daro31ie 10.08.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 czy ktos z forumowiczow buduje dom w Kielpinie Gornym????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 10.08.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Szukam kafelkarza, ale niekoniecznie z białej listy bo tam są pewnie tylko tacy na których czeka się bóg wie ile czasu, może czyjś tata, wujek się tym zajmuje, ale robi dokładnie i za rozsądne pieniążki. Praca byłaby na II połowę października - nasza łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Czy możecie poleciś kogoś do ocieplenia i tynków zewnętzrnych z mozliwymi terminami jeszcze na ten rok oraz jakąś sprawdzona firmę od schodów wewnętrznych drewnianych? Schody - p.Andrzej Kotowski, Kosakowo, tel :+58 6659389 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 11.08.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 a w temacie bram samonośnych - też nikt nie ma? Może jednak znajdzie się ktoś, kto poda jakieś orientacyjne ceny i kogoś poleci? Witam. Jestem szczęśliwą posiadaczką bramy segmentowej z napędem z firmy Beditom z Gdyni. Brama nietypowa, robiona pod wymiar ( podciąg w niskim garażu), służy już nam piąty rok, nie ma żadnych problemów z użytkowaniem, a serwis działa bez zarzutów nawet już po gwarancji ( ostatnio co parę minut wyłączali prąd i oprogramowanie zgłupiało, a panowie z Beditomu przez telefon pomogli). Gorąco ich polecam. Pozdrawiam, Mirella Chodzi mi o bramę wjazdową na działkę (taką w płocie ), a nie o bramę garażową. Może ktoś polecić jakąś firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynier.mamon 11.08.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam, Wymieniłem tymczasowe 'budowlane' ogrodzenie na docelowe i mam nadmiarowe 60-80m bieżących używanej siatki ogrodzeniowej 'leśnej' o wys 150cm. Gdyby kotś był zainteresowany, prosze o info na priv. mamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 11.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ku przestrodze - prawda o klimacik.pl/rekuperatory.pomorze.pl/rekuperatory-warmia.pl http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35610,5237421.html polecam zwłaszcza komentarze... Niestety, też jestem ofiarą tej firmy Historia dokładnie taka, jak moja. Stracony czas i wielkie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marisol 12.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Mam do sprzedania grube, solidne stemple budowlane: ok. 200 szt. o długości 220 cm (idealne do piwnicy). Odbiór w Otominie własnym transportem. Cena 3 PLN/szt. Zainteresowanych proszę o kontakt na priva. Marisol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK. 12.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam! Ja znowu po prośbie Może ktoś ma jeszcze jakieś namiary na drzwi zewnętrzne wykonywane na indywidualne zamówienie - takie z naświetleniami bocznymi i górnym Sprawdziłam już "Now -Drew" z Częstkowa, Konkol produkt z Wejherowa i PHP "Malwina i Adam" z Chwaszczyna ( o dwóch ostatnich nie znalazłam opinii) chodzi mi o jakis ludzki termin wykonania i cenę co robiliście jak czekaliście np na drzwi - zabijaliście otwór deskami ? A no i jeszcze może jakieś namiary na bramy garażowe; (Beditom już mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fh8g 13.08.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 A no i jeszcze może jakieś namiary na bramy garażowe; (Beditom już mam) Ja wstawiałem bramę Interflex - firma Demit (http://www.demit.pl). Jestem zadowolony zarówno z bramy jak i dystrybutora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 13.08.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 O tej firmie PHP "Malwina i Adam" to Karolinka29 pisała,a właściwie o przebojach które z nimi ma.Co do bram to takRumia ul Marynarska firma RantReda ul Pucka KuperszmitReda ul Obwodowa nazwy nie pamietamRumia ul Dabrowskiego tam to masz chyba ze 3 firmy no i Megabud na Paderewskiego.Gdynia ul Hutnicza (mniej wiecej vis a vis Neste) A co do drzwi to możesz wykonać prowizoryczne drzwi z desek,założyć skobel,kłodke i masz zamknięte.Mozesz wstawić ościeżnicę metalowa i dopasować jakieś drzwi,lub wreszcie tak zrobiła moja sąsiadka wstawiła drzwi metalowe(takie zwykłe ocynkowane),które służyły jej przez całą budowę,zrobiła elewacje, wprowadziła się,a drzwi cały czas były i któregoś dnia przyjechali,wyjeli stare drzwi i włożyli nowe marki Gerda,do tej ościeznicy,co prawda nie wiem,w jakim kolorze ona była,ale mysle ze byla juz dopasowana do drzwi docelowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 13.08.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dokładnie tak: nie polecam firmy MALWINA i ADAM! Sprawa nasza dalej się ciągnie, oni łaskawie się z nami skontaktowali jak my zgłosiliśmy sprawe do instytucji która nadała im certyfikat jakości. Od razu była inspekcja na budowie i obietnica usunięcia wszystkich usterek i przemalowania drzwi aby wyglądały tak jak pokazują klientom na próbnikach!!! Niestety znów cisza, obiecali na papierze, że wezmę się do roboty i od trzech dni znów cisza - szok!! Przypominam, że mam do sprzedania dwa grzejniki firmy KERMI 600 szer./900 wys. o symbolu PROFIL-V FTV 22. Grzejniki były dosłownie założone i od razu ściągnięte także są nieużywane, po prostu zmieniliśmy koncpecje, a sklep nie chce już ich przyjąć. Dam dobrą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.08.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 A no i jeszcze może jakieś namiary na bramy garażowe; (Beditom już mam) My kupilismy brame w Gdyni : BRAMAG Wojciech Majcher 81-517 Gdynia, Cumowników 6 tel: 0-58 664-91-24, 602-259-957 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK. 13.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Jejku bardzo Wam dziękuję za podpowiedzi. Jutro będę dzwonić i jeździć na podane namiary. Karolina dziękiza przestrogę Dzisiaj się z deka wypompowałam ale zdjęty pomiar na okna oraz zamówiona dachówka A no właśnie dach jak widać na obrazku (no nie widać wykusza z drugiej strony) o pow. 244m2 : cena 22.300zł w tym dachówka cementowa Brass, orynnowanie, trzy okna dacowe velux z roletami zewnętrznymi, dwa wyłazy dachowe i 8500zł za robociznę. Mam nadzieję, że nie przepłacimy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 13.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 a moze jednak ktos montowal brame przesuwna w ogrodzeniu? i poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 13.08.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Jak by ktoś szukał ekipy do stanu surowego moge polecić moich wykonawców szef jest zmartwiony bo mu odmówił inwestor i jest obecnie bez roboty. Namiary na Białej Liście - firma "Rekowski" tel 608-827-369Jak jakieś pytania to na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 14.08.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Proszę o dobry kontakt na fachowców od układania kostki brukowej. Jeśli znacie też skład, który ma dobre ceny to będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Podczepiam się pod to pytanie. Również zainteresowany. Ja również jestem zainteresowany tym tematem a do położenia mam z 200m2 więc nie chciałbym by mi ktoś to spaskudził. też jestem zainteresowana namiarem na dobrą firmę. Ponoć takimi namiarami dysponuje Semmelrock, dawny Kombet w Gdyni. Mają tam fajną ekspozycję z kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 14.08.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Poszukuję sprawdzonej osoby do aranżacji ogrodu. Gdyby ktoś mógł mi polecić, będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.08.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Poszukuję sprawdzonej osoby do aranżacji ogrodu. Gdyby ktoś mógł mi polecić, będę bardzo wdzięczna Moja łajw jest tu bardzo pomysłowa, ale nie sądzę żby wzięła się za czyjś ogródek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rflisik 15.08.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Pozdrawiam,Jakie są obecnie ceny za wykończenia w odległości 50 km od Gdańska?Tz. kafelki, malowanie, płyty gipsowe, ułozenie podłogi itd Radek F._____________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skrzydlata 15.08.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Mam nadzieję, że Państwa doświadczenia, opinie, rady będą mi pomocne przy budowie domu. Chciałabym ruszyć w październiku i szukam na razie rzetelnej ekipy budowlanej. Miejsce budowy Kowale k. Gdańska. Czy ktoś z Państwa mógłby czystym sumieniem polecić kogoś, proszę o namiary i opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts