finlandia 14.05.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 A czy ktoś ma okna z firmy WITRAŻ OKNA kolo Białegostoku, ale zamawiane w firmie Styl z Żukowa? Oferta cenowa interesująca, parametry okienne nie najgorsze, a przede wszystkim okna w kolorze np dębu nie z okleiną tylko barwione w masie. Zastanawiam się jeszcze - mam trochę czasu do zamówienia, ale nie spotkałam się z nimi na forum. Wg mnie lepszym wyborem w Trójmiescie są okna Vetrexu. Podobny produkt: czyli ten sam profil (VEKA), podobnie nastowiona firma, chociaż Vetrex jest znacznie większy i ma więcej "papierów" na swoje okna. To tak drogą lokalnego patriotyzmu. Nie żebym źle mówił o Witrażu - są bliżej mnie, ale że sprzedaje ich już kolega, to musiałem szukać alternatywy - z perspektywy czasu nie żałuję wyboru Vetrexu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.05.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Czy ktoś mi moze polecic ekipę, która mi postawi ściany działowe, ociepli dom wełną i zrobi elewację klinkierową? Byłabym baaaaardzo wdzięczna za namiary na sprawdzone ekipy. Budowa pod Gdynią. Na gwałt poszukuję ludzi do roboty, gdyz dotychczasowa ekipa zawinęłą sie na inną budowę i udają,że nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irc 14.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Szukam namiarów na tani transport z HDSem (ciężkim). Do przewiezienia jest barak (2x6m, waga ok.3ton) z Skowarcza do Pszczółek. Najtaniej znalazłem za 300zł (załadunek+transport+rozładunek), ale przy cenie baraku 100zł to trochę dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 15.05.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Mam pytanie czy jestescie po odbiorze szamba - bo ja mam w warunkach zabudowy szambo zalecane (w calosci z atestem itd ) wyglada jak mala lodz podwodna ale ja cos innego chcialem zapytac czy mozna kregi wkopac lub inny rodzaj , bo podobno wejherowo strasznie restrykcyjnie podchodzi przy odbiorze - sprawdza szczelnosc itd i niemoze byc podobno z kregow ...???? prawda to ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lus 15.05.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Potrzebuje podbitki drewnianej (ewent. pvc). Czy zna ktos dobrego fachowca z okolic Reda-Wejherowo-Rumia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pampers 15.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam serdecznie Stoje obecnie przed dylematem wyboru długości okapu dachowego wokół domu. Powiedzcie jaki długie okapy macie w swoich domach (chodzi mi o wymiar poziomy od ściany do końca krokwi, nie po skosie krokwi) Mam dach 4 spadowy i w projekcie okap w poziomie 80cm. Nie wiem jak jest tendencja ale mysle o wydłuzeniu go ale nie wiem o ile żeby nie przesadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 15.05.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Potrzebuje podbitki drewnianej (ewent. pvc). Czy zna ktos dobrego fachowca z okolic Reda-Wejherowo-Rumia ? priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarlenaMarcin 16.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Szukam namiarów na tani transport z HDSem (ciężkim). Do przewiezienia jest barak (2x6m, waga ok.3ton) z Skowarcza do Pszczółek. Najtaniej znalazłem za 300zł (załadunek+transport+rozładunek), ale przy cenie baraku 100zł to trochę dużo Oj sąsiedzie, taniej to chyba nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krefcik23 17.05.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ja placiłam za metr3 430 złoty w tartaku koło weja dokładnie góra tartak TIM oto mich meil [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donwojto 17.05.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam !!! Mam do sprzedania Stemple Budowlane po mojej budowie. 200 szt - 2,7m20szt - 4 m20szt - 3,3 do 3,5m Sprzedam całość !!! Cena 4 zł dotyczy długości 2,7m !!! Cena do małej negocjacji !!! http://allegro.pl/item631931661_stemple_budowlane_2_7_do_4m.html ------------------------------------------------------------Mam do sprzedania nadproże "L" 90 cm2 szt !!! 15 zł za 1 L !!! http://allegro.pl/item631941198_nadproze_90cm.html ------------------------------------------------------------------Przedmiotem mojej aukcji jest drewno sezonowane 20 lat.Drewno w balikach, do obróbki stolarskiej na parkiet lub fronty mebli !!!1m3 !!!Cena do negocjacji !!!Po uprzednim kontakcie telefonicznym 505 059 936 , możliwe zobaczenie drzewa !!! http://allegro.pl/item636176812_drewno_drzewo_na_parkiet_oraz_meble.html -------------------------------------------------------------------- Mam jeszcze do sprzedania przyczepę kampingową na budowę , bez możliwości rejestracji, wkrótce wystawię na allegro:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart3city 17.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam.Jesli ktos mial doswiadczenia z parkingiem z asfaltu prosze o podanie przyblizonych kosztow.Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkel28 18.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ... bo podobno wejcherowo strasznie restrykcyjnie podchodzi przy odbiorze .... nie ma takiego miasta jak Wejcherowo. chyba, ze chodzilo Ci o WEJHEROWO ?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pampers 18.05.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam serdecznie, Mam do odsprzedania 250 stempli (grube i zdrowe, mogą obsłużyc jeszcze nie jedną budowę) 160 sztuk o długości 2,8 m i 90 sztuk o wymiarze od 3m do 3,3 m. Cena 3 pln za stukę Gdyby ktos pokusił sie na wszystkie tj 250 sztuk na raz jestem skłonny oddac po 2,7 PLN za sztukę. Cena do delikatnej negocjacji Lokalizacja stempli Gmina Kosakowo, miejscowość Suchy Dwór. Transport i załadunk we własnym zakresie O szczegóły prosze pytac na Priv. Pozdrawiam maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chris01 19.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Kupię mauzer, zbiornik 1000 L. Pilne!!! Kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlafŁukasz 20.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Fachowiec (tynkarz) do obróbki przy oknach po montażu poszukiwany... Ktoś może polecić takiego, co sam zabezpieczy okna, nic nie uszkodzi, nie zabrudzi i zrobi jak należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilxus 20.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam serdecznie budowlańców z Trójmiasta i okolic! Miło mi jest być tutaj w Waszym gronie! Mam pytanie: szukam stempi (ok 180szt - dł. min 2,8m; pisałem już do tych co się ogłaszają, mam nadzieję na odzew), desek szalunkowych (3-3,5m3) oraz kantówek/łat(1,5m3 - 6/10cm lub podobne) do podparcia desek. Gdzie najlepiej uderzać w tej kwestii - jak najbliżej i taniej Gdyni. Pozdrawiam, KAmil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 20.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam serdecznie budowlańców z Trójmiasta i okolic! Miło mi jest być tutaj w Waszym gronie! Mam pytanie: szukam stempi (ok 180szt - dł. min 2,8m; pisałem już do tych co się ogłaszają, mam nadzieję na odzew), desek szalunkowych (3-3,5m3) oraz kantówek/łat(1,5m3 - 6/10cm lub podobne) do podparcia desek. Gdzie najlepiej uderzać w tej kwestii - jak najbliżej i taniej Gdyni. Pozdrawiam, KAmil witam, ja mam górę grubych stempli o długości powyżej 2,80. Budowa pod Gdynią. Po szczegóły proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 21.05.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Mam pytanie czy jestescie po odbiorze szamba - bo ja mam w warunkach zabudowy szambo zalecane (w calosci z atestem itd ) wyglada jak mala lodz podwodna ale ja cos innego chcialem zapytac czy mozna kregi wkopac lub inny rodzaj , bo podobno wejherowo strasznie restrykcyjnie podchodzi przy odbiorze - sprawdza szczelnosc itd i niemoze byc podobno z kregow ...???? prawda to ????? Z tego co wiem Wejherowo rzeczywiście jest restrykcyjne, i szczerze Ci powiem CAŁE SZCZĘSCIE. Kręgi to paskudztwo. Jak mozna pozwolic, by dla oszczędności zasmradzac sobie i sąsiadom ziemie dopuszczając, by odchody rozchodzily się w glebie ???!!! Przecież chemia domowa i ludzkie odchody - czyli szambo wyciekające do ziemi to zatruwanie okolicy (skutki dla gleby, zwierząt, roślin i ludzi - alergie, choroby - są porażające), a po deszczu smród ! To jest karalne dużymi mandatami obecnie - i całe szczescie Taki system peerelowski - mogę smrodzic i zanieczyszczac, bo u siebie, a reszcie nic do tego- dawno sie skończył. Odchody należy usuwac bez zanieczyszczania srodowiska, czyli szczelne szamba, kanaliza lub oczyszczalnia. Sorki, że wyłuszczyłam swe poglądy, ale znam to z autopsji i uważam ,że nie należy oszczedzac kosztem zdrowia i komfdortu innych ludzi oraz kosztem niszczenia okolicy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 21.05.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Szukam dobrej ekipy od ocieplenia wełną mineral. i od ścian klinierowych! Może mozecie kogoś polecic? Please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 21.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Mam domek letniskowy na Kaszubach, regularnie wzywamy szambowóz który po opróżnieniu szamba bez żenady wylewa szambo na pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts