mirek_gdynia 10.12.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam Poszukuje wypozyczalni przyczep najlepiej zlokalizowanej w okolicach kielpina gornego lub w okolicy Z gory dzieki pozdrawiam daro31ie Prawie na każdej stacji STATOIL mają kilka przyczep do wypożyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 10.12.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Pamięta, pamięta A co do twoich wymagań dotyczących drewna kominkowego - to takie rzeczy to tylko w Erze. Poszukaj wśród sąsiadów co ogrzewają kominkiem i podczep sie do ich zamówienia, w przeciwnym wypadku wyjdzie ci m3 ze 100% marżą. U mnie nikt tak nie ogrzewa Zresztą przecież widziałeś jacy oni są Bo właśnie mam prawie załatwiony transport, ale nie wiem jak załatwić drewno (no teraz to już wiem, bo sobie rano sprawdzałam). Ale wiesz, nie spodziewałam się, ze Ciebie tu spotkam jeszcze, powiem wlowikowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 10.12.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Joaśka, Markus , to Wy jeszcze żyjecie Żartowałam Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 11.12.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 joola - mam do Ciebie pytanie. Widziałam na jednym z Twoich zdjęć, że przymocowałaś do kominka duży i jak sądzę dosyć ciężki łańcuch świąteczny. Jak to zrobiłaś? Przymierzam się do ozdobienia mojego domu na święta i zaczynają mnie nurtować problemy techniczne jak poprzywieszać coś np. do powierzchni na której nie mogę robić dziur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmaliszewski 11.12.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam Mam pytanie dla forumowiczow. Czy instalacja rekuperatora ma jakikolwiek sens ekonomiczny? Jak to sie ma do kosztow zamontowania a oszczednosci w latach nastepnych? Obawiam sie ze sprawa jest podobna jak z solarami. Pozdrawiam i czekam na wypowiedzi osob posiadajacych takie instalacje nareczka Wszyscy pieja z zachwytu, ja zrezygnowalem z rekuperatora Tylko z 1 powodu ... : ) - tam sa cieple rury i wilgoc ..., reszte niech sobie kazdy dopowie. Oczywiscie znajda sie experci ze to sa przeciwpradowe(plytowe), bebnowe ... i ze te separuja wilgoc ..., ja wole pare zloty wydac wiecej na ogrzewanie i spac spokojnie - bez szumu powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.12.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam. Macie jakieś doświadczenia z firmą Maszrol produkującą okna? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 11.12.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam bede mial na dniach do sprzedania stemple po jednym uzyciu okolo 200-300szt co do dlugosci musze sprawdzic ale napewno od 2.60 do nawet 3.XX musze to sprawdzic kto chetny na priv - cena do ustalenia - Transport wlasny odbior Koleczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmaliszewski 11.12.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam, zostalo mi 13 balotow welny mineralnej rockwool toprock grubosc 20 cm, gdyby ktos potrzebowal to prosze o kontakt [email protected] i jeszcze jedno : Ma ktos moze ogrzewanie na pellets , poszukuje chetnych do hurtowego zakupu pozdr Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marisol 11.12.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 My mamy okna z Maszrolu. Okna jak najbardziej w porządku, ceny też. Mamy jedynie zastrzeżenia do ekipy montującej okna na parterze. Po naszej interwencji, na poddaszu okna łukowe montowała już inna ekipa i było duuużo lepiej. Poprawili też niedoróbki na parterze więc ogólny bilans jest dodatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.12.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 My mamy okna z Maszrolu. Okna jak najbardziej w porządku, ceny też. Mamy jedynie zastrzeżenia do ekipy montującej okna na parterze. Po naszej interwencji, na poddaszu okna łukowe montowała już inna ekipa i było duuużo lepiej. Poprawili też niedoróbki na parterze więc ogólny bilans jest dodatni Wielkie dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 11.12.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam wszystkich. Mam problem z cieknacymi kominami, ktore powyzej dachu wykonane zostaly z klinkieru ( dziurawka) czy mial ktos z was podobny problem ewntualnie jak sobie z tym poradzil. Jezeli chodzi o opierzenie to wczoraj odbyla sie "wizja lokalna" wraz z dekarzem i musze powiedziec ze wszystko wyglada na ok. Co robic????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaGrzegorz 11.12.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam wszystkich. Mam problem z cieknacymi kominami, ktore powyzej dachu wykonane zostaly z klinkieru ( dziurawka) czy mial ktos z was podobny problem ewntualnie jak sobie z tym poradzil. Jezeli chodzi o opierzenie to wczoraj odbyla sie "wizja lokalna" wraz z dekarzem i musze powiedziec ze wszystko wyglada na ok. Co robic????? Nam też komin przeciekał i musieliśmy pomalowac fugi preparatem"WOTER STOP" 2RAZY i już nie cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola11 11.12.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Czy cegła na komin nie powinna byc pełna klinkierowa? Dach to ciężka sprawa,też jestem na podobnym etapie. Mamy deski,papę, łaty i kontrłaty? Teraz idzie orynnowanie, a od soboty dachówka. Kominy mamy podcięte pod obróbkę blacharską. Może to tam ci przecieka? Mam do sprzedania około 300 stempli, długości 3,10m, raz używane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 14.12.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Hej! Czy ktoś może mnie poratować namiarem na sprzedawców podbitki drewnianej w rozsądnej cenie ? Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 15.12.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witam Potrzebuje baaardzo pilnie namiar na jakiś dekarzy z okolic Wejherowa, Rumi, Redy i okolicznych wiosek... Nie musi to być jakaś duuuuża firma... W sumie już ugadałem się z jednym ale przestał odbierać telefony bo ma za dużo zleceń Co za ludzie... Z góry dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldank 15.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Dobra firma,nie tylko od dachu, prosze powiedziec ze numer od Waldka- pan Mariusz 888208598 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda-ja 15.12.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witam mam do sprzedania garaż - blaszak, kupiony nówka w czerwcu'08. Teraz dom wybudowany, więc trza sprzedać . Może znajdzie się chętny. Garaż póki co stoi w Straszynie. a oto i to cudo: http://images47.fotosik.pl/40/7b8a83feafed361cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaS 16.12.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Prosze o namiary gdzie najtaniej można kupić wełne do ocieplenia poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 16.12.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Nikt nie ma namiarów na tanią podbitkę...? To może ktoś też szuka i chciałby się złożyć na transport taniej podbitki do Trójmiasta ? (sprawa pilna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 16.12.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dekarz p. Stefan Wiśniewski 506651132 -powiedz ze namiar masz od Michała z Budmoru.Naprawde dobry fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts