie, z góry dzięki za namiary. Ja do Warzenka (troszkę dalej) wzięłam z Gdyni, jutro facet ma mi przywieźć 140 za metr sześcienny za drewno liściaste mieszane. dzięki, możesz podać mi namiary? Z góry dzięki. Proszę właśnie wczoraj Pan mi przywiózł: 603-717-046 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayekmc 22.06.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witamy i prosimy o podpowiedz w kwesti: " Hej jestesmy w trakcie zakladania pradu na dzialce, tz,podlaczenia rozdzielni budowlanej, i mam male pytanko - ile kosztuje rozdzielnia? - ile moze nas kosztowac robocizna elektryka? z gory dzieki budujemy w gminie Pruszcz Gd. moze ktos z tych rejonow ostatnio zmagal sie z energa? pozdrawiam " Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senor_crisi 22.06.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witam, jaka jest aktualna cena za ulozenie metra kwadratowego dachu (dachowka ceramiczna)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senor_crisi 22.06.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 no i za namiary na dekarzy tez bylbym wdzieczny pozdrawiam cris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 22.06.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Na Białej Liście-Trójmiasto masz namiary na sprawdzonych fachowców,jednym z polecanych dekarzy był Dawid 0509-367-186 (polecany bodajże przez Małego) za m. kw dachówki chciał ode mnie 35 zł plus 200 zł od okna połaciowego (ale to było w marcu).Aha no i dla równowagi zajrzyj równiez na Czarna Liste- Trójmiasto. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 22.06.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witam, jaka jest aktualna cena za ulozenie metra kwadratowego dachu (dachowka ceramiczna)? Wiesz to zależy jaki dach, czy dwuspadowy, czy cztero, jak dużo jest wykuszy itp. Ja dałam na wiosnę 40 zł za metr dachu bardzo trudnego połamanego i wiem, że to było mało. A dekarzy żadnych nie polecam, sama wpisałam trzech na czarną listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmaliszewski 22.06.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 no i za namiary na dekarzy tez bylbym wdzieczny pozdrawiam cris Polecam dekarza pana Kleine, nawet mniej za m2 dachowki , pamietaj jeszcze o kosztach takich jak desowanie, papa, laty, rynny, blachy , i takie tam inne pierdoly. Telefon na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 22.06.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Szukam drewna do kominka, okolice Bojana w rozsądnej cenie, z góry dzięki za namiary. Ja do Warzenka (troszkę dalej) wzięłam z Gdyni, jutro facet ma mi przywieźć 140 za metr sześcienny za drewno liściaste mieszane. dzięki, możesz podać mi namiary? Z góry dzięki. Proszę właśnie wczoraj Pan mi przywiózł: 603-717-046 dzięki, jutro dzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 22.06.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Rowniez nie moge powiedziec zlego slowa o Kazimierzu Klein.Jego ludzie robili nam caly dach,ktory nie nalezal do najprostrzych.Szybko,sprawnie,czysto,krotko mowiac same plusy.Chciaz trzeba bylo troche sie za nim nachodzic,zawalony praca byl wtedy,ale udalo sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts